Е нема такъв глас .Каквито и кусури да и търсят баба Лили удря уземи и Мадони и Примадони
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лили Иванова
Свий
X
-
От: Лили Иванова
Набор е на майка ми
А аз съм на 50
Но все пак е велик глас особено на млади години.
Помните ли песните и преди 40 години бил съм на лагер на Бяла на морето
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
1938 година е кубратската медицинска сестра, Ако и да не е пила потна вода, как я мислиш човешката физиология ?Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеНабор е на майка ми
А аз съм на 50
Но все пак е велик глас особено на млади години.
Помните ли песните и преди 40 години бил съм на лагер на Бяла на морето
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙ
Да, пеела е хубаво, но сега да се прави на евентуалната си правнучка в макиажа и да смята, че времето за нея е спряло, жалка история.
Ами не е, за никого не предлага такива опции, пустото му и време и житейски таймер.
Коментар
-
За Мадона си прав...ама нема парЕ за реализация шот` и хубавата музика се прави с хубави пари.. ..има Старо глас, имаПървоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеЕ нема такъв глас .....:
послушай "Магьосници" на Роберта
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
През 85 година като дойде да пее във военното училище, се наложи да се разминем между две УАЗки и аз нали съм възпитан, се обърнах с лице, пък и тя ... та щем не щем културно се отъркахме... Беше с маратонки Ромика!
Е поизпъчих се повече от нужното, ама тогава имаше матрял..
Коментар
-
Коментар
-
Една ГОЛЯМА дама на българската популярна песен, донесла много радост на поне две поколения хора.
Не понасям примитивните бъзици с нейната възраст или с личния й живот, или с облеклото й, каквито и кусури да има.
Не съм й фен - просто харесвам други видове музика. Но шапка й свалям; да не говорим, че веднъж ми се случи да я видя и в истински юнашка светлина.Искам България чиста!
Коментар
-
Всеки има право на лично мнение, аз ти предлагам алтернатива за размисъл.Визирам сценично държание, акустични гласови данни, собствена преценка на възрастта, която не е порок, но е факт.В нейният кариерен финал има достолепие, медсестрата не може да преглътне това, което ни отрежда и гробище накрая - времето!Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеЕдна ГОЛЯМА дама на българската популярна песен, донесла много радост на поне две поколения хора.
Не понасям примитивните бъзици с нейната възраст или с личния й живот, или с облеклото й, каквито и кусури да има.
Не съм й фен - просто харесвам други видове музика. Но шапка й свалям; да не говорим, че веднъж ми се случи да я видя и в истински юнашка светлина.
Йорданка Христова
Коментар
-
Талант - да! Творческо дълголетие - да! Две/три поколения с песните и - да! Нека четири да станат поколенията, харесващи песните и !!!
Но може и малко по-земно. "Не всичко е пари, приятелю".. нали така беше песента...Публикувайте отговор
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар