Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека да определим за кой раздел е това

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нека да определим за кой раздел е това

Може ли кат за по-прости? (да го формулираш)
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Може ли кат за по-прости? (да го формулираш)
      Кое е по- важно? Това, което правиш или резултатът от него (това, което правиш)?
      П.П. Не ми казвай "и двете", "зависи", щото резултатът е в горепосочените картинки.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

А-ха-а.
        Т'ва коет' правиш! Щот' върху него имаш контрол (идея/план/визия/капацитет).

Коментар

Ахаааааааа, а за резултата от него нямаш отговорност.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ми той е „божА“ работа. Ние така и нямаме/няма и да имаме „погледа“ нужен за „абсолютното“.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Аз бих си купил някои от нещата... на приемлива цена, разбира се!
              Сега ще те налазят дилърите
              Пробвай да питаш в техния форум, тука цените няма да ти харесат, но все пак - при нас качеството е три пъти по-големо от цената

За мен картинките сътворени от подобни люде, в контекста на използването за целта на подобни съмнителни субстанции, са за хумора
              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                Сега ще те налазят дилърите
                Пробвай да питаш в техния форум, тука цените няма да ти харесат, но все пак - при нас качеството е три пъти по-големо от цената

За мен картинките сътворени от подобни люде, в контекста на използването за целта на подобни съмнителни субстанции, са за хумора

Картинките са си картинки и винаги са нещо лично. Така е и с музиката, и с филмите, с поезията или с прозата, с фотографията или... с каквото се сетиш.

Кой в кой "раздел" ще ги прати - пак е лично и не се поддава на обобщения.И със субстанциите така стоят нещата. Единствено общовалидно е, че на някои хора и субстанции няма да им помогнат да видят и нарисуват картинки. Просто светът е шарен а "разделите" се множат като гъби след дъжд.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                  Картинките са си картинки и винаги са нещо лично.
                  Да е лично, колко да е лично - всеки се стреми творенията му, независимо от естеството им, да станат достояние на света.Уж са съвсем лични, пък не ги пазим само за себе си
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                    Бих казал, за друг форум, ама... Айде, от мен да мине, викам да ги метнеш в "Нужда от неотложна помощ".
                    Определено за друг форум.Освен ако няма идея за раздел "наркотици".Аз не виждам никакво изкуство в това,камо ли наука...

Коментар

Няма да цитирам всеки по отделно! Мисля, че сами ще се сетите...

Да си представим един средно-статистичеки форумен член, който знае за какво е форума и лично той - защо е в него... Човека поработва нещо или си има някакъв дребен бизнес... Има си и семейство, и близки, и приятели извън форума... Поддържа някаква джипка, като дори и от време на време я ъпгрейдва с нещо - според възможностите си и разбиранията си нищо, че основно си кара леката кола, а джипа вижда кал 2-3 пъти в годината, по време на някоя разходка или ходене на палатка...

Мнозина от нас, биха казали за този форумен член, че нито знае за какво е форума, нито знае той самия какво прави тук.... Мнозина от нас, биха му казали, че това с което си вади хляба, е "несериозна работа", "временно решение", "извинение за това, че не използва терминал 2 за последно" и т.н.... За мнозина от нас няма семейство, близки и приятели извън форума, когато форумът и ситуацията изискват да нямаш семейство, близки и приятели извън форума... Мнозина от нас биха казали на въпросния форумен член, че джипа му не е джип, ако не е Тойота, Нисан Патрол или Г-класа, че е паркетник, че е жълт, че няма смисъл да си разваля джипа с разни лифтове, че тунинга му не струва, че не му трябва изобщо, че не може да го кара/ползва по предназначение и т.н...

А сега да видим как изглежда всичко това в очите на някой, който няма нищо общо с тази работа - смахнат тип, който губи голяма част от времето си в интернет, вместо да си живее живота наистина... Реве, че не му стигат парите (малко му плащат, не му върви бизнеса) и вместо да се съсредоточи върху това как да изкарва повече, за да може да семейството му да живее по-добре, да има повече време за близките и приятелите си, всеки лев който изкара го набива в един стар джип, който дори и не кара повече от 2-3 пъти в годината, а само го мие и позира с него пред блока, стараейки се да си придава максимален "атвенджърски" вид, на човек видял и преживял 2 и 200 на поне 3 континента, и в поне една световна война! Предпочита да се шляе и да пие бири/ракии/бензин/нафта с витруалните си дружки, вместо да се обади на майка си и баща си, за да види живи ли са...

Та какъв викате бил художника..?!! Още повече, че този човек експериментира със себе си, а не с детето на съседа! Замислете се ние какви сме в очите на останалите, преди да тръгнете да съдите някого, защото бил "еди какъв си"! И за финал - за мен "Секс, наркотици и рокендрол" никога не е било само име на театрална постановка! Опитвал съм от всичко! Сега това прави ли ме по-малко или повече "качествен" човек в очите ви..?! Не коментирайте неща които не разбирате! Особено такива, които изискват личен опит, който не бихте искали да имате! Това, че някои от вас, могат да различат картина на Златю Бояджиев, не означава, че разбират от изкуство! Оставете изкуството на мира, както то е оставило на мира вас, още там - някъде в детството ви...

Желая ни един прекрасен ден, изпълнен с много смислени неща, които разбираме наистина...

