Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще ходите ли на концерта на Metallica или Kiss ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще ходите ли на концерта на Metallica или Kiss ?

Metallica ще гостуват в София на 25 юли на Националния стадион "Васил Левски".
    "Кис" на 6 май на столичния стадион "Академик".

До: Ще ходите ли на концерта на Metallica или Kiss ?

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
    Metallica ще гостуват в София на 25 юли на Националния стадион "Васил Левски".
    "Кис" на 6 май на столичния стадион "Академик".
    Ъфкорсе. Що задаваш отговори!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Най-запалените фенове на легендарните "Кис" могат да се срещнат с тях на живо в деня на концерта им на 16 май на столичния стадион "Академик". Привилегията обаче съвсем не е евтина. Пакетът за рандевуто с групата включва лафче очи в очи с рокаджиите, персонална снимка с бандата, тениска KISS Europe '08, официален Meet&Greet пропуск, ваучер на стойност 50 долара, с който можете да пазарувате от официалния онлайн магазин на "Кис", и още няколко екстри. Цената е 875 евро. Билет за шоуто трябва да си купите отделно, за да ви пуснат, защото само с промопакет не може. Другият вид пропуск дава достъп единствено до саундчека, но не включва среща с групата. Струва обаче 350 евро. И към него върви ваучер за покупки на маниашки стоки в сайта на "Кис", но на стойност 25 долара. Ако пък не щадите средства за любимците си, най-добре да си купите двойния промопакет. В него влиза всичко. Цената му обаче е 1050 евро, или около 2000 лева. Билетите са в продажба от девет часа тази сутрин на сайта на eventim.bg и на касите им в цялата страна.

Но за радост при Металика не е толкова скъпо
      Промоционална цена за първите 4000 билета ще бъде по 50 лв. (правостоящи пред сцена), 40 лв. (правостоящи), 60, 50, 30лв. (седящи).

Коментар

Най-запалените фенове на легендарните "Кис" могат да се срещнат с тях на живо в деня на концерта им на 16 май на столичния стадион "Академик". Привилегията обаче съвсем не е евтина. Пакетът за рандевуто с групата включва лафче очи в очи с рокаджиите, персонална снимка с бандата, тениска KISS Europe '08, официален Meet&Greet пропуск, ваучер на стойност 50 долара, с който можете да пазарувате от официалния онлайн магазин на "Кис", и още няколко екстри. Цената е 875 евро. Билет за шоуто трябва да си купите отделно, за да ви пуснат, защото само с промопакет не може. Другият вид пропуск дава достъп единствено до саундчека, но не включва среща с групата. Струва обаче 350 евро. И към него върви ваучер за покупки на маниашки стоки в сайта на "Кис", но на стойност 25 долара. Ако пък не щадите средства за любимците си, най-добре да си купите двойния промопакет. В него влиза всичко. Цената му обаче е 1050 евро, или около 2000 лева. Билетите са в продажба от девет часа тази сутрин на сайта на eventim.bg и на касите им в цялата страна.

Но за радост при Металика не е толкова скъпо
        Промоционална цена за първите 4000 билета ще бъде по 50 лв. (правостоящи пред сцена), 40 лв. (правостоящи), 60, 50, 30лв. (седящи).
        Благодаря за инфото.
        ПАВКО
        0888802068

Коментар

....при Металика не е толкова скъпо
          Те отдавна са изчерпани. На третия ден от пуска на продажбите промоцията беше приключила. Ама няма значение важното че ще съм там, 50 лв правостоящи по далеч от сцената.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Че как и на двата, само да се върнем живи здрави от Украйна

Коментар

Кис не са ми особено любими, а Металика този път ще ги пропусна по обективни причини (семейни ангажименти ). Виж през 1999 г. в Пловдив концертът "махаше глави". Бях на 20-тина метра от сцената и усещането беше велико. Но, това е вече история. Пожелавам на всички, които ще гледат концертите, хубаво време (да не се мокрят) и страхотно "куфеене".
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Металика - винаги! Не бих го пропуснал за нищо на света. Даже се бях наредил за билети 2 часа преди да ги пуснат.
                Ние така или иначе бяхме решили с жената да ходим на всяка цена на техен концерт през 2008 някъде из Европа, и новината за концерт тук приятно ни изненада. В Пловдив беше ненормално яко, със сигурност пак ще е така. Относно КИС - ще решаваме на момента.
                "Land Rover не губи масло, той маркира територия."

Искам България чиста!!!

Коментар

Ще ходя и на двата.Билетите отдавна стоят чинно закачени у нас и чакат да дойде момента.
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

След дълги размисли, пък и страсти, се престраших да попитам жената дали може да отида на концерта, и тя ми разреши. От раз, да не повярваш! Днес проверих в германос дали има още билети-имало. Големият син като чу ,че ще ходя, вика и аз искам да дойда. Ще се пръсна от кеф, бащичко...
                    В събота вземам заплатата, веднага100лева отиват по предназначение, и чакам да дойде 25 Юли.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

за Металика имам билетче още от най-първите (5 минути след като ги пуснаха онлине ), а за Кисс, най-вероятно ще пропусна, защото баща ми не е особено ентусиазиран... А за металика не беше доволен че не съм го поканил...

Както и да е... Дано и на двата да ходя...

П.С. Защо точно маги пусна темата? Тя не слуша ли един друг вид музика? Че още помня последния път като се видяхме на маса
                      "That is not dead which can eternal lie,
                      And with strange aeons even death may die."
                      ~H. P. Lovecraft

Коментар

Първоначално публикуван от Stan40_San Преглед на мнение
                        П.С. Защо точно маги пусна темата? Тя не слуша ли един друг вид музика? Че още помня последния път като се видяхме на маса
                        Защото аз се сетих първа ! =PpPpPpPp Предпоследния път искаш да кажеш (последния беше в Арена ) като се видяхме бяхме на рожден ден се пак ! А аз слушам почти всякаква музика
                        И ми беше интересно да попитам , защото и аз се двуомя дали да отида
                        Последно редактирано от Маги; 24-04-08, 11:54. Причина: Да поправя усмивките :))))))

Коментар

Защото аз се сетих първа ! =PpPpPpPp Предпоследния път искаш да кажеш (последния беше в Арена ) като се видяхме бяхме на рожден ден се пак ! А аз слушам почти всякаква музика
                          Затова се поправих на "на маса" В "Арена" бяхме на кино и само на столчета
                          "That is not dead which can eternal lie,
                          And with strange aeons even death may die."
                          ~H. P. Lovecraft

Коментар

На металика съм в "mosh pit"-а kiss ще ги пропусна но мисля да отскоча към каварна
                            Последно редактирано от persuader; 24-04-08, 19:07. Причина: пиша с краката си.
                            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Аааа, пък аз си мислех, че съм сетил по-напред, ама нейсе
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X