Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бангаранга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако търсим сатанисти, Слави е по-близо:

"Без милост";
    "Аз идвам и Адът идва с мен";
    Четвъртия конник на Апокалипсиса;
    и малко озъбени черепи отпред за компания.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:slavi.jpg Прегледи:0 Размер:23.4 КБ ID:7039990
    Последно редактирано от jkd; Днес, 09:21.

Коментар

Аз пък съм фен на Дара. Доста от колегите също и коментарите ги почнахме още след кастинга по БНТ.
      И чета тука тия дни от разни чужди автори /не в оригинал разбира се/ как цялата Европа се радва че точно една нормална жена с международна продукция, с огромна енергия и емоция спечели. Всички си отдъхнаха, отпадна една голяма грижа по оня казус, Евровизия този път е нормална, може би и догодина. Аа, между впрочем, нали всички сме наясно че това не е Сан Ремо или Златния Орфей? Тук точно спектакълът е на първо място, шоуто, изненадата, техното ако щете, играта с публиката и с журналистите и още и още. И като имаме субект който се харесва на всички точно в този момент, стана тя каквато стана. Криско го каза, много планети трябваше да се наредят че да се случи това. Здравите сили всички сме в краката на Дарина Йотова
      Лично аз очаквам тия дни Негово Светейшество Даниил, Патриарх Български и Митрополит Софийски с мъдри думи и корава десница да благослови Победителката и Евровизия 2027, на ползу роду и в утвърждаване изконните християнски ценности... Даже може би и малко преди срещата при Радев.

П.п. Абе аз понеже всичките тука участници в тая тема ви уважавам повече или по-малко, ама без изключение и малко тъжно взе да ми става като ви гледам тука да се хапете вместо да се израдваме по тоя хубав повод. Ми то адски е тъпо това... При положение, че всичките, ако беше БайТошовото време щяхте да сте заслужили артисти, а па двама-трима минимум Народни...
      Последно редактирано от jordanov sv; Днес, 13:24.

Коментар

Попаднах на много добро изпълнение на "Излел е Дельо Хайдутин" на... същата Дара.
        Реших да го потърся в youtube, за да го споделя тука, ама не го намерих. Като се върнах в Суратя, той естествено "се опресни" и не можах да го намеря.

Но има други, например "Притурила се планината":

Та, момичето си е талант.
        Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 2 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X