Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ахтунг!!! (Авторски права)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    ...От де накъде неква певачица трябва да взема кинти цял живот, задето е изпяла нещо веднъж. Ми нали и е платено за това. ....
    Всъщност Стефане Само 10години (ако не съм забравил) след което някой друг го изпява - нарича се ремикс или нещо такова - тази година Само такива слушаме главно ремикси на АББА изпълнени от Мадона, Black Ai Peas (или нещо подобно) и така на татък.
    То е ясно че власта е да пази парите на имащите и никой няма да те погне за това че си дал книга на заем защото в книгите днес няма бизнес, докато в "Холивуд" има Милиарди и то от въздуха, ми то е по готино от строителството, инвестираш 120М вадиш 200-300 че и повече и то само от един филм, естествено е да се пази този бизнес (нищо че и той е главно "Ремикси")

Коментар

И изобщо, цялата тая история с авторските права смърди извънредно силно. От де накъде неква певачица трябва да взема кинти цял живот, задето е изпяла нещо веднъж. Ми нали и е платено за това. Тогава строителите що да не вземат пари всеки път, когато някой си влезе в къщи? Или докторите - за всеки ден в който някой живее?
      Или творчество, а? Къде са тогава учените - милиардери? Инженерите - милиардери? Защо авторските права са на архитектите, при положение че е тяхна 12% от работата?
      Аз поне по никакъв начин не приемам правото на тия хора да прибират такива пари. Поведението на куките няма кво и да се обсъжда, пагоните не пречат на помиярството.
      Добре казано Стефане Кратко и ясно, и аз съм на същото мнение. Един нещастен чалгаджия ще остави на сто поколения след него да събират пари а велик учен ще си замине сиромах и никой няма и да го помни...
      VPetrov.photography

Коментар

"Всяко чудо за три дни" е казал народът
        Това сега е кампанийна работа "за пред чуждите очи"
        Някога имаше един филм "Преброяване на дивите зайци", помните ли го? Е те такава е и тая работа сега!

Коментар

И изобщо, цялата тая история с авторските права смърди извънредно силно...................
          До тук си съвършенно прав.И аз те подкрепям .Но след това разсъжденията ти са в разрез със закона ,независимо ,че и аз не споделям закона...........ама закон.
          Четох в dir.bg ,че и "Каризма" ,били изплагиатствали някаква песен /Минаваш през мен/,която принадлежала на някакъв бразилец.Веднага имаше опровержения ,че това било интродукция.Интродукциите и джас парчетата подлежали на импровизация.Да ,ама не ,викат ония отвъд океанадето "стопанисват"бразилеца.Плащайте.Това обаче, успокои мен самия,защото си викам ,хайде удариха и чалгата.Като какво ще я представят -интродукция ли? То няма една българска мелодия.Всичко е сръбско,гръцко,маке и турско.
          Ама чалгата не пипат.Тябва да има отрова за народа ,как ще я вземат.
          B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X