Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Dynamo - обикновеният Магьосник
Свий
X
-
От: Dynamo - обикновеният Магьосник
Всичко е до предварителна подготовка.
И да измислиш номера де, то това е творчеството, другото е техническо бачкане.
И не на последно място актьорски талант.
Ако на мен ми разкрие как се правят тези номера, и трябва да ги изпълня-ще ме замерят с камъни, развалени яйца и разкашкани домати. Ако и да имам второ място на окръжно първенство по художествена самодейност...
Иначе човека кефи, когато попадна на предаване за него-гледам го с интерес.
И все се мъча да открия как го постига(понеже няма друго обяснение, трябва да е измислено и лесно обяснимо), ама не мога. Ама то и другте не могат, та това ме успокоява, че не съм чак толкова тъп...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеTелевизионни ефекти и анимация. Обидно ми е, че дават такива неща по тия канали. Ама не е за сефте.
Коментар
-
Не мисля, че е манипулирано със средства на телевизията. Т.е.-това което виждаме е това което камерата е заснела, без допълнителна обработка в студио.
Е, може за избистряне на образа, или нещо друго за повишаване на качеството на изображението, но не и да манипулират заснетия материал, и номерата да стават възможни само през обработка на заснетото.
Точно в това е и очарованието на илюзионистите-здравия разум ти казва, че има някакъв начин за постигане на "невероятното" което очите регистррат, но не може да се сетиш как се поучава.
И слава Богу, ако знаехме всичко-светът щеше да е много по-скучен.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Е чак пък. Що просто не допуснеш, че си надценил въпросните канали и подхождаш с нереални очаквания, съответно.Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеTелевизионни ефекти и анимация. Обидно ми е, че дават такива неща по тия канали. Ама не е за сефте.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
http://www.forum.offroad-bulgaria.co...d.php?t=135954
Отдавна не го надценявам. То не бе левитация от монаси в реално време, то не бяха извънземни, то не бяха "секретни" досиета на ФБР...
Инфантилните реклами през 10 мин по 5 мин. просто довършват щриха. Фабрика за пари, може и за Ферхунде да почнат да връткат. То и МТВ беше легенда едно време, ама отдавна стана реалити и дори не знам дали го имам в плейлистата.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...
Като си пуснах за първи път кабелна телевизия(1997) бях силно запленен от тази телевизия, а сега съм почти отвратен.
Коментар
-
Баце - тва без обработка - можеш да си правиш по преките рецепти на Шишков.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение.... Т.е.-това което виждаме е това което камерата е заснела, без допълнителна обработка в студио.....
То статистите в тия клипове са барнати с грим .
Какво да говорим за титулярите.
Хубавото е , че разправят интересни приказки .
Добре е , че гледаш DISCOVERY , номера е да вземеш нужното от там .
Коментар
-
А в няколко епизода на Спилбърг какви неща имаше...
Коментар
-
[QUOTE=Кольо;2703851
И все се мъча да открия как го постига[/QUOTE]
Ходенето по вода се прави с предварително поставен плексигласов лист.Канутата които уж минават случайно са част от шоуто и минават на точно определено място.
Минаването през стъклото е трик правен още от Худини. "Зрителите" отвън са част от шоуто. Двамата бабаити които седят точно пред мястото където става трикът, също не са случайни. Минава се не през стъклото, а през "тунелче" в долната част - там където бабаитите стоят през цялото време, за да не стъпват случайни хора. А, и всичко е закрито с палто, нали.
"Левитацията" дето се вдига до един автобус се прави с изкуствена ръка, вижда се ясно накрая на видеото когато взема кутийка кола. Показателно е и че не показват точно как се вдига и слиза, горната част е скрита.
Триковете с карти са стандартни.
По-скоро трябва да ти е обидно ако стандартните канали не предлагат достатъчно интелигентни предавания.Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеОбидно ми е, че дават такива неща по тия канали.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Коментар