Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фънки в Мюзик Айдъл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фънки в Мюзик Айдъл

Темата произлиза от тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=24438

Какъв е тоя тлъст смешник ФЪНКИ в новия мюзик айдъл тлъст, мазен, прост и с мутра на индивид започнал кариерата си в публичен дом за циганин.
    Цитат: .....ако беше мъж просто щях да ти кажа да вървиш да се гръмнеш някъде....-да де ама го казва на някаква мацка, понеже е герой ,защото ако го каже на някой мъж може да прескочи масата и да му ги наброи в тлъстата муцуна, че няма нужда и да се цели .Със затворени очи ще нацелиш тая мазна пача.
    Капака беше като каза на един да ходи да отслабне......не се вижда праслака мазен че от панталоните му могат да ушият пълноразмерна щабна палатка.
    Фънки
    Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 27-02-08, 20:52.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

До: Невероятен глас

Приятелю, позволи ми да не се съглася с теб, Митко "Фънки" знае повече за музиката от много "професионални" музиканти в България! И това на момичето го каза, не от фалшива смелост, а от уважение към "дамата". Сега пиша това със слушалки,(Iron Maiden, The rime of the ancient mariner) за да не слушам чалгиите, на кото bTV ни предлага да слушаме. То май в последно време тази телевизия ни налага все повече чалгата, май ще я затрия от паметта на телевизора!
    Ама нищо чудно, нали плешивия Слави им е главното действащо лице.
    Последно редактирано от Кольо; 27-02-08, 20:59.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Той може да има образование но се държи прекалено ! А панталоните му и аз ги загледах хахаха много са странни ..

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Приятелю, позволи ми да не се съглася с теб, Митко "Фънки" знае повече за музиката от много "професионални" музиканти в България! И това на момичето го каза, не от фалшива смелост, а от уважение към "дамата". Сега поша това със слушалки,(Iron Maiden, The rime of the ancient mariner) за да не слушам чалгиите, на кото bTV ни предлага да слушаме. То май в последно време тази телевизия ни налага все повече чалгата, май ще я затрия от паметта на телевизора!
        Ама нищо чудно, нали плешивия Слави им е главното действащо лице.
        Тогава защо се държи сякаш е там насила.Ако му е скучно и се отегчава пътя.Кандидатите и без това са достатъчно напрегнати няма нужда от простотиите му.
        Един човек който се знае колко струва няма нужда да се доказва по такъв смешен и жалък начин-като дерибейства над и без това притеснени тинейджъри.
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
          Какъв е тоя тлъст смешник ФЪНКИ в новия мюзик айдъл тлъст, мазен, прост и с мутра на индивид започнал кариерата си в публичен дом за циганин.
          Цитат: .....ако беше мъж просто щях да ти кажа да вървиш да се гръмнеш някъде....-да де ама го казва на някаква мацка, понеже е герой ,защото ако го каже на някой мъж може да прескочи масата и да му ги наброи в тлъстата муцуна, че няма нужда и да се цели .Със затворени очи ще нацелиш тая мазна пача.
          Капака беше като каза на един да ходи да отслабне......не се вижда праслака мазен че от панталоните му могат да ушият пълноразмерна щабна палатка.
          Фънки
          алелееее, аз па си викам, кво му става на тоя Слави - заприличал е на прасюга................... па то бил друг дебил - Фънки

Коментар

Тази простотия не я гледам и за това не знам какъв е случая, но мога да кажа, че това е човекът, който седи зад повечето стойностни концерти в България. Нищо чудно да му се привиждат звезди посред бал ден, ако са го проглушили от чалга.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

До: Фънки в Мюзик Айдъл

Дебил,дебел все му ходи на Фънки ама според мен всичко си е сценарий.Ако си спомняте на предния айдъл тази роля я играеше Слави.
              Николай Папазов

Коментар

То и аз не я гледам, ама заради женатаааа... за да не спим с гръб един към друг.
                Мисля, че постовете на Маги и Новис не са по "смам"-а, а по главната тема, извинете за забележката.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Фънки е пич бе. Верно, доста преиграва да се прави на ужасяващ цербер и скандален грубиян, но предполагам такъв е сценарият. То и Славчо се държеше по подобен начин в предния "Айдъл", но "дебелия" се справя доста по-убедително от "дългия"

В тая връзка един поздрав на феновете на Ера и Фънки
                  http://www.vbox7.com/play:22837fdb

Коментар

Абе че в това шоу има идиоти които немогат да пеят а са там само заради бройката никой няма да каже противното.Гледал съм малко от първия сезон и малко от сегашния,такива обиди към хората не съм чувал никаде.Сегашното жури е направо за оплакване начело с този Фънки.Не съм слушал нищо от него и немога да кажа дали е добър като музикант или каквото там е обаче неможеш да се държиш така с хората сякаш си хванал господ за "шлифера"
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Ами дотук това издание на Айдъла си е една стряскащо-гротексна пародия на конкурс, с абсолютни музикални инвалиди и жизнерадостно-оптимистични идиоти от една страна, и от друга - брутални муцуни без вербални задръжки обливащи "талантите" с кофи ледена вода и директни обиди. Какво да правиш - сценарий. Както е тръгнало в борбата си за зрители, на следващия конкурс направо ще ги гонят от сцената с шутове и псувни.

Коментар

Може и да играе роля , но тогава тази роля не ми харесва ! Когато той е бил на годините на тези които сега се явяват ако някой известен тогава така му беше сринал самочувствието в основи не мисля че щеше да стигне много напред в музикалната си кариера ,а аз разбрах за него че съществува след като започнна music idol .... Днес не гледах предаването но снощи ми направиха впечетление обеците му

Коментар

Е сега, не ти харесва, ама ги гледаш нали ?
                          Това е то номера, да те накарат да ги гледаш, да ги мислиш, да си ангажираш съзнанието с тях, да си губиш времето да ги коментираш между познати и по форуми и так далее. То и Азис ги владее тия прийоми.

Коментар

Това отношение е недопустимо.Момичето казва, че ще пее "Катерино моме" и тоя тюлен си запушва ушите.Аман от "звезди"
                            Grand Vitara 2.0 16V (J20A)

Коментар

Освен това мисля, че преди това са беседвали с кандидатите и всички са предупредени, че може да има по-груби обиди и изцепки за пред публиката. После всички са си стиснали ръцете с усмивка и са си намигнали съзаклятнически.
                              А Фънки е вдигнал крак да имитъра устатия скандален хеви-метъл идол от калибъра на Ози, Аксел и прочие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X