Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Музикантите във форума да измислим нещо за националния събор следващата година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Музикантите във форума да измислим нещо за националния събор следващата година

Нищо не пречи да направим конкурс за най-добър "Офроуд певец" ?!
    Не е срамно да изпееш нещо от сърце ! Хората ще се радват не толкова на песента, колкото на теб !
    Колкото до "кръпката", може и него да повикаме. Бе като му дойде времето ще говорим с няколко групи и ще преценим.

Коментар

До: Музикантите във форума да измислим нещо за националния събор следващата година

Соти и компания тренират здраво
      Всеки вторник ходят на караоке бар и пеят до сутринта

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Нищо не пречи да направим конкурс за най-добър "Офроуд певец" ?!
        Не е срамно да изпееш нещо от сърце ! Хората ще се радват не толкова на песента, колкото на теб !
        Колкото до "кръпката", може и него да повикаме. Бе като му дойде времето ще говорим с няколко групи и ще преценим.
        Здравейте банда

Обещавам като професионален DJ да ви помогна ако се наложи с апаратура и малко подходяща музика в паузите докато си почивате
        Марките с които работя са: JBL PRX 535, Pioneer CDJ 100, Pioneer DJM 2000, Soundcraft, Shure SM58 и най-добрата музика, хитове и ретро.Всичко това поднесено с много настроение и внимателен подбор

Ето и линк на откриването на мото-сезона миналата година в Созопол, тогава аз бях DJ на мероприятието:

http://www.vbox7.com/play:ddddcd3e
        http://www.vbox7.com/play:21339581

ПС
        Ама си дръпнах една реклама....
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          Здравейте банда

Обещавам като професионален DJ да ви помогна ако се наложи с апаратура и малко подходяща музика в паузите докато си почивате
          Марките с които работя са: JBL PRX 535, Pioneer CDJ 100, Pioneer DJM 2000, Soundcraft, Shure SM58 и най-добрата музика, хитове и ретро.Всичко това поднесено с много настроение и внимателен подбор

Ето и линк на откриването на мото-сезона миналата година в Созопол, тогава аз бях DJ на мероприятието:

http://www.vbox7.com/play:ddddcd3e

ПС
          Ама си дръпнах една реклама....
          Щом си правиш реклама в форума, ще трябва да дадеш и 50% отстъпка, за съфорумци. Но понеже си "старо куче" предлагам да го направиш безплатно.

Коментар

Ако тези бели хубавци ви устройват ги впишете за участие....заедно с мен

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
              Ако тези бели хубавци ви устройват ги впишете за участие....заедно с мен

тези белите хубавци са наистина хубави
              имаме си оборудван барабанист
              Ура

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                Щом си правиш реклама в форума, ще трябва да дадеш и 50% отстъпка, за съфорумци. Но понеже си "старо куче" предлагам да го направиш безплатно.
                Някъде да съм споменавал пари

Иначе барабните ме кефят, има едно филмче Drumline, потърсете го и го гледайте

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
                  да подсетя музикантите да се не успиват

За вокал като чели само ~m@g!~ изяви желание
                  Колегите които пеят и свирят да се не крият а веднага да излязат-))))

Ми ако няма друг.... Преди 30 години ходех на солфеж и пиано, от 9 години пея в хор
                  Кат' пия две ракии до три октави го докарвам.
                  Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
                    да подсетя музикантите да се не успиват

За вокал като чели само ~m@g!~ изяви желание
                    Колегите които пеят и свирят да се не крият а веднага да излязат-))))
                    Пяла ли е на микофон ?
                    Да тренира там с каквото и попадне, пък ще я изпитаме !

Коментар

Да , имах три .... вече е само един

Коментар

Това е пианото ми може да се вкл. и към колони
                        Прикачени файлове

Коментар

...Един с тупан, друг със свирка, трет с тремпе, всеки по нещо, на зор турнат.
                          Ама, требе, един пред них, па да фане една клечка, такава, да нема и две педи, па ни да духа, ни у тупан да бие, а само да си връти така, на ветър клечката, божем и он нещо да връши... А, право да ви кажем, знам, че я харно че врътим клечката
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

и аз да си предложа помоща...
                            ако дотрябват имам четири професионални активни колони доста силни... професионални плейъри, миксер и т.н. не се кандидатирам да пускам щот пускам само електронна музика(и сигурно ше ме очистите) ма техниката давам безплатно само срещу една бира и помощ при пренасянето щот една колона е 35 кила......
                            тел. 0898 804030 Тони.
                            кат дойде време звънете.
                            успех
                            висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                              Това е пианото ми може да се вкл. и към колони
                              Маги, много ди отзивчива, за което благодарим, но нека ти стои пианото в хола, където му е мястото !
                              Разлашкаме ли го по чукарите, отиде тя ...

А пък това дето броят микрофоните е намалял от 3 на 1, не е толкова радостно. Виж, стегни се и вземи съответните мерки !
                              Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 11-02-08, 02:06.

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
                                и аз да си предложа помоща...
                                ако дотрябват имам четири професионални активни колони доста силни... професионални плейъри, миксер и т.н. не се кандидатирам да пускам щот пускам само електронна музика(и сигурно ше ме очистите) ма техниката давам безплатно само срещу една бира и помощ при пренасянето щот една колона е 35 кила......
                                тел. 0898 804030 Тони.
                                кат дойде време звънете.
                                успех
                                Охооо колега я сподели с какво работиш като апаратура ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X