Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ходите ли на концерта на Metallica или Kiss ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще ходите ли на концерта на Metallica или Kiss ?

Да да просто ъникален концерт беше А огньовете наистина се усещаха и на трибуните как греят Тези Кис каправо ни разбиха чувствата като каза тоя "Искате ли да пуснем музикато по силно и светлините по ярко" и се разкри потенцяла на оборудването Направо ме изнесоха от трибуната незнам как е било отпред. А пироефектите, не съм виждал в България толкова много пироефекти. Дано и металика не си спестят шоуто, с големи надежди съм за този концерт
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
      ...А огньовете наистина се усещаха и на трибуните как греят Тези Кис каправо ни разбиха чувствата като каза тоя "Искате ли да пуснем музикато по силно и светлините по ярко" и се разкри потенцяла на оборудването Направо ме изнесоха от трибуната незнам как е било отпред. А пироефектите, не съм виждал в България толкова много пироефекти. Дано и металика не си спестят шоуто, с големи надежди съм за този концерт
      Щом и на трибуните е било супер, значи оценката за озвучаване е 6+! Не, като на някои други групи...

Металика... На "Васил Левски"... Тръпна-а-а-а-а-а... Бях преди 9 години на концерта в Пловдив и се изкефих, надявам се така да е и този път.

Не очаквам обаче такива ефекти, както на КИС, просто не са такава група. КИС се славят с най-зрелищните шоута и го показаха и на живо у нас! Само можем да се радваме, нали!

Аз викам да уважим Деф Лепърд и Уайт Снейк преди това, а? Това пък в една вечер две супер групи, баси кефа!
      Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Мммм да Кис са си диваци И трошене на китара имаше
        Аз се ядосвам, че нямам 18 за да си се развозвам с ендурото, с баща ми с джипа киснахме по задръсванята а хората с пистаци и ендураци си перкаха покрай нас без проблем а и места за паркиране си намериха Аз за сега само на Металика ще ходя чакам да видя още кои групи ще се довлекат в България
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Уникално преживяване беше! Два часа здрав рок и супер шоу!

Преброих 16 тира и шест автобуса, всичко беше на ниво - и звука, осветлението, пироефектите.
          Но най ме изкефиха музикантите. Свириха и пяха като за световно. Похвалиха и публиката, за спонтанната реакция!
          София - град на рока! Това от устата на Paul Stanley звучеше много приятно.
          Не знам дали ще мога да отида на всички концерти, но съм сигурен че по-добро шоу едва ли ще има тази година...
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

Е, след толкова хвалби е ред на критиката.
            Към звука като цяло имаше доста забележки, както на повечето концерти проведени на този стадион. От козирката има доста силен отразен сигнал и на моменти настава какафония. Надявам се някой ден организаторите да се усетят, че това място не става за такива мероприятия. Акустиката е отвратителна, единствено в някои зали съм слушал по-гаден звук на рок концерт.
            По едно време се зачудихме дали не са гепили чинелите на барабаниста за бакър, че доста рядко се чуваха.
            Тъй като не съм запален фен и не следя по-новото им творчество, първия час на концерта беше доста безинтересен за мен, а както се оказа и за останалата част от групичката ни. Естествено нещата си дойдоха на местата когато минаха към изпълнение на по-стария си репертоар което се усети и по реакцията на публиката.
            Като цяло съм доволен.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Явно си бил някъде в центъра. Там е фокуса на отразения звук. На такива места се стои в страни, да си извън зоната на отразения сигнал.
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                Явно си бил някъде в центъра. Там е фокуса на отразения звук. На такива места се стои в страни, да си извън зоната на отразения сигнал.
                Веско, благодаря за инфото, това бе ново за мен. Аз за Уайт Снейк пак съм долу, пред сцена, така че няма да обирам негативите от озвучаването... Както се е получило при ittso.

Коментар

да,да.както каза един колега по-горе в ловеч беше загрявката за метъл сезона.в ловеч
                  бях в дясно ,в саксията в която саксия се побрахме 6 човека. и какво каза блеки? че
                  това му бил най-добрият концерт в българия.останах очарован от свободата в ловеч където е имало комунистически концентрационен лагер.комунизма си отиде - а васко кръпката така ли е? на кис бях на 5-6ред от парапета.наистина се усещаше топлината
                  от огньовете.мога да сравна белите конфети които бълваха с тези на концерта на мерилин менсън.но шоуто на кис беше по-добро според мене.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Е, някой ходи ли на Kiss все пак?!?
                    Ходих, ходих !

Не беше лош концертът, но на мен лично ми се видя малко слаб звука. Или може би да не е бил разпръснат добре. Аз бях на тревата (покрита де) отляво на сцената, не далеч, но не и да се блъскам и ми беше малко слабо.

За сметка на това все още се смея като джудже, няма такова прегракване Абе яко си беше, имаше фенове, пяхме, пихме и се веселихме, какво повече

А, и само едно нещо да добавя..

"I... wanna rock and roll all night...... and party every day !"
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Бравос! Радвам се за тези, които са си направили този кеф! Може и някои да не са били родени когато започнаха да пеят тези дзверове. Спомням си с каква гордост показвах на приятели оригиналната им тава Dynasty, която ми донесоха през далечната '80-та... май беше...

Коментар

Здравейте,

Ето ме там с колеги-зъбомъчители...

Тази снимка долу ми е много сладка, щото колегата с този костюм и вратовръзка, като няк'во изкопаемо е сред останалите...

Човекът, дойде направо от важна среща и нямаше време да се преоблече, обаче за сметка на това носеше един прекрасен бинокъл, Made in USSR (препасан е с него), с който разглеждахме татуировката на дясното рамо на Пол Стенли, например. Вече съм се зарекъл:

На концерт само с бинокъл!

Ето ги моите щерки. Едната вече е в правата вяра, а за другата работя по въпроса...

Последно редактирано от Пламен Тотишев; 22-05-08, 15:08.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X