Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Sepultura в "BlueBox" на 06.02.2009

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Sepultura в "BlueBox" на 06.02.2009

Лелеее, голямата група Sepultura в България, в София, на половин час от вкъщи ! Едно време бях няй-големият фен на тази група...Сега се питам има ли смисъл да си купувам билет за концерта им на 6-ти февруари в "BlueBox"? Изобщо възможно ли е вече да се купи билет? Макар че думата "концерт" ми се струва доста пресилена, като се има предвид размерите на клуб BlueBox и пуснатите в продажба само 730 билета ...Мен лично това много много ме дразни! ...

http://www.irontrees.com/index.php/2....05.se-39.html

До: Sepultura в "BlueBox" на 06.02.2009

Много ме занимава въпросът за вкусовете на различните поколения.

Тази Sepultura - бийте, клеймете - не бях я чувал и като название. Включвам Youtube-то и прослушвам 5-6 парчета. Познахте какво ми е мнението: Изтръскаха от дългите си сплъстени коси де що имаха гниди и бълхи. Овввациии! Екзалт!

Обаче: като гледам как поколението преди моето се просълзява от старите градски песни, а аз трудно ги понасям, значи нещо нещо не е така.

Цяло откритие ми е като срещна млади хора, които пък, споделят моите музикални вкусове. Основани повече на непреходното. На хубавия умен текст, на запомняща се красива мелодия...

Пожелавам на младия колега със забавния аватар да си намери билет и да ни разкаже за концерта. Ама съдържателно. "Много яко", "Страхотно" - не се приема...

Коментар

В тази дупка "Блубокс" след концерта на Хагарт, се зарекох повече да не стъпвам... не знам точно кой трябва да дойде, за да се прежаля да вляза пак там... Пък и Сепултура сега, не е старата Сепултура. Вокалът е негър . Макс Кавалера от години си има нова група - Соуфлай, с която бая честичко идва в България и си пее старите песни.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
        Моите музикални вкусове. Основани повече на непреходното. На хубавия умен текст, на запомняща се красива мелодия...
        ОК. Скоро се задава нещо и в този стил!
        Lordi в България на 6 март

Коментар

Ми те и негрите могат да тръскат гриви и да ръмжат в кофичка от кисело млЕко. А и белите могат да бичат здрав речетатив , като хилавия викинг - Зак от Clawfinger.

Коментар

Много ме занимава въпросът за вкусовете на различните поколения...
            ....Обаче: като гледам как поколението преди моето се просълзява от старите градски песни, а аз трудно ги понасям, значи нещо нещо не е така.
            Мислех какво да отговоря. Много голяма тема за разсъждение, която не искам да започвам тук. За съжаление нашето общество е все още е твърде консервативно и малко според мен изостанало за приемането на такъв тип култура (музика). Предполагам, че това е напълно обяснимо като се вземе предвид 45 години комунизъм, пропускане на теченията като хипарството през 60-70, пънка през 70-80, а може би също така и 500 години турско робство има вина и т.н. Доста културни революции сме пропуснали...
            Цяло откритие ми е като срещна млади хора, които пък, споделят моите музикални вкусове. Основани повече на непреходното. На хубавия умен текст, на запомняща се красива мелодия...
            Изкуството е субективно ...
            Познахте какво ми е мнението: Изтръскаха от дългите си сплъстени коси де що имаха гниди и бълхи. Овввациии! Екзалт!
            Хихихи, това много ми хареса БАУУУУУ!!!...
            Това е много интересно

Ето и няколко поздравчета от мен:
            http://www.vbox7.com/play:a75463a1
            http://www.youtube.com/watch?v=DGlSM...e=channel_page
            http://www.youtube.com/watch?v=larahPkCwcE

С Пожелание за Весели Празници,
            астерикс
            Последно редактирано от asterix85; 30-12-08, 11:57.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение

Паджер, ако искаш да са спомина набързо, можеш да ми купиш един билет

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                ако искаш да са спомина набързо, можеш да ми купиш един билет
                Напротив, искам да си жив и здрав Само ти загатвам, че при музиката няма поколения, а харесване+акъл! Прилича на любовта, но там второто не играе.
                Щото, ако беше на поколения, мен ме няма в схемата...

Коментар

Добре де, явно новата Сепултура (не следя и не знам) действително няма нищо общо със старата... Иначе за мен е непонятно как могат да се довлекат до тука и да свирят в дупка със 700 места ?! Вкусовете са си вкусове, това е отделна тема, но група от такава величина трябва да е пред поне няколко хиляди. Не го разбирам това...
                  Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Преглед на мнение
                    Добре де, явно новата Сепултура (не следя и не знам) действително няма нищо общо със старата... Иначе за мен е непонятно как могат да се довлекат до тука и да свирят в дупка със 700 места ?! Вкусовете са си вкусове, това е отделна тема, но група от такава величина трябва да е пред поне няколко хиляди. Не го разбирам това...
                    Абе к'ва величина???-бяха големи до "Arise"...после малко безмоторно и след това пикиране...Да не си мислиш,че не съм израснал с тази група?-знаех им повечето парчета на изуст-но за мен истината е,че нито сепултура са сепултура без Макс,нито Макс е сепултура без останалите...Лично мнение,де.
                    08седемшест5едно513четири

Коментар

Е хубаво, ясно е, че си много по-подготвен от мен по темата Аз съм позапознат наистина само с Arise, ама явно и не съм изпуснал много в лицето на останалото.
                      Но дори и така да е, 700 души в затворено помещение ми се види прекалено, прекалено слабо. Не са местна група, идват от някъде си, еднократно. В такива моменти е тъпо феновете да не могат да отидат, щото нямало места. Барем Зала 1 да бяха отпуснали...
                      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Sepultura пропуснах, но и не познавам някой който да отиде на този концерт
                        ...
                        НО SOULFLY ИДВАТ ОТНОВО ЗА 4ТИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ - МЯСТО ЗАЛА УНИВЕРСИАДА!!! За съжаление по спомен, от концерта на Machine Head, акустиката на тази зала е ужасна Все пак като върл фен на тази група пак ще бъда на концерта им ...
                        ...
                        http://international.ibox.bg/news/id_1114282434
                        http://web.ticketstream.cz/bgts/

П.П.:Този път обещавам ще има и снимки

Коментар

Да и аз ги видях на 15.03.2009г в Универсиада билет 35лв. има вече билети в ticketstream . Дерзаи народе ще се изкъртим.

Коментар

Първоначално публикуван от asterix85 Преглед на мнение
                            НО SOULFLY ИДВАТ ОТНОВО ЗА 4ТИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ - МЯСТО ЗАЛА УНИВЕРСИАДА!!! За съжаление по спомен, от концерта на Machine Head, акустиката на тази зала е ужасна Все пак като върл фен на тази група пак ще бъда на концерта им ...
                            Акустиката там зависи и от това как разположат сцената и озвучаването. На МашинХед беше ужасно малоумно - сцената беше на дългата страна на залата. Последно ходих там на концерта на Таря, сцената беше разположена както трябва, към едната къса страна на залата и озвучаването беше доста добро. И все пак и на МашинХед акустиката беше с пъти по-добра, отколкото е в дупката наречена БлуБокс .
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

мммм да кофти е залата като звук.Аз на koяn ходих там и сцената беше от късата стрена на залата и звукът пак нишо не струваше колкото и да се дереше Джонатан Деивис.Да се надяваме че чичо Макс ще се чува по-добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X