Първоначално публикуван от ittso
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бангаранга
Свий
X
-
И как, позволи да попитам, чуждият успех в чужда област и пред различна от теб целева аудитория омаловажава твоя успех?Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
Това, което аз, заедно с мене подобните строих навремето за България, любителите на чалгата и циците като вас му таковаха таковата. ПАВЕЦ Чаира, печатния комплекс на София-прес, недовършената и оставена да се руши сграда зад Литекс и Софарма кулите...За платените данъци, от които не съм видял цент полза, да не говорим. Глас и артистичност нямам, точно както и Дара. А виж талант, креативност и трудолюбие не ми липсват, ако трябва да вярвам на отзивите на ръководители от Форчън 100 компании. Светът не се движи от певачки.
Не ви искам вниманието, нито да тръскате цици от мое име. Просто не ми натрапвайте лошия си вкус.
Глас и артистичност вярвам, че нямаш, но по какви професионални критерии ги отричаш и у Дара? Тя за твоите технически знания и практически постижения не се е изказвала. Не го правя и аз, защото всекомпетентни във всички области са 16-годишните, а аз съм надхвърлила тази възраст с близо 50.
И да, светът надали се движи от певачки, но надали и само от инженери и финансисти. Светът е многокомпонентен. Е, ако се върнем към марксизма, основните компоненти са само 2 - база и надстройка. Ти очевидно се съотнасяш към базата. Останалите области са обслужващи.
P.S. Ако върнем фестивала "Ален мак", колко още песни за прослава на трудовите хора ще генерираме. Ех, мечтииииии😊Suzuki Jimny, 1.3, 2009
- 4 likes
Коментар
-
Наложи се да спомена някои свои постижения като отговор на въпроса с какво съм допринесъл за България, че да имам право на мнение.
Нещата се познават в сравнение. И в това сравнение Дара губи сериозно, даже сравнена с някои аматьори на събора в Копривщица. Да не говорим за Мистерията на българските гласове или с Българе. Като глас е далече от например Маргарита Хранова. На горните спокойно свалям шапка и нямам против да ги лансират като представляващи България. Защото са истински певци и артисти, носители на култура, а не кичозни певачки.
-
Поклон-тряс-пляс(Гагич тъй ли беше?), ама 80-та мина отдавана. Айде всичките сърдити чичаци стига сте ривали и заминавайте да оправяте третата световна и да връщате лева в съответните теми.Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
Това, което аз, заедно с мене подобните строих навремето за България, любителите на чалгата и циците като вас му таковаха таковата. ПАВЕЦ Чаира, печатния комплекс на София-прес, недовършената и оставена да се руши сграда зад Литекс и Софарма кулите...За платените данъци, от които не съм видял цент полза, да не говорим. Глас и артистичност нямам, точно както и Дара. А виж талант, креативност и трудолюбие не ми липсват, ако трябва да вярвам на отзивите на ръководители от Форчън 100 компании. Светът не се движи от певачки.
Не ви искам вниманието, нито да тръскате цици от мое име. Просто не ми натрапвайте лошия си вкус.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 5 likes
Коментар
-
Асене, дрънкаш не една струна която няма да насочи разговора накъдето вероятно би искал.
И като цяло, това с личните нападки, още повече без да познаваш тия с които общуваш, не придава тежест на мнението ти, а напротив, "изблондинчваш се".
Вчера ти зададох въпрос който според мен разбра, направи се че не си, и не му отговори.
Лошата новина - липсата на отговор също е отговор. И той е такъв какъвто очаквах. Щото ако не беше, щеше да отговориш и да покрепиш тезата си...
Коментар
-
Личните нападки на някои тук към хора, които не познават(щото не казаха да се познава с Дара) каква тежест придава? Разговора никъде не искам да го насочвам, искам да го приключвам, писах ти още вчера. Ама аман от злоба тук, затова и пиша. А кой какво построил и направил няма да се хвалим сега. Търся ти въпроса от вчера да ти отговоря и да приключвам.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
sek.1 коментира
Днес, 09:21
Гагич то там на където вървим ( Русия ) никога не са излизали от традиционните ценности . До колкото знам там педерастията все още е криминализирана .
https://offnews.bg/kultura/vietnamsk...ht-852017.html
- 1 like
Коментар
-
И к'во? След толкова успехи с строителството си остана Световно-Неизвестен. Съчувствам ти! Като "Глас и артистичност нямаш", да беше станал поне певец, като Дара.Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
Не ви искам вниманието, нито да тръскате цици от мое име. Просто не ми натрапвайте лошия си вкус.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
- 2 likes
Коментар
-
Така, прав си. Поне "Герой на социалистическия труд" да те беха направили. Неблагодарници!
Ама още можеш да станеш известен певец, напр. с песента
"Построих ПАВЕЦ Чаира,
горе под баира"
Ежко ранга ..."
и т.н.Последно редактирано от trapper; Днес, 16:13.
-
Много интернационално.
"Бангаранга", написана и композирана от международен екип:
- Anne Judith Wik, норвежка авторка на песни;
- Christian Tarcea (Monoir), румънски продуцент и композитор;
- Дарина Йотова;
- Dimitris Kontopoulos, гръцки композитор.
Горното - в защита на Дара и като оправдание за така получилото се представяне на българското
.
А, и гледай ти:
Сега си спомням за клип на американски професионален музикант и композитор от старата школа, в който той дава примери и разказва защо съвременни успешни песни на различни изпълнители звучат еднакво и неособено оригинално. Просто при създаването им се ползва списък, неособено голям, от утвърдени автори на хитови текст, мелодия и аранжименти... И това в световен мащаб се случвало.Тайната на „Евровизия“: Глобални продуцентски картели и лагери за хитове диктуват победителите
Зад блясъка, конфетите и триминутните изпълнения на сцената се крие една от най-строго пазените и печеливши тайни на модерната музикална индустрия – международните фабрики за хитове.
Музикални лагери, затворени студиа и глобални продуцентски картели стоят зад кулисите на най-големия музикален телевизионен спектакъл в света. Едни и същи композитори и текстописци всяка година „осиновяват“ различни държави, за да им гарантират място на финала, превръщайки състезанието в геополитическа битка на музикалните инженери.
Коментар
-
поздрав за групата от бут баро тарикатаПървоначално публикуван от jkd Преглед на мнениеА, и гледай ти:
Сега си спомням за клип на американски професионален музикант и композитор от старата школа, в който той дава примери и разказва защо съвременни успешни песни на различни изпълнители звучат еднакво и неособено оригинално. Просто при създаването им се ползва списък, неособено голям, от утвърдени автори на хитови текст, мелодия и аранжименти... И това в световен мащаб се случвало.
Последно редактирано от Urko; Днес, 15:05.Спрете Земята, искам да сляза!
- 1 like
Коментар
-
Никога не са излизали от традиционните ценности, м`да... После се чудим на странните обичаи "мужчинам целоваться взасос", якото разпространение на СПИН и необходимостта от законодателна борба с хомосексуализма (ибо е много сериозен проблем в Матушка, за разлика от останалия свят). Еми като за 300 години едно 30% от мъжкото население там са минали през прословутата им 25-годишна военна служба и-и-и...:Първоначално публикуван от MM1980 Преглед на мнениеsek.1 коментира
Днес, 09:21
Гагич то там на където вървим ( Русия ) никога не са излизали от традиционните ценности . До колкото знам там педерастията все още е криминализирана .
https://offnews.bg/kultura/vietnamsk...ht-852017.html
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 4 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар