Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кин-Дза-Дза се завръща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кин-Дза-Дза се завръща

А израза скоро след това беше сменен с "хубав ли е филма или американски".А Руските филми са уникални и старите и новите.И наистина преглеждайки старите филми от сегашния ъгъл се вижда колко умело са критикували власта и все пак са прескачали критиката.Това важи и за много от старите БГ. филми

Коментар

А "Неуловимите отмъстители", а? Хаааа, айде да си спретнем един подфорум на руското кино, а? На мен ми се е запечатал един филм, казваше се "Вила". Та, едно семейство си построи двуетажна, дървена вила край града. Обзаведоха я и накрая си купиха и перална. Огромна машина, последна дума на руската техника, дето трябваше да пере семейство с 4 деца. Мъчиха да я вкарат през вратата, опитаха да я намушат през прозореца, накрая викнаха кран, да я вкарат през покрива и събориха къщата. Преди 30 години тоя филм ми се стори голяма тъпотия, но на фона на 95 % от днешната холивудска продукция си е шедьовър.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        А "Неуловимите отмъстители", а? Хаааа, айде да си спретнем един подфорум на руското кино, а? На мен ми се е запечатал един филм, казваше се "Вила". Та, едно семейство си построи двуетажна, дървена вила край града. Обзаведоха я и накрая си купиха и перална. Огромна машина, последна дума на руската техника, дето трябваше да пере семейство с 4 деца. Мъчиха да я вкарат през вратата, опитаха да я намушат през прозореца, накрая викнаха кран, да я вкарат през покрива и събориха къщата. Преди 30 години тоя филм ми се стори голяма тъпотия, но на фона на 95 % от днешната холивудска продукция си е шедьовър.
        Даже сега като ми разказа фабулата за тая дачя и семья се сетих че няма да го гледам никога.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ама ти стана кеф, че няма да го гледаш. А като си помислиш, че никога повече няма да гледаш многооскаровия "Титаник" и Леонардо Ди Каприо... кво ти става?
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Ама ти стана кеф, че няма да го гледаш. А като си помислиш, че никога повече няма да гледаш многооскаровия "Титаник" и Леонардо Ди Каприо... кво ти става?
            Аааа, не така ! Аз на Титаник плаках. Когато Кейт Уинслет се облече.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Много добър и смешен филм.... До сега го гледах.... КУ......
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Когато излезе филма, бях ученик в гимназията. Смях се много на "смешките" на артистите и дълго след това си говорехме на онзи език. Сега (в годините на нета), когато получих възможност да го гледам пак, се замислих...., което не ми пречи пак да се смея...за многопластието става дума... Нося го винаги със себе си и си го гледам...чат-пат, както и "Мимино"..
                00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Лично аз няма да гледам ''Титаник''повече-по-две причини.Първо ,има много фактологически неточности за човек чел и притежаващ книгата''Тайната на морските катастрофи''(не че това е целта на филма) и второ- инфантилния Леонардо ди Каприо.За моя приятна изненада напоследък тоя юнак възмъжа и направи няколко много добри образа и го гледам с удоволствие.
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Руските филми възможно и да са омръзнали на много от вас ,най вече защото бях те карани да ги гледате насила .ПО традиция за Нова година се пуска Ирония судбы или с легким паром ,ами гледам си го всека година и не ми омръзва .А за продолжения на подобни филми ..............ами интересно може би ,но не ми се гледа за втори път

Коментар

В искуство абсолютен профан съм ,но няма как да ме накараш да възхваля Черният квадрат на Малевич .
                      Это одурачивание народа ,НЕ БОЛЕЕ !!!

Коментар

Дифференциация общественного положения по цвету штанов...... м-м-м-м-м, приказка без край. И филм който всеки го играе всеки ден... КУ!
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз, понеже към онзи момент бях еднопластов (Гоблин ), харесвах "Пирати на 20-век", "Диамантената ръка", "Кавказка планница" и, разбира се, Александра Яковлева
                          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                            Когато излезе филма, бях ученик в гимназията. Смях се много на "смешките" на артистите и дълго след това си говорехме на онзи език. Сега (в годините на нета), когато получих възможност да го гледам пак, се замислих...., което не ми пречи пак да се смея...за многопластието става дума... Нося го винаги със себе си и си го гледам...чат-пат, както и "Мимино"..
                            Еее браво припомни ми "Мимино" ! Велик филм!!! Не съм фен на имперските амбиции на руснаците обаче се велики филми пазя във "филмотеката" си и с удоволствие ги гледам
                            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                              ...инфантилния Леонардо ди Каприо.За моя приятна изненада напоследък тоя юнак възмъжа и направи няколко много добри образа и го гледам с удоволствие.
                              С Титаник Ди Каприо се отписа като актьор за всеки който не го познаваше от преди (демек - за доста народ) за години напред. Едва наскоро го гледах като младеж в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" и си дадох сметка какъв невероятен актьор е бил от самото начало. А в последните определено беше добър, да не говорим че и филмите си подбира като хората.

Просто Титаник го категоризира за сума ти време напред.
                              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                                Нито е единственото смислено, нито съм спрял да го гледам. Гледам си го поне веднъж на всеки няколко месеца. Филмът е култов и гениален. Актьорите са невероятни. Единствено дразнят "фабрично избелелите съветски" цветове, но предполагам с това са разполагали хората. Въпреки че Сталкер примерно нямам спомен да е сниман на такава лента, чудя се дали не е сниман на нещо вносно...
                                То не, че нямаше Орво и Свема, ама да се реднеш за Кодак или Фуджи си трябваха дебели връзки!!
                                п.с. Същото като със Секам/Пал - да сме на терсене от ония!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X