Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бодиарт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бодиарт

Аз си спомням, че начинаещите мъжки модели имаха особени затруднения при нас
    Художниците имат малко по-"извратен" поглед що се онася до красотата. Няма красиво или грозно. Или поне не по начина, по който повечето хора си го представят. Начина, по който "човека на изкуството" вижда нещата се изразява с различни изразни средства и има учудващо много вариации от стандартните. И работата им е да покажат огромното разнообразие от цветове и мисли на останалите хора, така, както те го чувстват. Задачата сама по себе си, поне за мен, е убийствено трудна.
    Така че "лоши" платна няма. Има неразбрани художници или плоско мислещи зрители.

Темата си беше за раздел Екология, но просто трябваше малко да се вникне в съдържанието.
    И понеже iai не обича да е съвсем директна и си пада по закачките (с които борави със завидна тънкост) , явно ви е убягнало
    Браво за страхотната инициатива. За да организираш подобно нещо, трябва немалка доза ентусиазъм и освободеност на характера.
    Явно обичаш да подхващаш веднага вска нова идея, която те осени изведнъж, и да я докарваш докрай. Без много да му мислиш
    Последно редактирано от iva_kx; 04-07-08, 16:29.
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Темата си беше за раздел Екология, но просто трябваше малко да се вникне в съдържанието.
      И понеже iai не обича да е съвсем директна и обича закачките, явно ви е убягнало
      Браво за страхотната инициатива. За да организираш подобно нещо, трябва немалка доза ентусиазъм и освободеност на характера.
      Явно обичаш да подхващаш веднага вска нова идея, която те осени изведнъж, и да я докарваш докрай. Без много да му мислиш
      Е айде сега - само защо на мъжете ни личи повече не значи, че само ние имаме затруднения!

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
        Художниците имат малко по-"извратен" поглед що се онася до красотата. Няма красиво или грозно. Или поне не по начина, по който повечето хора си го представят. Начина, по който "човека на изкуството" вижда нещата се изразява с различни изразни средства и има учудващо много вариации от стандартните. И работата им е да покажат огромното разнообразие от цветове и мисли на останалите хора, така, както те го чувстват. Задачата сама по себе си, поне за мен, е убийствено трудна.
        Така че "лоши" платна няма. Има неразбрани художници или плоско мислещи зрители.
        Важното е да те разбере зрителя,независимо от изразните средства.Един стар художник казваше:-Колеги, със всичко става и с лайно и клечка да рисувате,важното е да ви разберът!
        Доста мой колеги, решиха да станат модернисти,преди да познават добре натурата и останаха неразбрани.
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

iai,имам много хубави холандски четки "Ван Гог" - въобще не дразнят кожата. Вземи ме да нарисувам и аз една калинка

Коментар

Обещавам да те взема ...!
            Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Специален поздрав за ИАИ-БГ, нека ти донесе вдъхновение и на нас приетни емоции като постнеш снимки после ...

http://fishki.net/comment.php?id=38063
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ето тези, които Жоро е пуснал са наистина много добри. Но ефектът май е повече на снимката, пък и фотошопа добра работа е свършил.
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  Специален поздрав за ИАИ-БГ, нека ти донесе вдъхновение и на нас приетни емоции като постнеш снимки после ...

Много интересна колекция, но повечето са студиини и са много агресивни за моя вкус...

За този пост си позволявам да НЕ пия бира - заради сериозността на темата!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Без да повтарям постове отгоре, с които съм съгласна...
                    Благодаря за фото изложбата! Виждала съм много бодиарт в нета, и рядко с такова качество..
                    Богатството на нюанси и контрасти е невероятно когато се работи с аеро-пистолет, аз предпочитам по-директният контакт с модела , да го гъделичкам с четката - той/тя да настръхва от допира и а не само да усеща хладната въздушна струя на пистолета....
                    Някой ден сигурно ще пробвам и този вариант, но като смесена техника. Пластичните апликации събудиха скулптора в мен (зашаваха няколко идеи в главата ми ) Но безопасните игли по кожата не ги разбирам - безопасност да, но в друг вариант ...
                    Оглеждам се за модели ..

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                      Благодаря за фото изложбата! Виждала съм много бодиарт в нета, и рядко с такова качество..
                      Богатството на нюанси и контрасти е невероятно когато се работи с аеро-пистолет, аз предпочитам по-директният контакт с модела , да го гъделичкам с четката - той/тя да настръхва от допира и а не само да усеща хладната въздушна струя на пистолета....
                      Някой ден сигурно ще пробвам и този вариант, но като смесена техника. Пластичните апликации събудиха скулптора в мен (зашаваха няколко идеи в главата ми ) Но безопасните игли по кожата не ги разбирам - безопасност да, но в друг вариант ...
                      Оглеждам се за модели ..
                      Не мисля, че иглите са В кожата - проста са лепнати отгоре... все пак е малко прекалено агресивно за мен.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                        Не мисля, че иглите са В кожата - проста са лепнати отгоре... все пак е малко прекалено агресивно за мен.
                        Пиърсингът е доста популярен вече , къде ли не си пробиват дупки хората вече и си навират какви ли не неща през тях . Витрината зад модел тук е осеяна с "бижута" за пиърсинг.... http://img65.imageshack.us/img65/585/img7612gk8.jpg

Коментар

Все пак безопасни игли на веждите? Нито е красиво, нито е безопасно (нищо че иглите се водят безопасни простете за закачката... ) извън контекста. Ако трябва да съм честен, не харесвам пиърсинг, освен ако не е дискретно и семпло изпълнен и може би заради това съм предубеден.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                            Оглеждам се за модели ..
                            Това звучи примамливо
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              Еи, модератори , ако няма каде да ги исхвърлите , особено тези от снимките , доведете ги при мен в къщи охаааа,,,,,,,,,
                              Шефе на боклука, фърляй цялото изречение в кофата!

Коментар

До тук чета мнения на зрители. Аз, май, съм единственият, който е бил "платно" на iai. Една калинка на ръката ми!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X