Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фънки в Мюзик Айдъл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фънки в Мюзик Айдъл

Не се сдържах и изгледах споменатия отрязък от тази бълвоч (мое мнение).
    Не може да не направи впечатление нещо: формата на цялото предаване предразполага към такива "изцепки". Журито е специално подбрано така, че да има определени характеристики. От там нататък имаме факта, че риалити шоутата никога не са претендирали да бъдат нещо повече от една масовка с цел забавление на широката публика. Нито претендират, че са продукт произведен за интелигентни хора, нито че водят до обогатяване на общата култура, нито нищо. Те дават зрелище. Съответно на такива предавания се гледат от, отиват и участват такива хора. Участието в такова предаване вклчюва определени рискове - да се случи някаква изцепка като това, но и големи надежи.

Явно или този господин е изключително арогантен и прост или просто това му е ролята!
    Георги Гатев

Коментар

Арогантен да. Дали играе роля - определено. Прост не е със сигурност.

Между другото, бенда на слави съвсем не са некадърници. Даже са много далеч от това. Да сте видяли "маестрото" да върши простотии? Щото аз не. За вокалните способности на някои членове изобщо няма смисъл да отваряме дума. Обаче като музиканти са добри. И това са го казвали един куп стойностни хора, дето рабират от тия неща и нямат нищо общо със Слави и компания.

А и Слави без тях е една кръгла нула. И самият той много добре си го знае. Той е в пълния смисъл "едноличен търговец". Нищо повече. И в последно време съвсем взе да изперква на моменти.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
        .......В тая връзка един поздрав на феновете на Ера и Фънки
        http://www.vbox7.com/play:22837fdb
        А бе да си кажа честно , не ми направи впечатление да може да пее ...Пък и английският му ( за който се подиграваше на участниците) не е от най-добрите. Арогантен е и точно заради него не гледам повече предаването.
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Врно е, че Фънки порекали, не го защитавам. Но още в първата минута на предаването каза "Който е дебел и разплут като мен - няма място на мюзик айдъл". И си действа по тази максима. А, че е гадняраът - ми трябва да има такъв по сценарий... А най- жалкото създание в тази агитка не е Прасчо а лезбоЛюси от отдавна бившата група No Angels, за която чудно що говори в сегашно време

Коментар

Но още в първата минута на предаването каза "Който е дебел и разплут като мен - няма място на мюзик айдъл". И си действа по тази максима.
            А да попитам аз , откога тоя дебелак започна да определя правилата на конкурса? И след като дебелите нямат право да се явяват , защо пуснаха да се пробват толкова дебели момичета? И след като пуснаха бабата на 70 г. защо не пуснаха мъжа на 49 , а го отстраниха с обяснението , че бил стар и не подхождал на конкурса? А той пя опера и не беше никак зле.

Коментар

Що гледате тая помия бре хораНяма ли по-интересно начинание, от това да се обсъжда неква дебела свиня по бтв.В тая телевизия са все такива
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                Що гледате тая помия бре хораНяма ли по-интересно начинание, от това да се обсъжда неква дебела свиня по бтв.В тая телевизия са все такива
                +1
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Не ги гледам. Нищо от тях, барабар със сървайвътире и всякакви такива. Гледам по неволя оня неграмотник Ники Кънчев да се прави на велик и всезнаещ в "Стани богат". (200000 е чудното богатство, ама нейсе). Заради малкия. Смее му се и не мрънка.

Гледам някоя и друга изцепка, като някой колега/приятел ми прати линк.

И на това ще му мине времето. Чалгата като че ли позалязва вече, барабар с "корифеите" си. Та и с това така.

Дават хубави неща за гледане късно вечер, тяхната кожа. До 22:00 - 23:00 само боклуци и откровени глупости.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                    не се впрягайте ттолкоз... то такъв е формата на предаването - сеирджийско.... Ако не се прави на дебел дебил ще го сменят...... По добре правете като мен - не съм гледал нито едно издание и не възнамерявам да си губя времето с това.....
                    +1
                    Не се впрягайте..... вичко в това предаване е сценарий. Поведението на журито продава формата. Съществуването на подобна тема тук, е доказателство, че Фънки се справя повече от добре!
                    VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
                      +1
                      Не се впрягайте..... вичко в това предаване е сценарий. Поведението на журито продава формата. Съществуването на подобна тема тук, е доказателство, че Фънки се справя повече от добре!
                      Може и да е сценарии за Фъшки, обаче според теб какъв ще е сценария за тези деца днес в училище ? Дали няма да ги скъсат от ебавки ? Дали техния "сценарии" няма да остави непоправим рана в живота им ?

Егати тъпата игра
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

играта си е супер, а пък Фънки е единствения симпатичен журито... и си се държи добре с тези, които могат да пеят...

ама да ми излезе там някъв МАНГАЛ да пее и да не знае даже и припева на песента... това си е подигравка с журито... съвсем в правото си е да го изгони... по-добре на кастинга, отколкото да излезат пред пълна зала, която ги освирква...

Все повече се убеждавам, колко олигофрени има по света и У НАС... Оня с кроасаните видяхте ли го??? Тежък случай! Ами тоя с боядисаното в синьо лице?
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Абе мани ги тея Това са бисери.. джексъна на кроасаните
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Не забравяйте,че това все пак е TV шоу и трябва да има добри и лоши!Ако всички са мили,вежливи и добрички,рейтинга щеше да е доста нисък.В Мюзик Айдъл,Фънки е ключова фигура за успеха на предаването,хората обсъждат неговото поведение..аз съм сигурна,че едва ли е такъв грубиян по принцип!

Коментар

Добре де, ако Фънки се държеше по-любезно и кротко щяхте ли да отворите тема за Music Idol?Не нали?На тях това им е целта.Както няма лоша реклама така и няма лош рейтинг.Не ги интересува харесва ли ни предаването а дали го гледаме.
                              Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Три страници тема за Фънки... и то предимно от хора, които уж не гледат такива простотии . Явно, ако не друго човекът умее да си върши работата, за която са го наели .
                                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X