Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фънки в Мюзик Айдъл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фънки в Мюзик Айдъл

Ще имитира.....тюфлек с тюфлека
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Нещо много се впрегнахте на тоя Фънки - то от 1000 лумпена дет са се явили там дават 10 който са най-големите и е ясно че са подбрали най провокативните изпълнения и на двете страни. Не я следя тази клоуниада но ми е по интересно къв човек треа да си при положение че си пълен некадърник да ходиш да се изложиш пред цяла България барем приятели некакви нормални немаш ли да ти кажат да не се излагаш.
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

не се впрягайте ттолкоз... то такъв е формата на предаването - сеирджийско.... Ако не се прави на дебел дебил ще го сменят...... По добре правете като мен - не съм гледал нито едно издание и не възнамерявам да си губя времето с това.....

Коментар

Голям метил тоя! Просто има късмет , че не съм отишъл да ставам айдъл и аз , щото а ми рече нещо и ще умалее да пада! Тъп , тъп, че чак объл! И къв музикант е ,че се държи като шеф на журито , при положение , че всеки от другите е класи над него! Ама за него това явно е звездният му миг да го види цяла България и защо тогава да не се прави на интересен. Изключително ме ядоса когато нарече песента "Катерино моме" чалга и си запуши ушите смотанякът му неден!

Извинявам се за емоционалното писане...

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
            ..но ми е по интересно къв човек треа да си при положение че си пълен некадърник да ходиш да се изложиш пред цяла България барем приятели некакви нормални немаш ли да ти кажат да не се излагаш.
            Това ок, има хора, които явно искат да се изложат или не са в час или и аз не знам.

Обаче тоя свиняр да отхвърли момчето, а то си беше дете, защото бил "Дебел шопар" ?? Е той изобщо поглеждал ли се е в огледалото бе, направо ти казвам побеснях това като го видях. Аз ако съм директно го давам на съд за публична обида ! Намерил кой да се обаджда, дето я има 200 кила я 300 и да обижда детето по този начин, дето ще му остане за цял живот после.. мазна свиня надута. Ми аз ако отида там, нали ако ми каже да се разкрам, че съм маркуч 2 метра - нали ще му разбия мазната глава в бюрото пред всички бе !

То цялото жури си е еб*ло майката, под всякаква критика, с изключение на маестрото.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
              Това ок, има хора, които явно искат да се изложат или не са в час или и аз не знам.

Обаче тоя свиняр да отхвърли момчето, а то си беше дете, защото бил "Дебел шопар" ?? Е той изобщо поглеждал ли се е в огледалото бе, направо ти казвам побеснях това като го видях. Аз ако съм директно го давам на съд за публична обида ! Намерил кой да се обаджда, дето я има 200 кила я 300 и да обижда детето по този начин, дето ще му остане за цял живот после.. мазна свиня надута. Ми аз ако отида там, нали ако ми каже да се разкрам, че съм маркуч 2 метра - нали ще му разбия мазната глава в бюрото пред всички бе !

То цялото жури си е еб*ло майката, под всякаква критика, с изключение на маестрото.
              Освен за обида може да бъде съден и за дискриминация.В България си имаме такъв закон.Защото ако правилото ....дебел си и не ставаш.... е в сила то първо това прасе не трябва да е на телевизионния екран.
              Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Митко Фънки освен бивш вокал на Ера е и собственик на "София мюзик ентърпраизис".
                Мен също ме издразни, особено заради това момиче с "катерино моме", защото има глас! Обаче и аз мисля, че това е по сценарии.
                Миналата година в Германия загледах немския мюзик айдъл и журито се държеше по подобен начин.
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                  Митко Фънки освен бивш вокал на Ера е и собственик на "София мюзик ентърпраизис".......
                  Аз пък си мислех че е обикновен сводник от факултетата
                  Е сега ми стана ясно защо е толкова посредствена тая компания, човек не може да надскочи себе си и това е.
                  Казвате така е по сценария, добре, аз питам ако имаш поне капка самоуважение ще участваш ли в такъв "сценарий".Като си толкова ВЕЛИК, не само на приказки а и на дела-собственик на "София мюзик ентърпрайзис", за какво ти е нужно участието в тоя бълвоч??
                  Липсва ти слава?Взеха да те забравят?Или просто вече все по-трудно си намираш нещо за чукане?
                  ПОМИЯР!!
                  Но както е казано-....по делата им ще ги познаете....-не по сценария

Коментар

Хубаво , промоутър бил , нам кого си бил докарал на концерт в България , карал жълто порше , хубаво , ама си е дебел дебил и със сигурност някъде ще си изяде боя покрай тия конкурси. Не можеш да обиждаш когото си искаш и да си мислиш че ще ти се размине. Ами че тия хора имат братя , приятели , бащи , все на някой ще му падне пердето и ще го направи да хърка. Имало било сценарий , добре , ама едва ли в сценария му пише да обижда децата с "Дебел шопар" и тем подобни и да се държи като шибаняк.

Коментар

Недопустимо поведение. Не бъркайте това да си гадняр с това да си простак!

Поздрави
                      Йордан

Коментар

Всичко до последната реплика е сценарий.Чете се по аутокю-то.

Коментар

Ако си направите труда да видите във Вбокс изданията на този формат предавания по света, ще видите че ВИНАГИ има един който играе лошия. В Англия, примерно, това е Саймън.

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                            ...То цялото жури си е еб*ло майката, под всякаква критика, с изключение на маестрото.
                            Е чакай сега. Маестрото не е ли в "Пей с мен". В тазгодишния "Music Idol", май Слави и компания не участват.

Или нещо не съм в час... Ама аз не ги и гледах. Гледам само ултраизцепките, пуснати из интернет. И ме хваща срам.

Всъщност, знаейки че той ще е в журито, точно това си представях. Нямам нищо общо с него. Обаче има хора, дето по принцип така си говорят. Имам такива приятели. И повярвайте, не влага грам чувство в това, дето му излиза през устата. И ако някой му отговори със същото, няма да последва нищо, освен да се нахили до ушите.

А като си отишъл да се изложиш пред сума народ, трябва да си готов да те сложат на мястото ти. А на 99% от тия, дето отиват, наистина им трябва някой, дето да им свали розовите очила.

Стига бе! Аз пея по-добре поне от половината, дето отиват на кастинг. Ама съм наясно с възможностите си, и никога не бих отишъл да се излагам.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Под маестрото се има превдид Вили Казасян а не онзи "маестро" от куку бенд :>
                              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                                Ако си направите труда да видите във Вбокс изданията на този формат предавания по света, ще видите че ВИНАГИ има един който играе лошия. В Англия, примерно, това е Саймън.
                                Лош да , но не и простак! И ако тоя дебил се опитва да го имитира , не се справя изобщо , ама изобщо поне малко както прави това Саймън.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X