Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ситуацията във Варна - територията на Баба Алино

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Аве ... ние простосмъртните смятаме че основната причина за незаконния град са магистратите! По точно корумпираността на прокурорите и съдиите...
    В смисъл тези неща се допускат защото хората са наясно че няма да има последствия . Или ако има - ще се решат с пари.

Може ли юристите да дадат техното си мнение по основния правен казус:

1. Когато ти си отговорна длъжност - примерно главен архитект - и твоя шеф (кмета примерно) - поиска да подпишеш/издадеш документи които са откровено невярни . И по късно се разкрие - кой носи наказателна отговорност? Ти или шефа ти?

2.Възможно ли е да се отървеш от наказателна отговорност ако успееш да докажеш че шефа ти не само ти е наредил ами буквално те е изнудил да го направиш? тоест ти си бил принуден да го направиш?

3. Какво със сигурност би убедило съда че си бил принуден да изпълняваш заповедта на шефа въпреки че е незаконна?

Горния казус не е само за баба Алино ами се отнася пряко и за куп други случаи. Примерно вече се знае че на архитекта му е наредено от шефа а на шефа на данс(някой си Деньо Денев) лично Борисов му се е обадил и му наредил да си оттегли собствената си заповед по рано...
    Тоест те само са изпълнявали нарежданията и заповедите..

Коментар

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      "Изпълнявай само писмени нареждания, защото нечистивците се отмятат" - Матей Преображенски.

Въпреки, че шефа му казва - "подписвай това или оставката си" примерно и няма следа-доказателство.

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      "подписвай това или оставката си" примерно и няма следа-доказателство

Има има... оказва се че някои подчинени са по умни и са направили така че да останат следи...
      Въпроса(или факта) обаче остава:
      При това положение виновен ли е?

• BatGeorgeone
      BatGeorgeone коментира
      Редактиране на коментар
      Мишо е прав, и отговора на тези въпроси е разковничето.

На мен в прав текст са ми казвали, докато не ми нареди главния архитект или някой забравих кой началник в общината НЕ може, ако обаче те наредят, служителката щеше да ми отвори пътя за едни строителства с изтекли срокове, вече невалидни разрешителни и т.н. и втори казус същия филм, ако наредят, следват узаконявания на едни строежи и т.н. всичко със задна дата и всичко "легално и по буквата на закона" ... ама след нареждане, което не дойде, защото аз съм бай никой.

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Главният Конспиролог ®️вече ги поразконспирира:
    Не знам къде пак е гледал - украинци и арменци са (Фадеев нали бил арменец).
    И никакви Балови няма сред бившите:

ФОРЕСТ КЛУБ ВАРНА ООД ЕИК 201555081 БЪЛГАРИЯ, гр. Варна (9010), р-н Одесос, ул. Братя Шкорпил, 2
    Управител: Олег Невзоров (Украйна ) (свързан с 20 фирми)
    Съдружник: Володимир Фадеев (Украйна ) - 33,3% дял (36 276 €) (свързан с 2 фирми)
    Съдружник: "ГОДЕЛУКС" ЕООД - 33,3% дял (36 276 €) (свързан с 6 фирми)
    (Вячеслав Савастиков) (Украйна)
    (Игор Александрович Згуров) (Украйна)
    Съдружник: Ганна Ливадова - 33,3% дял (36 276 €) (свързан с 7 фирми)

Бивши собственици:
    АВТОЕКСПРЕС АД
    (Александър Георгиев Василев)
    (Стефко Йорданов Димитров)
    (Цветанка Иванова Стоянова)
    Ашот Андраникович Чобанян
    Янка Пенкова Башева
    АПАГА ООД
    (Ашот Андраникович Чобанян) (Русия)
    (Лилит Рафиковна Казарян) (Русия)
    Ануш Ашотовна Чобанян
    Андраник Ашотович Чобанян
    Андрий Фадеев
    БГ-МАРИНУС ЕООД
    (Андрей Александрович Бобишев)
    (Володимир Вакеряк) (Украйна)
    Последно редактирано от jkd; Вчера, 10:10.

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Явно не знаеш къде да гледаш. Главният Конспиролог ® знае.

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Да. Щом не посочва източник (историята на фирмата си я има в регистъра), е ясно откъде идва това, което "знае" - от фантазията му.
      При това положение само не ми е ясно защо един юрист би го цитирал безспир.

Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
    Аве ... ние простосмъртните смятаме че основната причина за незаконния град са магистратите! По точно корумпираността на прокурорите и съдиите...
    Вие простосмъртните?
    Само за информация: Кои вие сте ти?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Ние, които не разбираме от поялници.

Варна си е рузка от край време, та не виждам какво се спори. Капачкин, както обикновено, е неподготвен и сам се засира.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X