Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ситуацията във Варна - територията на Баба Алино

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ситуацията във Варна - територията на Баба Алино

Много нашумяла е темата със строежите в този квартал на Варна и действително ли се уврежда природата. Че се строи в нарушение на ЗУТ, май никой не спори. Какво се коментира по медиите, няма да повтарям, а и много дразнещо, когато се постват във форума копи-пейст чаршафи от медии.
    За мен ще е интересно мнението на нашите колеги варненци, както и техните непосредствени впечатления от територията - горска ли е, урбанизирава ли е, какво е имало там преди пр.
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Разлика в културата. Украинците не са българи, те са руснаци- или поне източната част.
    (не ме изкарвайте русофил )

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Украинците са най гадната възможна част от руснаците .

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Другарят Олег Невзоров е РУСНАК, мили деца. С грузинско гражданство по рождение. Придобито украинско впоследствие.

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Е той и Зеленски е евреин със сериозно руско минало . https://www.youtube.com/watch?v=2sf81QNpEHY&t=54s

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    Разлика в културата. Украинците не са българи, те са руснаци- или поне източната част.
    (не ме изкарвайте русофил )
    Защо ли се сетих за Мирча Кришан и краставицата?
    Някъде да съм споменала националности?
    Считам, че човешката наглост и държавната/общинска корупция са наднационални.
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Злите езици говорят че ситуацията е много склонна с унгарската . Ударили са личната касичка на Зеленски . Иначе е лесно всички подред с черен печат обратно в Украйна . Отделно спиране на всякаква помощ която им даваме директно и индиректно то да видят какво е .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Ха-ха-ха!

Олег Невзоров. Бурна строително-измамна дейност
      Отпреди седем години:

Отпреди пет години:

Същият е бил ... тра-та-та-та-а-а-а-а.... заместитель председателя Межрегионального общественного движения по содействию развитию институтов интеграции Евразии «Евразийское Движение»

Касичката на Зеленски, а?
      Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        И в Украйна - 17 февраля, 2025
        Компании по строительной корпорации «КУБ» одесситов Олега Невзорова и Михаила Партикевича (Riviera Development Group) подозревают в уклонении от уплаты налогов на 23,6 млн гривен. Об этом стало известно по расследованию БЭБ по ч.3 ст.212 УК.
        https://antikorpravda.com/ru/stroite...-6-mln-griven/

Руснак, грузинец, украинец, елф, марсианец и пр. НЕ Е българин. Това, което мен ме вбесява е, че нашите, националноотговорни и милеещи за природата ни БЪЛГАРИ са допуснали това. И нека никой не ми ги говори лакърдиите за политика, идеология и европейски ценности. Чиста алчност и майкопродавство от страна на нашите власти е.
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        Без да се заяждам - искрено съм учуден от реакцията ти !!!

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Кой па в България милее за природата? Нали аксиома е, че "всички Зелени са Червени" и имат за предмет на дейност изнудване на почтените бизнесмени-строители, както и на самата Държава (пр. магистрала "Струма" не могат да я построят 20 години заради тях - и билбордове с такова съдържание имаше). Също така Урсули-Мърсули със "Зелената сделка" съсипà`а Европата. Екология, зелени - това са мръсни думи в Мамковината.
        О ?! Забравих Лама Калушев и псевдо-природозащитното му НПО

• gy6ter
        gy6ter коментира
        Редактиране на коментар
        Политици много,няма държавник-покойния Петко Бочаров.По отношение на алчността и майкопродавството тозй случай е молекула в морето.

Имат история:

"KYB Corporation е най-голямата строителна компания в южната част на Украйна, която успешно проектира, изгражда и управлява проекти за жилищни и нежилищни недвижими имоти, повече от 20 години. От 2022 г. стъпихме на международния пазар и активно разширяваме дейността си в курортния град Варна, България."

https://forestclub.bg/developer

Коментар

При този мащаб , всички в региона трябва да са слепи и глухи за случващото се. Кой има такава власт , че да накара всички отговорни да са в постоянна амнезия по въпроса. Ако реалния собственик (собственици ) имат такава власт , то посочения изпълнител най вероятно е само подставено лице. Надали истината ще излезе наяве.

Коментар

• Danika
          Danika коментира
          Редактиране на коментар
          Да, съгласна съм. Мощен чадър има.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X