Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Същността на човека според външността му.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Същността на човека според външността му.

За публичните, широкоизявяващи се личности важи още едно правило. За тяхната СТОЙНОСТ. Тя се изразява с дроб, където в числителя е номиналът на човека, а в знаменателя е неговото мнение за себе си.
    За много политици, журналисти, артисти с приличен, или мижав числител, знаменателят е толкова голям, че частното клони към нула!
    Тези неща също се отразяват във физиономиите на въпросните личности.
    А, както личи от коментарите по-горе, Оффроудци са наясно с въпроса Ху из Ху..!
    Последно редактирано от Симеон; 26-03-08, 08:23.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      Някога четох за това, как можем да съдим за даден човек по външни белези. Авторът развенчаваше разпространеното мнение, че "очите говорят най-убедително". Не! Казва той: очите лъжат! Погледнете устните на човека! Благ поглед и хищни устни. Изпепеляващ поглед и топли усмихнати устни. ТЕ характеризират човека!
      Повод за тези разсъждения ми даде една говорителка в сутрешния блок на испанската телевизия tve. Руси прави коси, удължена фигура, изящни дълги ръце и пръсти. Най-често с пуловер "Маяковски" на вертикални ромбове.
      Това момиче говори много изразително. Всички сладурански мимики съответстват на текста, който чете. Това е дарба! Но идва ГЛАВНОТО. - Моментът - част от секундата - когато завърши фразата и ни хвърли такъв откровено душеразсъблечен поглед: Ето - това съм аз!
      Ей това малцина го могат! А като НЕЯ - никой!
      Погледайте Я, насладете се...че ми трудно да го опиша с думи.
      Ами какво да ти кажа Симеоне - просто си се влюбил!

Иначе има такава наука, ама и тя като гадателската - не може да и се вярва на 100%, че дори и на 80 ...
      !

Коментар

Жена ми е по по тая част. Аз съм по твърдите неща и формулите.

Обаче, макар не вярваки, за осемте години с нея се убедих че в тая "наука" има много истина. Просто ми ги показа. Досега няма сбъркано. А аз, подсъзнателно, вече имам някакво шесто чувство като видя някой какво да очаквам.

И обикновено излизам прав. Не знам как става. Не съм научил наизуст кое-какво значи. Нито си падам психолог или нещо такова. Дори съм много далеч от тия неща. Обаче работи. И понякога е много полезно. Не анализирам никой, нито се вглеждам кой-знае колко. Накакси нужните неща ми се набиват в очита, макар и от един поглед.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от yovcho Преглед на мнение
          Ами какво да ти кажа Симеоне - просто си се влюбил!

Иначе има такава наука, ама и тя като гадателската - не може да и се вярва на 100%, че дори и на 80 ...
          Хах, Монка , напиши й писмо бе! Или провери дали има сайт/сигурно/ и й пиши , че си й заклет фен, и чезнеш от любов по нея. Това можа да даде резултат...

Коментар

Като гледам количеството последователи на тази наука, направо отивам да търся книга по криминология, в която е описано какъв вид чук и/или бухалка, какви изменения по черепа нанася. И отварям френоложки салон! Клиенти ще има! Дано само Тери Пратчет не ме съди после...
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              Като гледам количеството последователи на тази наука, направо отивам да търся книга по криминология, в която е описано какъв вид чук и/или бухалка, какви изменения по черепа нанася. И отварям френоложки салон! Клиенти ще има! Дано само Тери Пратчет не ме съди после...
              Аз няма да съм ти клиент. И без теб си имам малка вдлъбнатинка отляво на черепа от "бухалчица", затова не ми се чудете много...

Коментар

?
                [B]Пуля дура, как поймаешь, даже не поймешь.[/B]

Коментар

Мдааа, хубавица е , няма спор! Факт е обаче, че и Симеон е влюбен... Хм, дано жена му не чете форума...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                    Мдааа, хубавица е , няма спор! Факт е обаче, че и Симеон е влюбен... Хм, дано жена му не чете форума...
                    Не знам дали е тази, беше предположение.
                    [B]Пуля дура, как поймаешь, даже не поймешь.[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от panther_bg Преглед на мнение
                      Е, то ако не е тази каква ли ще е другата?...

Коментар

Първоначално публикуван от panther_bg Преглед на мнение
                        Симеон да си каже!
                        !

Коментар

Абе, какво правите в Бургас?

Един в американка, друг в испанка.

В петък идвам на проверка.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                            ...
                            Погледайте Я, насладете се...че ми трудно да го опиша с думи.
                            На девойката това и е работата, Симеоне. Да изразява написаното и себе си.

Вярно, че напоследък да си вършиш добре работата е геройство, ама само това не може да е повод да затънеш по нея.

Иначе това, да разбереш някой що за човек е по външни признаци, го може всеки. Нарича се опознаване. Е, някои го могат повече от други, особено ако човекът, когото опознаваш, съдейства.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                              ...си имам малка вдлъбнатинка отляво на черепа от "бухалчица", затова не ми се чудете много...
                              Що не каза по-рано, ами се чудим какви ги пишеш...
                              Сори, ама не можах да се въздържа.
                              Като вица -" И гледам, открива ми се в ляво..."
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                                Що не каза по-рано, ами се чудим какви ги пишеш...
                                Сори, ама не можах да се въздържа.
                                Като вица -" И гледам, открива ми се в ляво..."
                                Ами да не кажете после, че не съм предупредил!..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X