Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sepultura в "BlueBox" на 06.02.2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Sepultura в "BlueBox" на 06.02.2009

Ако някой модератор се чуди защо моят и на колегата fcls1914 акаунти, са на едно IP, отговорът е че сме колеги и PC-тата са ни в една мрежа. И в момента нямаме работа ...
    Акустиката там зависи и от това как разположат сцената и озвучаването. На МашинХед беше ужасно малоумно - сцената беше на дългата страна на залата. Последно ходих там на концерта на Таря, сцената беше разположена както трябва, към едната къса страна на залата и озвучаването беше доста добро. И все пак и на МашинХед акустиката беше с пъти по-добра, отколкото е в дупката наречена БлуБокс .
    Мисля, че проблемът идва от това, че самата зала не е предназначена за такъв тип концерти! Виж миналият концерт в Христо Ботев беше невероятен - акустика, място за хората, бой пред гардероба ...Колега, а ти беше ли на Sepultura в БлуБокс?
    Последно редактирано от cveti; 18-02-09, 14:32. Причина: чат

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
      Давам ти пари и отиваш да ми вземеш билет за 30лв!

П.П.: Ако някой модератор се чуди защо моят и на колегата fcls1914 акаунти, са на едно IP, отговорът е че сме колеги и PC-тата са ни в една мрежа. И в момента нямаме работа ...

Мисля, че проблемът идва от това, че самата зала не е предназначена за такъв тип концерти! Виж миналият концерт в Христо Ботев беше невероятен - акустика, място за хората, бой пред гардероба ...Колега, а ти беше ли на Sepultura в БлуБокс?
      То никоя спортна зала не е предвидена за концерти... но добрите озвучители се справят . Бил съм на прилично озвучени концерти в Универсиада, но нито един от тях с такова разположение, каквото беше на Машин Хед.

Не, не съм ходил на Сепултура в БлуБокс, бил съм на други концерти там... и вече не знам кой точно трябва да дойде, за да ме накара да се завра пак в тази мизерия .
      И Соуфай мисля да пропусна този път. Не съм чак такъв фен на точно този стил, а вече съм ги гледал два пъти на живо .
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз пък с нетърпение чакам Калиакра - засега е обещаващ - Дрийм Тиатър

Коментар

Аз пък съм се зарекал да не ходя повече на концерти в зала. И най-слабият концерт на стадион, който съм гледал беше по-добър от който и да е в зала.
          Само с мързел не става, трябва и акъл...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X