Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изобретенията на Леонардо!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изобретенията на Леонардо!

Остават още два дни от изложбата на Леонардо! Препоръчвам я на всеки който не е намерил врема да я види ! Аз се каня от месец и чак днес го направих. Без коментар! Просто невероятно!.... Опашката да не ви плаши! Заслужава си чакането!

Re: Изобретенията на Леонардо!

Да ама в София Не всеки може да се грабне и да се домъкне. Трябваше за този дълък период да обиколи няколко града
    Но какво да се прави...
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Мда, аз ходих преди време и много ми хареса. Адски интересно си личи посредствената мисъл на Лео. Това не като обида, а от гледище на миналата история. Не е имало от къде да се учи и ги е измислял нещата крайно шантаво и непрактично, но тотално подчинени на крайната цел. Доста е интересно да се види "изобретяването" на еди какво си, което не е имало аналог, и да се направи сравнение как би било направено днес (не като нови материали и т.н., а просто като принцип).
      Спрете се и на машината "Проектирай си мост", забавно е ))
      Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

За тези, които не са успяли да видят изложбата, ето една страница, където могат да се видят снимки на някои от експонатите.

Аз самата също не успях да я посетя и то, защото я подцених. Миналата година имаше изложба пак под мотото на неговото име, но свързана с популярния му "Трактат за живописта". За мен беше доста неясна и не отговори на очакванията ми. Мислех, че и сега ще е същото и вече истински ме е яд, че не видях тазгодишната изложба. Май за първи път се показват подобващо неща, правени от великия гений.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
        X