Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2 месеца преди "Краят на света" се появи "Химнът на планетата".....

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    Хайде сега им махни 20 сантиметровите токчета .....

Че какво ми пречат 20 сантиметровите токчета да няма да и взимам папиларни отпечатъци от стъпалата...ако е с тесните шорти ги махам само за пет секунди и ги връщам отново ако е с рокличка даже не ги пипам.

Между другото и без обувки са си добри...пак ви казвам женския БИГ-ФУТ живее в Европа не в Азия.
    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 19-12-12, 11:11.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Що бе. Ще накараме и Либхер да я танцува, тя ще се навие и с 50г ракия.

Ае ся не пиел. Оправдания.
      След 50 гр. абсурд. След 500 гр.- може и да се замисля. Най-сигурно след кило, ама на някоя друга песен. Може и фолк.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
        Представих си Таргата по джапанки и къси гащи на кило ракия на светлината от фенер как я танцува....май пак няма да идвам на събора.
        Сега за фон отзад си представи Кольо и Ясен, скок-джаф, скок-джаф и фотото ще откаже да снима
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
          Мани недеи нали скоро се върнах от Азия и сега тука всички жени ми се струват като тежковози.По улиците е пълно точно с такива а по баровете като се съберат пет десет сладурки на тази песен от клипа и започнат да я танцуват по същия начин направоооо още се чудя как се върнах... Защо ми трябваше да ходя..
          Между другото се обличат доста откачено едни шарени парцалчета гримове коси а там нали сега е 35 на сянка танцуват си направо голи ох ох..
          Кацаме на летището в София воня на въглища и изгорели дърве студ киша и сивота..А жените ни облечени като нинджи всичките в черно и гледат страшно.После някои дето не знае ще ми разправя че тука било рая на земята.
          Пеко, приятелю, тука едни разправят че там по тези ширини било раят на травеститите Ти провери ли ги тея шарените мацки
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            След 50 гр. абсурд. След 500 гр.- може и да се замисля. Най-сигурно след кило, ама на някоя друга песен. Може и фолк.
            И един паламуд от мене!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
            Сега за фон отзад си представи Кольо и Ясен, скок-джаф, скок-джаф и фотото ще откаже да снима
            Е тука вече се разсмях с глас
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
              Пеко, приятелю, тука едни разправят че там по тези ширини било раят на травеститите Ти провери ли ги тея шарените мацки

Абе трудно се проверява по класическия начин. Може и да си е откачила дръжката...

Травестит може и да е брадат мъж с голем джип.Само трябва да се облече с женски дрехи.Ти питаш за нещо друго но дори и при тях има различни под категории.Тука може и да ГЛЕДАТ деца или хора дето да изпитват отвращение от проба на различни неща.Като се видим ще ти разкажа.Имам и клипче-И аз си мислих че Малайзия е мястото но се оказа че дори и местните особняци предпочитат друга държава за работа и купони в едно.Не че по улиците не беше пълно но не много повече отколкото в Буенос Айрес да речем.А и като гледах някои европеици как се забавляваха... и като качество това което им се предлагаше разликата в нивата е само на колко Тигара си.

За тея дето танцуваха съм сигурен щото там хора от трети вид не пускаха.
              Явно са ставали объркваници и скандали.

Между другото тоя певец до края на годината може и да стане милиардер.Дрехи шапки играчки плакати значки и каквото още се сетите се продаваше с него.А тая песен думкаше от пет звездните хотели до последното такси.В провинцията беше същото.Имат и много сленг и майтапи покраи текста от песента.Въобще азиятците са тотално полудели от нея.
              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 19-12-12, 11:48.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Да не си казал тогава лоша дума за аниматорките си. Аз не съм ги мяркал де, ама все си мисля, че 49кг жена е болна, ръбата и ъгловата и трябва да се храни. Не като на Пси балета,
                49кила: Толкова угоени при мен няма. Най-тежката е 46кг. и днес едва се навлече в роклята на Снежанка.
                А PETER BLIZNAKA ви каза истината. Ама, който иска нека си слуша сълзливите рок-балади. Щом му се живее като в турски сериал. Фор ми разликата м/у двете музики няма. Еднакво сълзливи са.....
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                0887770735

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...40#post2034740
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X