Остават още два дни от изложбата на Леонардо! Препоръчвам я на всеки който не е намерил врема да я види ! Аз се каня от месец и чак днес го направих. Без коментар! Просто невероятно!.... Опашката да не ви плаши! Заслужава си чакането!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изобретенията на Леонардо!
Свий
X
-
Re: Изобретенията на Леонардо!
Мда, аз ходих преди време и много ми хареса. Адски интересно си личи посредствената мисъл на Лео. Това не като обида, а от гледище на миналата история. Не е имало от къде да се учи и ги е измислял нещата крайно шантаво и непрактично, но тотално подчинени на крайната цел. Доста е интересно да се види "изобретяването" на еди какво си, което не е имало аналог, и да се направи сравнение как би било направено днес (не като нови материали и т.н., а просто като принцип).
Спрете се и на машината "Проектирай си мост", забавно е))
Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
-
Re: Изобретенията на Леонардо!
За тези, които не са успяли да видят изложбата, ето една страница, където могат да се видят снимки на някои от експонатите.
http://hsdmag.net/2007/03/18/da-vinci-photos/
Аз самата също не успях да я посетя и то, защото я подцених. Миналата година имаше изложба пак под мотото на неговото име, но свързана с популярния му "Трактат за живописта". За мен беше доста неясна и не отговори на очакванията ми. Мислех, че и сега ще е същото и вече истински ме е яд, че не видях тазгодишната изложба. Май за първи път се показват подобващо неща, правени от великия гений.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар