Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тази година Китай ще посади 2,5 млрд. дървета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тази година Китай ще посади 2,5 млрд. дървета

Китай ще посади тази година 2,5 млрд. дървета, с което ще увеличи ‘зелената зона’ на страната с почти шест млн. хектара, предаде РИА Новости.

Според поставената цел през 2010 г. зелените площи на страната ще бъдат увеличени с 5,92 млн. хектара. Планът е приоритетна задача в рамките на борбата с глобалното затопляне.

http://world.actualno.com/news_280992.html

==================================

Браво! 2,5 милиарда дървета са си 2,5 милиарда, дори не мога да си ги представя как биха изглеждали.

До: Тази година Китай ще посади 2,5 млрд. дървета

За някои цели централната власт май работи по-добре. Това прави по 2 - 2.5 дървета на глава (китайска).

Ние дали можем да засадим 15 милиона дървета?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      За някои цели централната власт май работи по-добре. Това прави по 2 - 2.5 дървета на глава (китайска).

Ние дали можем да засадим 15 милиона дървета?
      Ние можем да ги отсечем.И то толкова бързо,че и китаец-нинджа докато мигне и вече няма да ги има .

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
        Ние можем да ги отсечем.И то толкова бързо,че и китаец-нинджа докато мигне и вече няма да ги има .
        Глупости. Нашите дървари да не са нещо сакати? Могат много по-бързо. И нямат наяждане. Все им е малко. Да им го на...кам.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
          Глупости. Нашите дървари да не са нещо сакати? Могат много по-бързо. И нямат наяждане. Все им е малко. Да им го на...кам.
          За дърварите ми е думата де,ама по-големи боклуци са онези дето прибират парите от съсипаните гори.На тях пък аз да им го на....кам.

Коментар

Хората затова са такава световна сила,защото мислят перспективно.А ние по-далеч от носа си не гледаме.Едно време в нашето градче Твърдица имаше ученически бригади,които засаждаха дръвчета,сега само се изсича и планината остава саката,а после офроудърите били врагове...
            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

От известно време гледам в рекламните клипове един за намаляване на българските гори с 10куб. м на минута или нещо такова. Като гледам цените на рекламите по бТВ май ако се похарчат правилно парите ще могат да се засаждат по 10 дървета в минута. Няколко пъти съм участвал в засаждане на дръвчета за възстановяване на изгорелите гори покрай Стара Загора. Групичка от 3-ма засажда без напрежение около 100 дръвчета за няколко часа. Така че, не молитва, а мотика...
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

При положение,че има толкова безработни сега мисля,че може да се направи нещо повъпроса ама зависи от управата.Да направят някъква програма за временна заетост ли нещо такова.....Ама кмета с неговите съветници гледат само определен кръг от бизнеса в града да е добре.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                  От известно време гледам в рекламните клипове един за намаляване на българските гори с 10куб. м на минута или нещо такова. Като гледам цените на рекламите по бТВ май ако се похарчат правилно парите ще могат да се засаждат по 10 дървета в минута. Няколко пъти съм участвал в засаждане на дръвчета за възстановяване на изгорелите гори покрай Стара Загора. Групичка от 3-ма засажда без напрежение около 100 дръвчета за няколко часа. Така че, не молитва, а мотика...
                  Тя тази реклама е много забавна загледай се доло как вървят секундите 00:78:99 А ние също сме засаждали дръвчета със съученици, но има прекалено много вандали и фиданките не им остава време да порастнат.

Коментар

Има и друго. Вече почти всички гори и пустеещи земи си имат собственици и можеш да си навлечеш бая неприятности ако решиш ей така да отидеш и да засадиш десетина - двайсет дръвчета. Някой ще каже сега да се обърна към Горското и те да ми кажат къде да ги засадя. Е, ами аз не искам да им върша работата, и не желая да имам нищо общо с тях, та какво правим в случая?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Има и друго. Вече почти всички гори и пустеещи земи си имат собственици и можеш да си навлечеш бая неприятности ако решиш ей така да отидеш и да засадиш десетина - двайсет дръвчета. Някой ще каже сега да се обърна към Горското и те да ми кажат къде да ги засадя. Е, ами аз не искам да им върша работата, и не желая да имам нищо общо с тях, та какво правим в случая?
                      Купуваш си земя.

Коментар

Защо всички сме такива шарани?!!!

Пише ли някъде, кой ще провери дали акцията наистина е осъществена?!

Някой да е прочел някъде за независим орган, който да преброи дръвчетата?

Милиарди...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение

Защо всички сме такива шарани?!!!

Пише ли някъде, кой ще провери дали акцията наистина е осъществена?!

Някой да е прочел някъде за независим орган, който да преброи дръвчетата?

Милиарди...
                          Китайците и други такива жестове са правили. А отгоре се вижда и ако не ги наковат поне приблизително половината, народът ще се разшуми.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Китайците и други такива жестове са правили. А отгоре се вижда и ако не ги наковат поне приблизително половината, народът ще се разшуми.

Бъзикаш ли се?

Китаеца вижда отгоре сандалите си, а ако се разшуми, ще докаже пробивността на 7,62 мм..

Коментар

Не че на китайците им пука от келеши, броящи в Google Earth, но ние ще знаем. А правителството им не е известно с празните си приказки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X