Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бодиарт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бодиарт

Недей да спамиш темата и да хабиш алкохола .. ами надраскай няколко скици и се пиши 35 годишен за да те пишем участник в Бодиарт конкурса през лятото и да оцветиш няколко .... момици ...
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BodiArtM1.jpg
Прегледи:1
Размер:65.0 КБ
ID:5287628

Име:Светeщ Боди арт...IAI-BG.jpg
Размер:80.7 КБ
ID:5287629Добър ден! Kонкурс за най атрактивен Бодиарт във Варна на 2ри Юли.....
      Нещо за ..Фестивала FUN CITY във Варна - Морската градина до сцена Раковина . На 2-ри Юли от 16ч. започва Уоркшоп по Бодиарт, който ще премине във конкурс за най атрактивен Бодиарт . Боичките и четките са осигурени от Фестивала , краят на конкурса официално е обявен за 20.30ч. , но интересното ще започне след залез слънце... Аз съм организаторът ... така че елате да рисувате или да ви рисуват ...ще помагам д каквото може..
      Поздрави и Усмивки !
      ..
      Мария Стоева

Kонкурс за най атрактивен Бодиарт във Варна на 2ри Юли

Коментар

Дойдох и погледах забавно беше отстрани да слушаш коментарите

Мина накакъв фолклорен ансамбъл от Търговище в сини шалварки и разглеждаха едно зеленичко момиченце ...ама тя е голичка... и едно жълтичко момиченце дето един дядо мърмореше :...ама няма ли кой да ви издърпа ушите ....
        Имаше и някакъв пич с едно листо отпред, ама не беше толкова атрактивен

Готино беше ама си тръгнах рано,
        Поздрави,

Коментар

Видял си БодиАрта на група "Идеа" , този с който се занимавах и организирах аз - се реализира на полянката срещу Раковина, и боичките светеха нощем...
          Ето и линкове към събитието.. http://www.facebook.com/media/set/?s...00001073869606 Това се случваше по светло... А щом се стъмни .... http://www.facebook.com/media/set/?s...00001073869606,... а ето и през Обектива на Ангел Йотов Случващото се на фестивала "FUN CITY" в района около Раковината в този ден . https://picasaweb.google.com/angel4o/2ndJuly

Коментар

Име:P1370290.jpg
Размер:66.7 КБ
ID:5289992 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370158.jpg
Размер:111.3 КБ
ID:5289996 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370310.jpg
Размер:67.2 КБ
ID:5289995 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370156.jpg
Размер:105.2 КБ
ID:5289994 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370231.jpg
Размер:71.0 КБ
ID:5289991 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1360899.jpg
Размер:105.7 КБ
ID:5289993 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1360914.jpg
Размер:84.8 КБ
ID:5289997 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1360860.jpg
Размер:91.7 КБ
ID:5289998 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370306.jpg
Размер:78.7 КБ
ID:5289999 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1360957.jpg
Размер:89.2 КБ
ID:5290000 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370361.jpg
Размер:74.3 КБ
ID:5290001 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370173.jpg
Размер:46.1 КБ
ID:5290002 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1370242.jpg
Размер:74.3 КБ
ID:5290003
            Ето и нагледна информация...

Име:P1370313.jpg
Размер:113.1 КБ
ID:5290004

Коментар

Като гледам горните снимки и ми се прищява да ме боядисаш и мен например като зелено човече от Алфа Кентавър, ала все още не съм решил въпроса с антенките и дзънкането.
              А иначе браво, има добри рисунки. Например последната и оная с оранжевото сърце - роза ли има вътре, че не се разбира - ако да, е много оригинално.

