Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стари спомени за отдавнашно пътуване...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стари спомени за отдавнашно пътуване...

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Чувствам се измамен. И употребен за нечисти цели. Четейки тази тема не съм предполагал, че авторът ще си прави експерименти с участниците тук. Самият разказ отначало го приех като авторски и му се израдвах. Впоследствие разбрах, че не е на Симеон, а на други, но и това бих понесъл по-леко отколкото горецитираното. Обаче обяснение като това по-горе, не само ме разочарова неимоверно, но и ме обиди. Прилича ми на ситуацията някой пръднал в автобуса, ама набеждава другите, че са се насрали. Че чак и срам им вменява. За мен това е голяма излагация и неприемливо в какъвто и да е смисъл. Извинявам се ако думите ми са били по-резки от приетото, но каквото ми е на душата, това ми е на езика.
    А мислех че само Аз се почувствах така. Ако тонът накрая беше по-закачлив, щях да го приема като атрактивна и интересна презентация на тази книга!

Коментар

Нещо много сте докачливи бре колеги..., Я се вземете в ръце и вижте хубавото и оригиналното което ни поднесе с голяма доза хумор Симеон... Моите поздравления към него, най-вече за идеята...!
      VPetrov.photography

Коментар

Ако някой реши друг път да ни прави тестове, моля поне да предупреди, че ще се изисква нещо от нас. За да знаем после защо трябва да си носим "Срама на челата".

П.П. Не смятам, че сме докачливи. Ако това е блестяща, пълна с хумор идея, то май че никой не я разбра. Значи е зле реализирана и само доброто намерение не стига.

Коментар

Е поне мен можете да ме броите към "разбралите идеята" и оценилите хумора... При това държа да отбележа "постфактум" че съвсем не съм от позналите... Но пък и не виждам нищо "срамно" в това... Доста много съм прочел та да ми е поне горе долу ясно колко много не съм...
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Ако някой реши друг път да ни прави тестове, моля поне да предупреди, че ще се изисква нещо от нас. За да знаем после защо трябва да си носим "Срама на челата".

П.П. Не смятам, че сме докачливи. Ако това е блестяща, пълна с хумор идея, то май че никой не я разбра. Значи е зле реализирана и само доброто намерение не стига.
            Едно време в "Стършел" имаше карикатура с подпис: "Съобщаваме ви официално, че след 10 дни ще нахълтаме при вас с внезапна ревизия..."

Разясняването на вицове, предупреждения за внезапни действия обезсмислят предмета, а той е хумор. Признато е, че хуморът не е за всеки. На тези "не всеки" се извинявам още веднъж. Предвиждах и подобни реакции, но разчитах на мъжко отношение към експеримента. Нали не сме пансион за благородни девици тук?

А книгата си струва!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
              Едно време в "Стършел" имаше карикатура с подпис: "Съобщаваме ви официално, че след 10 дни ще нахълтаме при вас с внезапна ревизия..."

Разясняването на вицове, предупреждения за внезапни действия обезсмислят предмета, а той е хумор. Признато е, че хуморът не е за всеки. На тези "не всеки" се извинявам още веднъж. Предвиждах и подобни реакции, но разчитах на мъжко отношение към експеримента. Нали не сме пансион за благородни девици тук?

А книгата си струва!
              Аха. Ами поне да не го беше пускал в "Пътеписи..." ли? Щото тоя раздел май че е само за пътеписи, не за майтапи? И какво мъжко отношение очакваш след такъв дебелашки хумор?
              Виж, не ми се спори с тебе, каквото имах да казвам, казах го.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Е поне мен можете да ме броите към "разбралите идеята" и оценилите хумора... При това държа да отбележа "постфактум" че съвсем не съм от позналите... Но пък и не виждам нищо "срамно" в това... Доста много съм прочел та да ми е поне горе долу ясно колко много не съм...
                И аз съм от тези на които им беше весело.
                Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                  С първите редове на "Изкуството да си чужденец" започнах пътеписа си "През Гърция и Италия за Словения", където специално подчертах авторството на моите приятели . пловдивски майнички-журналисти Георги и Дилян.

В предисловието на книгата проф. Марко Семов я определя като явление в съвременната литература.

Аз, пък, като я прочетох, хукнах да търкам гуми и троша картери, вдъхновен от отчаяните майни, тръгнали с по 30 евро да покоряват Европа.

Сега, надам се, ще вдъхновя поне 15 души да се бръкнат с по 5,95 за едно удоволствие за 5950!!!

Приятно четене.
                  Питах за книгата в една книжарница и казаха, че отдавна е изчерпана. Някой да я има и да иска да я предостави за четене?
                  Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Tontonella Преглед на мнение
                    Питах за книгата в една книжарница и казаха, че отдавна е изчерпана. Някой да я има и да иска да я предостави за четене?
                    Аз вчера поручах книгата от тука: http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=15927

Коментар

Аз пък я поръчах тук миналата седмица: http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=565&pcatID=12. И току що ми я доставиха.
                      Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X