До: Резултати от картографирането на замърсяванията по южния бряг на язовир Голям Бег
Така..., това което на мен ми става ясно, е единствено, че там не сте къмпирали, но за сметка на това през цялото време обяснявахте на другите кой какъв е и на какви интереси служи, кой бил член на незнам си какво си и т.н.
Та тези снимки, които сте показали, единствено доказват липсата на каквато и да е задълбочена представа за положението в язовира... Да не говорим въобще за подмятането, видите ли проблемите са настъпили след като са си тръгнали съвестните, а са дошли разни други субекти и те са направили всичко това дето се видя... А кочината е градена с години... не е от вчера...
Така че оттук насетне ако обичате, оставяте тази тема на тези които имат какво да кажат... Вие определено нямате...
Така..., това което на мен ми става ясно, е единствено, че там не сте къмпирали, но за сметка на това през цялото време обяснявахте на другите кой какъв е и на какви интереси служи, кой бил член на незнам си какво си и т.н.
Та тези снимки, които сте показали, единствено доказват липсата на каквато и да е задълбочена представа за положението в язовира... Да не говорим въобще за подмятането, видите ли проблемите са настъпили след като са си тръгнали съвестните, а са дошли разни други субекти и те са направили всичко това дето се видя... А кочината е градена с години... не е от вчера...
Така че оттук насетне ако обичате, оставяте тази тема на тези които имат какво да кажат... Вие определено нямате...
и да не копае дълбока дупка, в която да изхвърля бутилки, кутии от бира и всичко друго, все едно е на сметището в Суходол - София. Това ме учудва как някой не го мързи да копае дупка, да изхвърли боклука, да избере клони от дърветата и да я скрие с тях. Трудолюбиви сме, спор няма. Имаме закони, правилници и куп наредбици и институции. Хубаво, ама при този язовир говорим за замърсяване от хилядите туристи, а не от някой предприятие или друг голям замърсител. Ако ние не се замислим за това, което правим, никой не може да ни наложи нищо. Доказано е, че на българите не ни пука за законите. Институциите са слаби, дай боже да се подобрят някой ден, ама как още никой не е измислил. Както е във всяка друга сфера от живота. На държавата ще е по-лесно да се справи със ситуацията, ако всеки сам започне да се променя към нещо по-добро. 

Коментар