Коментар

Миме, миналата година не можа да ме нарисуваш, но поне играхме волейбол
                Тази няма да ти се размине.
                Прави отсега скици на бирено буре с малка канелка отдолу
                П.С. Напоследък рисувам разни арабески със сини боички, ама като новатор не ползвам четка...
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  Миме, миналата година не можа да ме нарисуваш, но поне играхме волейбол
                  Тази няма да ти се размине.
                  Прави отсега скици на бирено буре с малка канелка отдолу
                  П.С. Напоследък рисувам разни арабески със сини боички, ама като новатор не ползвам четка...
                  По спомени от нудисткият фест... - Канелката си бе напълно пропорционална... Но и Волейбола си го биваше.. Мисли се - по сериозен Бодиарт - не чак толкова фестивално - масов .. ще пиша тук като се зададе ...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Като гледам горните снимки и ми се прищява да ме боядисаш и мен например като зелено човече от Алфа Кентавър, ала все още не съм решил въпроса с антенките и дзънкането.
                    А иначе браво, има добри рисунки. Например последната и оная с оранжевото сърце - роза ли има вътре, че не се разбира - ако да, е много оригинално.
                    Няколко чана и звънчета ще оправят въпроса с дрънкането , само изпрати снимка на Алфа Кентавърчето , че не съм го виждала - за да си направя проект и да си прилича .. да не направим междузвезден конфликт.. Може би в сърцето има друго сърце , ама може и роза да е ...

Коментар

Интересно. Пречи ли мъжкото окосмяване (не, че реално имам такова, но ми е любопитно)?

И това флуоресцентни бои ли са?

Коментар

Много хубава е темата...чета я с удоволствие ...просто няма как да се включа, или изкажа...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Интересно. Пречи ли мъжкото окосмяване (не, че реално имам такова, но ми е любопитно)?

И това флуоресцентни бои ли са?
                          Всеки си има косми , ако се правят фини детайли - пречи , ако размера на изображението е по- голям не дразни .. Да водят се флуоресцентни , на този бодиарт обаче всички бяха инструктирани да ги нанасят само и единствено върху специална бяла основа , която да предпазва тялото от пряк контакт, да улеснява измиването и да подобрява отражението. Бях монтирала 2 пури Black Light и затова се вижда нещо като светене , но без UV светлоизточник - са си просто ярки боички ... които не светят..

Коментар

Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнение
                            Много хубава е темата...чета я с удоволствие ...просто няма как да се включа, или изкажа...
                            Аааа има - намери си малко глина разтвори я до гъста боза нанеси я тук таме по тялото и си готов ... Освен това имате една фирма ИМПО в Пловдив, която произвежда такива боички .. за бодиарт..., но и глината е подходяща , даже и полезна - ако е определен вид... Хумата от аптеката например - струва стотинки - а как контрастира на Летният загар... За вдъхновение има една сцена от ритуала за мъжественост във филма Аватар , която е доста надъхваща в посоката на темата....

Коментар

Мимка, защо така разваляте бодиарт-а с дрехи, преди всичко си беше натурално

Име:1268909794_superskij-bodi-art_22323_s__1.jpg
Размер:30.9 КБ
ID:5290286Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1205148625_bodi_art_mega_24.jpg
Размер:45.1 КБ
ID:5290287Натиснете снимката за да я уголемите

Име:spidergirl-bodypaint-232x300.jpg
Размер:24.4 КБ
ID:5290288Натиснете снимката за да я уголемите

Име:body_art_1.jpg
Размер:37.6 КБ
ID:5290289Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BodyArt+fashion+show+Bullet+4+Peace+Who+is+next+What+is+next.jpg
Размер:20.2 КБ
ID:5290290Натиснете снимката за да я уголемите

Име:body-painting-photo.jpg
Размер:42.6 КБ
ID:5290291Натиснете снимката за да я уголемите

Име:body_art026.jpg
Размер:41.4 КБ
ID:5290292

Тук също има няколко интересни модела
                              http://fun.marinov.net/show.php?id=2...ody+Art&tt=dir
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Ванка - така се получи , другият път няма да има съорганизатори ,променящи концепцията в последният момент.
                                Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                                Мимка, защо така разваляте бодиарт-а с дрехи, преди всичко си беше натурално

[ATTACH=CONFIG]346129[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]346130[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]346131[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]346132[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]346133[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]346134[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]346135[/ATTACH]

Тук също има няколко интересни модела
                                http://fun.marinov.net/show.php?id=2...ody+Art&tt=dir

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X