Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тази година Китай ще посади 2,5 млрд. дървета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тази година Китай ще посади 2,5 млрд. дървета

Аз не съм китай и ще посадя само 200.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Не че на китайците им пука от келеши, броящи в Google Earth, но ние ще знаем. А правителството им не е известно с празните си приказки.

Гутъл има специална версия за Китай / за да работи там/ в която пощад Тянанмън е някакво място , за което никой не е чувал..

Има и едно унизително дело за собствениците на Гугъл в тази връзка, но никой не рита срещу ръжен..

Коментар

Е, все пак има и китайци с достъп до другия, цивилизования Гугъл, тъй че няма скрито-покрито. Хеле пък в днешно време.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Е, все пак има и китайци с достъп до другия, цивилизования Гугъл, тъй че няма скрито-покрито. Хеле пък в днешно време.
          Я поясни..

Кой е добарал "цивилизования Гугъл" в Китай..

Търговският им представител в България живееше на 12 етаж в един потрошен блок и не знае ни английски, ни руски...

Добре че научих термина "тайконавт" /китайски космонавт/, та със знаци се разбрахме...

После и той изчезна....

Коментар

Преди време исках да залеся едно дере и попитах горския да ми дадат само посадъчния материал (дъб,бук или каквото и да е широколистно),а аз ще го посадя и направя ограда за да се запази колкото е възможно.Отговора беше че нямат разсадници вече,па и ако имат трябва да си го купя-е няма да стане. Освен това ми кажете видели ли сте някъде горското да залесява с нещо различно от иглолистен вид(най-често бор).Тях просто ги интересува след толкова години да могат да добият толкова и толкова дървен материал.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
              Я поясни..

Кой е добарал "цивилизования Гугъл" в Китай..

Търговският им представител в Бъргария живее на 12 етаж в един потрошен блок и не знае ни английски, ни руски...

Добре че научих термина "тайконавт" /китайски космонавт/, та със знаци се разбрахме...
              Мисълта ми бе, че има много китайци по света и те съвсем спокойно могат да ползват неорязаната версия на Гугъл. Та ако се случи новината да излезе партенка, все ще се намери кой да забележи и да писне.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Мисълта ми бе, че има много китайци по света и те съвсем спокойно могат да ползват неорязаната версия на Гугъл. Та ако се случи новината да излезе партенка, все ще се намери кой да забележи и да писне.
                Нека писне ....

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                  Преди време исках да залеся едно дере и попитах горския да ми дадат само посадъчния материал (дъб,бук или каквото и да е широколистно),а аз ще го посадя и направя ограда за да се запази колкото е възможно.Отговора беше че нямат разсадници вече,па и ако имат трябва да си го купя-е няма да стане. Освен това ми кажете видели ли сте някъде горското да залесява с нещо различно от иглолистен вид(най-често бор).Тях просто ги интересува след толкова години да могат да добият толкова и толкова дървен материал.
                  Видели сме!

Коментар

Каквото и да направят китайците няма да компенсират огромните замърсяваня, който изхвърят заводите.
                    Като за начало е добре, нека нашите управници вземат пример.

Коментар

И аз имах такава идея - да се гласува закон всяка безстопанствена от примерно 3 години земя да се засажда гора от доброволци или ако такива нЕма - от временната заетост, безработните и вся остальная сволоч дето чака на социални помощи. Така хем горички ще има, хем циганята ще свършат нещо полезно вместо само да се размножават, хем ще обогатиме околната география и ще очистим нЕкой кубик въздух.
                      Toyota Yaris 1,4D-4D 0889/
                      MB W124 200TE 801-
                      TLC LJ70 2,4TD 364

Коментар

Първоначално публикуван от hyenna Преглед на мнение
                        ..., безработните и вся остальная сволоч дето чака на социални помощи. Така хем горички ще има, хем циганята ще свършат нещо полезно вместо само да се размножават, хем ще обогатиме околната география и ще очистим нЕкой кубик въздух.
                        И ако ти падне някоя сволач или циганя в ръцете, на сапун ли?
                        Давай по-леко.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                          И ако ти падне някоя сволач или циганя в ръцете, на сапун ли?
                          Давай по-леко.
                          Ти па на сапунизлагация нали сме културни ора просто **********
                          Последно редактирано от Тихомир; 21-02-10, 20:33.
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от hyenna Преглед на мнение
                            И аз имах такава идея - да се гласува закон всяка безстопанствена от примерно 3 години земя да се засажда гора от доброволци или ако такива нЕма - от временната заетост, безработните и вся остальная сволоч дето чака на социални помощи. Така хем горички ще има, хем циганята ще свършат нещо полезно вместо само да се размножават, хем ще обогатиме околната география и ще очистим нЕкой кубик въздух.
                            Преди години имаше такива програми за залесяване с наемане на безработни. Сега незнам как е. Земеделска земя не може просто така да се залесява. Идва ден в който ще потрябва и какво правим? Изкореняване на гора и превръщането й в нива е скъпо занимание и има Закон за опазване на земеделските земи. В България доскоро се залесяваше доста. Сега няма пари и горските разсадници един по един се закриват. А ако знаете колко е сложно с посадъчния материал - то са сертификати и паспорти за семената, дневници и един куп документация за фиданките. Просто опита е показал, че нещо което ще расте почти един човешки живот трябва да е направено както трябва още в началото. Виждал съм гори създадени от некачествени семена - грозна картина от криви и болни дървета. Отплеснах се.

Един човек спокойно може да посади 1000 дървета, така че за китайците тези 2.5милиарда дървета са нищо работа. Едно по-голямо китайско село ще се справи, но много чиновници ще се тупат в гърдите
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X