Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бангаранга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Нито е първата еднодневка, нито ще е последната.
    След месец никой няма да си спомня за тинтири-минтири...
    А-а-а-а, "Евровизия БГ - 2027" тепърва предстоЙ. Как кажат наглосаксите: Stock up with popcorn and hold my beer!
    Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение

Това, което аз, заедно с мене подобните строих навремето за България, любителите на чалгата и циците като вас му таковаха таковата. ПАВЕЦ Чаира, печатния комплекс на София-прес, недовършената и оставена да се руши сграда зад Литекс и Софарма кулите...За платените данъци, от които не съм видял цент полза, да не говорим. Глас и артистичност нямам, точно както и Дара. А виж талант, креативност и трудолюбие не ми липсват, ако трябва да вярвам на отзивите на ръководители от Форчън 100 компании. Светът не се движи от певачки.
      Не ви искам вниманието, нито да тръскате цици от мое име. Просто не ми натрапвайте лошия си вкус.
      И как, позволи да попитам, чуждият успех в чужда област и пред различна от теб целева аудитория омаловажава твоя успех?
      Глас и артистичност вярвам, че нямаш, но по какви професионални критерии ги отричаш и у Дара? Тя за твоите технически знания и практически постижения не се е изказвала. Не го правя и аз, защото всекомпетентни във всички области са 16-годишните, а аз съм надхвърлила тази възраст с близо 50.
      И да, светът надали се движи от певачки, но надали и само от инженери и финансисти. Светът е многокомпонентен. Е, ако се върнем към марксизма, основните компоненти са само 2 - база и надстройка. Ти очевидно се съотнасяш към базата. Останалите области са обслужващи.

P.S. Ако върнем фестивала "Ален мак", колко още песни за прослава на трудовите хора ще генерираме. Ех, мечтииииии😊
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        Наложи се да спомена някои свои постижения като отговор на въпроса с какво съм допринесъл за България, че да имам право на мнение.
        Нещата се познават в сравнение. И в това сравнение Дара губи сериозно, даже сравнена с някои аматьори на събора в Копривщица. Да не говорим за Мистерията на българските гласове или с Българе. Като глас е далече от например Маргарита Хранова. На горните спокойно свалям шапка и нямам против да ги лансират като представляващи България. Защото са истински певци и артисти, носители на култура, а не кичозни певачки.

Грешка

Коментар

Това, което аз, заедно с мене подобните строих навремето за България, любителите на чалгата и циците като вас му таковаха таковата. ПАВЕЦ Чаира, печатния комплекс на София-прес, недовършената и оставена да се руши сграда зад Литекс и Софарма кулите...За платените данъци, от които не съм видял цент полза, да не говорим. Глас и артистичност нямам, точно както и Дара. А виж талант, креативност и трудолюбие не ми липсват, ако трябва да вярвам на отзивите на ръководители от Форчън 100 компании. Светът не се движи от певачки.
        Не ви искам вниманието, нито да тръскате цици от мое име. Просто не ми натрапвайте лошия си вкус.
        Поклон-тряс-пляс(Гагич тъй ли беше?), ама 80-та мина отдавана. Айде всичките сърдити чичаци стига сте ривали и заминавайте да оправяте третата световна и да връщате лева в съответните теми.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Асене, дрънкаш не една струна която няма да насочи разговора накъдето вероятно би искал.
          И като цяло, това с личните нападки, още повече без да познаваш тия с които общуваш, не придава тежест на мнението ти, а напротив, "изблондинчваш се".

Вчера ти зададох въпрос който според мен разбра, направи се че не си, и не му отговори.
          Лошата новина - липсата на отговор също е отговор. И той е такъв какъвто очаквах. Щото ако не беше, щеше да отговориш и да покрепиш тезата си...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Личните нападки на някои тук към хора, които не познават(щото не казаха да се познава с Дара) каква тежест придава? Разговора никъде не искам да го насочвам, искам да го приключвам, писах ти още вчера. Ама аман от злоба тук, затова и пиша. А кой какво построил и направил няма да се хвалим сега. Търся ти въпроса от вчера да ти отговоря и да приключвам.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

Вчера каквото си ме питал съм ти отговорил. Айде сега плюйте си на воля.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

sek.1 коментира
                Днес, 09:21

Гагич то там на където вървим ( Русия ) никога не са излизали от традиционните ценности . До колкото знам там педерастията все още е криминализирана .

https://offnews.bg/kultura/vietnamsk...ht-852017.html

Коментар

• Urko
                  Urko коментира
                  Редактиране на коментар
                  туше

ХАХАХАХА, най-добрата част на света се изпедерастила. Вай-вай-вай...Иван Костов е виновен...или кокорчо ли беше....или Урсула ли...
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

И к'во? След толкова успехи с строителството си остана Световно-Неизвестен. Съчувствам ти! Като "Глас и артистичност нямаш", да беше станал поне певец, като Дара.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

• ezhko
                    ezhko коментира
                    Редактиране на коментар
                    Недей си аби чувствата на халос 😀

Много интернационално.
                  "Бангаранга", написана и композирана от международен екип:
                  - Anne Judith Wik, норвежка авторка на песни;
                  - Christian Tarcea (Monoir), румънски продуцент и композитор;
                  - Дарина Йотова;
                  - Dimitris Kontopoulos, гръцки композитор.
                  Горното - в защита на Дара и като оправдание за така получилото се представяне на българското .

А, и гледай ти:
                  Тайната на „Евровизия“: Глобални продуцентски картели и лагери за хитове диктуват победителите
                  Зад блясъка, конфетите и триминутните изпълнения на сцената се крие една от най-строго пазените и печеливши тайни на модерната музикална индустрия – международните фабрики за хитове.

Музикални лагери, затворени студиа и глобални продуцентски картели стоят зад кулисите на най-големия музикален телевизионен спектакъл в света. Едни и същи композитори и текстописци всяка година „осиновяват“ различни държави, за да им гарантират място на финала, превръщайки състезанието в геополитическа битка на музикалните инженери.
                  Сега си спомням за клип на американски професионален музикант и композитор от старата школа, в който той дава примери и разказва защо съвременни успешни песни на различни изпълнители звучат еднакво и неособено оригинално. Просто при създаването им се ползва списък, неособено голям, от утвърдени автори на хитови текст, мелодия и аранжименти... И това в световен мащаб се случвало.

Коментар

Първоначално публикуван от jkd Преглед на мнение
                    А, и гледай ти:

Сега си спомням за клип на американски професионален музикант и композитор от старата школа, в който той дава примери и разказва защо съвременни успешни песни на различни изпълнители звучат еднакво и неособено оригинално. Просто при създаването им се ползва списък, неособено голям, от утвърдени автори на хитови текст, мелодия и аранжименти... И това в световен мащаб се случвало.
                    поздрав за групата от бут баро тариката
                    Последно редактирано от Urko; Днес, 15:05.
                    Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 16 потребители онлайн. 7 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                    X