Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джон Лоутън

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джон Лоутън

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
    Имам късмета да познавам ...

Юрая Хийп бяха първата по-сериозна (без да са "мега") рок-група, която дойде в България, не помня вече `87-ма ли беше, или `88-ма година. Още тогава, те бяха искрено изненадани, какъв хит е тази песен тук. Тя нито е заглавна на съответния албум, нито е бивала дори приблизително толкова успешна някъде другаде. По-популярна е (тук) дори и от Free me, кавър на която направиха навремето "Сигналната" група. Мисля, че не става въпрос точно за толерантност, а за отговор на разбирането с разбиране, благодарност и признанние - не толкова конкретно само за песента, а именно за целият "култ" около нея, който ти много уместно определяш като родеещ се с религиозен.
    Точно това имах предвид във първото си мнение по темата, а-ма писането не ми е професия, та не бях красноречив като теб.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Всъщност много добре си го казал: на разбирането - с разбиране.
      И нещо странично, но спешно - довечера от 20,30 ч Кен Хенсли и Сънрайз имат концерт на паметника на Съветската армия. Безплатен.
      www.offnews.bg

Коментар

За мен нещата са по-прагматични. Тази песен е популярна у нас защото си е точно любовна песен. На много хора напомня безсънните нощи с шведки, чехкини, полякини и рускини от времето на Балкантурист. Когато само лятото, за 3 месеца, можеше да се докоснеш до нещо "чуждо" без последствия. На плажа, на изток, там където изгрява слънцето.
        И аз не съм поет и нямам дар слово, но вярвам, че ме разбрахте.
        ПП към Жоро Нешев- след вторник ще звънна. Ще е удоволствие за мен да се запознаем.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Той, монаха хилендарски ако беше жив, трябваше и за теб една сопа на промоция да е заделил.
          Дето неговият/нашият език го изнасилваш и се гавриш с него,само за да си начешеш някаква твоя краста на обидена примадона, руското писмо е преобладаващо или равно при теб/както и ти трия руските псувни/вулгаризми в "мемоарите"/, отделно цитата, в който няма само български език, а назидаваш по въпроса друг.
          Харесва ли ти, или ти може, другите равнис?
          Що?
          Хайде научи се на преклонна възраст/никога не е късно, желание е разковничето/ да пишеш грамотно и без грешки, после гледай сламката в чуждото око, невиждайки кОла в твоето.
          ==============================================================
          NO COMMENT!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            ==============================================================
            NO COMMENT!
            Поздравления, печелиш чаша айран за старанието.

Хайде научи се на преклонна възраст/никога не е късно, желание е разковничето/ да пишеш грамотно и без грешки, после гледай сламката в чуждото око, невиждайки кОла в твоето.
            Това изречение явно ти е убягнало от погледа орлов, само че аз нямам намерение да ти зачервявам "мемоарите"/вече/, щото ще ми свърши баката с червена боя.
            Махам само цинизми и псувни, които и в спама са забранени, като част от този Форум/ако не си чувал за четири години/.Другото да си стои, явно разчиташ публиката да оправдае правописа и невярното съдържание в темите ти /и за разнообразие заглавия/ с възрастта и на фона на глобалността/гениалността им, това да е нищожна съставна част от тях.

Драскай си, още може ...
            Последно редактирано от maxxx; 24-06-11, 09:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X