Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Музикантите във форума да измислим нещо за националния събор следващата година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Музикантите във форума да измислим нещо за националния събор следващата година

Аз не съм музикант но пък затова ако нещо не ми е ясно се обръщам към председателя на БЕФ Жоро Хаджиев, било за музика било за мотори, че дори и по въпроси свързани със секса Помага човека не е "запет" както се казва по наШийо край. Та мой съвет е да му пуснете едно ЛС пък да видиме.

П.П. Забравих да спомена "мноУ обича чалга ТВ каналите без звук"

Коментар

До: Музикантите във форума да измислим нещо за националния събор следващата година

Значи пускаме едно съобщение на Жоро

Коментар

Здравейте колеги !
        То голяма банда се заформила тук, пък аз да не знам !
        Четох постовете ви и мисля, че идеята е добра, но чак концерт да се изнася ...
        Репертоар от 25 песни не се прави току-така, че и да звукне от две репетиции. Групите се сработват с месеци работа.
        Аз съм свирил професионално около 15 години на китара, бас и клавишни, но на последните ползвах само синтезатор за някои електронни баси, които от баса няма как да изкараш. От 15 години не съм пипал инструмент, но мисля, че с бас ще се справя. Имах и репертоар, макар да не бях основен певец в групата, така че, пеенето го докарвам.
        Моите уважения към класиците, но мисля, че класика и джаз няма да са подходящи за събор, пък и едва ли тук ще се намерят толкова добри инструменталисти на куп, особено пианист. Трябва си рок ен рол, пък и той се прави по-лесно и не е толкова претенциозен от към звучене. Нужно е само да има добър китарист. Имаме ли такъв тук ?
        Най-вероятно на събора ще има основна група, която да свири, така че въпросът с апаратурата се решава. Дори можем да ползваме някой инстументалист, ако нямаме такъв в наличност.
        Колежката ще се оправи ли с клавирите ? Те също са важни !!!
        Относно репертоара, трябва да се съобразим най-вече с певеца и неговите възможности, защото той е в случая най-важен
        Трябва да се направят репетиции задължително и да се аранжират парчетата, защото нито се познаваме, нито си знаем музикалните способности !
        Хайде пак да видя сега какво мислите вие за това !

Коментар

ами за добър китарист се кандидатирам аз

Коментар

относно репертоара - понеже сме пръснати из страната трябва определим определен парчета (рок и тн)
            всеки си ги просвирва, правим една събота и недела купон някъде в страната където ще има и условия за репетиций и тогава се вижда
            аз лично откъм китара и китарно оборудване съм ОК

Коментар

Първо предложение
              Gary Moore - Walking by my self

Коментар

Beatles - twist and shout

Коментар

Боже, пак тръгвам да се занимавам с глупости !
                  Няма проблем, само трябва певецът да уточни тоналностите, че транспорт някой може да не може да прави в движение ! Говоря най-вече за клавира.

И ако Битълс се намери някой друг да ги пее ...
                  Аз се навивам за по хард групите и мисля, че ще се справя добре !

Коментар

дай конкретни песни

Коментар

Изчакайте малко да ги прегледам, че съм позабравил какво сме правили, пък и много съм зает напоследък !
                      Йорданчо, не ти се обадих днес, че не ме оставиха на мира цял ден, но тия дни ще го направя !

Коментар

Давайте, давайте... Само заради вас бих дошъл, да ви послушам!
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                          Изчакайте малко да ги прегледам, че съм позабравил какво сме правили, пък и много съм зает напоследък !
                          Йорданчо, не ти се обадих днес, че не ме оставиха на мира цял ден, но тия дни ще го направя !
                          имаме достатъчно време, върши си нещата спокойно

Коментар

да подсетя музикантите да се не успиват

За вокал като чели само ~m@g!~ изяви желание
                            Колегите които пеят и свирят да се не крият а веднага да излязат-))))

Коментар

Абе кога е кастинга, че и аз имам малко опит с китарата и пеенето. Да не се заформя някакъв OFFRoad Idol, че да се стягаме.
                              Сериозно мога да помогна с каквото кажете, но само виртуално- трудно ще се съберем да репетираме!
                              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                                Най-вероятно на събора ще има основна група, която да свири...
                                Koя ще е групата?!
                                Според мен много подходящ е Васко Кръпката,
                                освен, че е автентичен и има много хубави авторски песни,
                                са и страхотни блусари и рокаджии.
                                Мислех, да се предложа, за вокал на някое парче
                                ама като гледам нещата отиват на професионална основа,
                                та и аз, като Влади, ще си остана с пиенето...!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X