Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фънки в Мюзик Айдъл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фънки в Мюзик Айдъл

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
    А бе да си кажа честно , не ми направи впечатление да може да пее ...Пък и английският му ( за който се подиграваше на участниците) не е от най-добрите. Арогантен е и точно заради него не гледам повече предаването.
    В сравнение с "англииския" на този индивид неговия е наистина академичен !

http://www.vbox7.com/play:a8078348
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Е как, да не му кажеш на това торло да пали с двеста? Ако ще не майка му ами прабаба му да го гледа. Или, тя сега ще викне брат си да ошамари Фънки. А бе хора, в кой век живеете, какви шамари, какви братя и сестри какви пет лева.На мен през главата да ми минат 2 000 кандидати,от които, 1 000 некадърници, 500 нагли циганина,200 разплути говеда, 100 гъзета раздаващи шамари и крошета, 50 наченки ма певци, 50 протежета, 50 талантливи но занемарени деца, 50 таланта облекли се като баба си.И то за ден.Не ще гоня и псувам ами не знам какво.Момчето било дебело но талантливо, а бе хора той не може да говори правилно камо ли да пее.Фънки не бил музикант.Да ви кажа май и повече музикант от всички тук.Хайде да не даваме определения без обосновки, а?Люси залязла звезда. Да ама заляазва няколко милиона копия на албуми.Дъртия маестро. Един от най-добрите музиканти в България.Дивата на фолка Есил- да така е.Футбол, политика,коли, вече и от музика разбира българина и то професионално.
      Гроздето е кисело.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Чак взехте и да го защитавате вече, тц,тц,тц... То самите му колеги не можаха да го изтърпят и му направиха забележки , а тука гледам някои го защитават. Иначе когато утре се сблъскат с подобна арогантност и простащина на улицата , пищят и се оплакват. Или още по-лошо - стават такива като него докато си намерят майстора. Не съм очаквал , че тук ще видя хора , които иначе държат да ги смятат за много честолюбиви и справедливи да подкрепят и да се възхищават явно на един индивид , чието държане към деца (без значение колко могат да пеят и колко английски знаят те са преди всичко деца) е меко казано арогантно и грубо. Ама явно е имало да се изненадвам още...

П.С. Искам за момент само да си представите , че вашето дете се явява на конкурса и пред очите ви тоя , когото защитавате и оправдавате го нарече "дебел шопар" и почне да го гони и обижда , е , как бихте реагирали? Щяхте да си тръгнете с наведена глава щото оня бил много велик или щяхте да му смачкате тиквата?
        Последно редактирано от Тихомир; 29-02-08, 06:58. Причина: допълнение

Коментар

+1000 за поста на Тихомир и за мен тази тема приключва тук.
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
            Е как, да не му кажеш на това торло да пали с двеста? Ако ще не майка му ами прабаба му да го гледа. Или, тя сега ще викне брат си да ошамари Фънки. А бе хора, в кой век живеете, какви шамари, какви братя и сестри какви пет лева.На мен през главата да ми минат 2 000 кандидати,от които, 1 000 некадърници, 500 нагли циганина,200 разплути говеда, 100 гъзета раздаващи шамари и крошета, 50 наченки ма певци, 50 протежета, 50 талантливи но занемарени деца, 50 таланта облекли се като баба си.И то за ден.Не ще гоня и псувам ами не знам какво.Момчето било дебело но талантливо, а бе хора той не може да говори правилно камо ли да пее.Фънки не бил музикант.Да ви кажа май и повече музикант от всички тук.Хайде да не даваме определения без обосновки, а?Люси залязла звезда. Да ама заляазва няколко милиона копия на албуми.Дъртия маестро. Един от най-добрите музиканти в България.Дивата на фолка Есил- да така е.Футбол, политика,коли, вече и от музика разбира българина и то професионално.
            Гроздето е кисело.
            Добре всички тези велики и доказали се хора какво правят там.Не е ли твърде много под нивото им този конкурс, тази палячовщина?Нали като си се доказал по безспорен начин като дъртия маестро и примерно Люси трябва да си на друго ниво?
            Аз като ги гледам в главата ми се оформят следните изводи-
            Дивата на фолка или на чалгията става само да я отработват на чекия под душа задръстени тинейджъри от крайградските селца, когато имат топла вода....Люси даже не я знам коя е и какви албуми е издала.....Фънки вече го видяхме-ПОМИЯР.....а дъртия маестро явно е взел да се продава като китайски чорапи-5 за лев.
            Поредните "известности" готови за предястие да дишат пръдните на когото трябва за пари и малко ТВ време.Интересно за основно ястие какво следва копрофагия или баналното фелацио.Ако мога да се изразя маниерно, макар че изневерявам на простотията си.

Повече не виждам какво има да се коментира.
            Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X