Коментар

Марто, абе големи размишления братче, то не и само твоите де, и това за да ни кажеш, че си опитвал много неща в живота си("всичко" е доста обширно понятие) че не разбираме и не трябва да коментирамеТи от сутринта на кво си?Не съм очаквал толкова размисли(е, не съм и изненадан), ама по-скоро мислех, че ако някой вземе та обърне внимание на темата просто ще каже с две думи за кой раздел ги вижда тия картинки.За мен е за хумора, в контекста на използването на вещества в опит да намериш своята муза, но сега си мисля, че ако пък махнем обясненията и оставим само картинките - ще става и за някакъв детски раздел, в който се показват картинки сътворени от дечицата, вчера две дечица при мен рисуваха подобни картинки.Абе на мен ми е забавно

А, Марто, само да кажа(щото трудно ме разбирали) - не го вземай много на сериозно, както казах ей така, да е весело.Как беше - майтап да става, време да минава.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Марто, абе големи размишления братче, то не и само твоите де, и това за да ни кажеш, че си опитвал много неща в живота си("всичко" е доста обширно понятие) че не разбираме и не трябва да коментирамеТи от сутринта на кво си?Не съм очаквал толкова размисли(е, не съм и изненадан), ама по-скоро мислех, че ако някой вземе та обърне внимание на темата просто ще каже с две думи за кой раздел ги вижда тия картинки.За мен е за хумора, в контекста на използването на вещества в опит да намериш своята муза, но сега си мисля, че ако пък махнем обясненията и оставим само картинките - ще става и за някакъв детски раздел, в който се показват картинки сътворени от дечицата, вчера две дечица при мен рисуваха подобни картинки.Абе на мен ми е забавно

А, Марто, само да кажа(щото трудно ме разбирали) - не го вземай много на сериозно, както казах ей така, да е весело.Как беше - майтап да става, време да минава.
                          Бе те и на Пикасо картините са "мацаници" за 99,99% от населението на планетата, но това не му пречи да стане единствения "приживе милионер-художник"! Реакцията ми е признак за умора от форума! Прекалено много взехме да категоризираме нещата, да им лепваме етикети, да ги нареждаме по собствения си калъп - без оглед на това, че парчетата са от съвсем друг пъзел! Офроуда е свобода, а тук истински свободните останаха много малко!

П.П. Светът не е разположен между Горно и Долно Уйно! Много по-голям е... И щом картините на този човек, са стигнали и до наше село, че чак и ги коментираме (кой както я "разбира" тази работа), значи той е успял! Успял е и защото не провокира само наркомани, които евентуално разпознават "триповете" си в тях! Провокира и Нане и Вуте, макар и да псуват или да говорят с насмешка... Изкуството е провокация на ума и духа, независимо кой и как го създава! И щом провокацията стига до адресатите си, значи изкуството е добро - има реакция (независимо положителна или отрицателна)! Лошото е когато изкуството генерира апатия и безразличие...
                          Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 14-02-14, 08:27.

Коментар

Мислех да отворя темата за Пикасо, ама не посмях, че ще ме линчуват.Ама да си споделя мнението - мацаницата си остава мацаница независимо, кой колко е готов да плати за нея.Аз примерно, нали съм със "стеснен и ограничен фокус"(според капитам/майора тире щатен психолог) си оставам почитател на обикновените, разбираеми пейзажи...предимно.Ама на вкус и цвет таварищ нет.
                            Да ти кажа, не се наемам да твърдя, че сме прекалили с категоризацията, но определено се забелязва, че прекалено много хора тук се вземат прекалено на сериозно...и опитвайки да доказват тезите си в спорове по всякакви теми, наблягайки на доказване на знания, и умения за анализ и боравене с информация, забравихме съвсем други простички неща, характерни за мъжкия характер.Но пък винаги можем да сменим дилъра, да започнем да рисуваме и общуваме помежду си с картинки
                            Всеки трети е шести

Коментар

Мислех да отворя темата за Пикасо, ама не посмях, че ще ме линчуват.Ама да си споделя мнението - мацаницата си остава мацаница независимо, кой колко е готов да плати за нея.Аз примерно, нали съм със "стеснен и ограничен фокус"(според капитам/майора тире щатен психолог) си оставам почитател на обикновените, разбираеми пейзажи...предимно.Ама на вкус и цвет таварищ нет.
                              Да ти кажа, не се наемам да твърдя, че сме прекалили с категоризацията, но определено се забелязва, че прекалено много хора тук се вземат прекалено на сериозно...и опитвайки да доказват тезите си в спорове по всякакви теми, наблягайки на доказване на знания, и умения за анализ и боравене с информация, забравихме съвсем други простички неща, характерни за мъжкия характер.Но пък винаги можем да сменим дилъра, да започнем да рисуваме и общуваме помежду си с картинки
                              Пикасо е много хубав пример за това и колко в действителност струва това - което ние харесваме и разбираме!

В крайна сметка на тази планета, "нивото на летвата" се определя от не повече от 0,0001% от населението и (горе-долу толкова са и тези които харесват и разбират Пикасо, Сър Атър Кларк, Йохан Себастиан Бах, Микеланджело Буонароти и т.н.)! От както има изкуство, то е за елита! Останалото е "народно творчество" - за справка и поправителен изпит - спектакъла на Камен Донев "Възгледите на един учител за народното творчество":http://www.vbox7.com/play:32e7c6ed

Коментар

Ми как да кажа, просто не нареждам Пикасо до Микеланджело, Бах или пък Кларк.Но - то така или иначе всеки си играе в собствена лига, но така или иначе не е удачно да се оспорва величието на някой от изброените, още повече, че уточнихме че всеки за някого е велик.В никакъв случай не принизявам горе изброените до нивото(и това е най-малкото обидно) на....Азис...но преди да ме пребиете с камъни - за някои(и то не малко у нас) и той(или тя, може би то) е велик.Та както вече казахме - изключително много зависи от публиката...офф, пак почваме да задълбаваме и т.н., да оставим това.
                                Колкото до Камен Донев - за мен много талантлив и винаги с удоволствие посещавам спектаклите му, но не се вглъбявам особено и не търся например поуки, просто се забавлявам.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X