Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Тц, не е. Никоя песен не слушана толкова пъти, дори за 20години.
    П.П. Това за края на света беше ей така...
    Е, статистиката на тубата и бокса са по-отскоро.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Тая песен няма да си я пусна никога,ако ще и края да зависи от това.чух я по новините един ден и се възмутих от каква глупост се става милионер, а аз бъхта бъхта бъхта и нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Тц, не е. Никоя песен не слушана толкова пъти, дори за 20години.
        П.П. Това за края на света беше ей така...
        Тъй де, ама то тогаз немаше Фейсбуци, туитъри, ютуби и т.н.! Дъщерята е на 15 години и вчера увлечено и с голям хъс ми обясняваше защо тази песен е тъпа и защо ли трябва да е по-популярна от Адел и онзи бледния тинейджър дет му забравих името!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Re: 2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Абе песента е яко простотийка, ама е веселичка такава.
          П.П. Заклет фен съм на 'сичку де що е метАл.
          П.П. 2 Макарената е в пъти по-добра!

Коментар

хаха, мноо ме кефят реакциите Ви..
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Пълен т@6@к... Със Закон трябва да се забрани!! Хич не ми харесва, друго си е Сръбското, примерно
              Пък да не говорим, че навсякъде я пускат...
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

А дали именно този край на света не са имали предвид?... Край на ценностите, край на истински стойностните неща, край на човечеството в не буквален смисъл...
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=Qhon9KPLBqM
                  Хах,изкуство и култура! И два месеца до,или преди кой свят! И чие изкуство и чий край коментираме с този пример?!
                  http://www.youtube.com/watch?v=qPNtI2wM9Yo
                  http://www.youtube.com/watch?v=L5L8RrphXRg
                  Или
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Викаш ,феномен е песента , дали щото човечеството все повече се превръща в стадо , и накъдето тръгне едната овца - натам и всички.... почти никой вече не мисли . И аз скоро научих за съществуването и ... ама е досадно , да я пускат по всеки канал почти по едно и също време , намразих я.
                    "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Какъв химн, бре?! Ма той отвратителен! Боже, Боже, защо позволяваш да се случва!!!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        А дали именно този край на света не са имали предвид?... Край на ценностите, край на истински стойностните неща, край на човечеството в не буквален смисъл...
                        A... +1
                        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Ъъъ, с браточката ставаме двама дето сега за пръв път я чуваме. Със сигурност ще има и други.

Що си мислиш, че навсякъде го знаят тоз палячо?
                          И аз така, нали не съм Обама... пак добре, че тая пияната учителка се появи, та разбрах за тая песня...

Коментар

Re: 2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Ей ви една жизнерадостта песньовка дето съм си пуснал за преди лягане, ай стига с гангнам стайла, верно е веселичък такъв, ама нищо повече.

Коментар

Аз тая гадорийка за пръв път тук я чух и видях и не я изтраях! По радио Ултра Перник не са я пускали нито веднъж, затова и не я знам сигурно

Коментар

Re: От: 2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                                Аз тая гадорийка за пръв път тук я чух и видях и не я изтраях! По радио Ултра Перник не са я пускали нито веднъж, затова и не я знам сигурно
                                Ако много държиш може да се уреди да ти я пуснат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X