Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свинщината на Пампорово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Свинщината на Пампорово

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Много хора ще искат да препират без накисване още доста време или поне докогато могат. .
    Така става щото няма кой да им спре перилния препарат
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      ........- ден година храни. ......
      Все си мисля, че това си е някава болест на съвремието. Не само в Бългярия не само в туризма а навсякъде. Технологиите остаряват морално много побързо от колкото физически, в търговията и услугите е аналогично. В туризма също. На бизнеса му се налага да е гъвкав до степен "ден за ден". 10 годишна преспектива за кавото и било може да се окаже погрешна. У нас на фона на всичко това при липса на нормално централно управление и наличие на пари за пране се появиха Ж.К.-тата Слънчев бряг и т.н. и кви ли не други "еднодневни печатници (или перални) за пари".
      Последно редактирано от iiiopo; 12-01-08, 01:33.
      О899 2б2 1З2

Коментар

При туризма според мен има 2 крайности - да привличаме бедняците и пенционерите на западна европа, или пък келешите, дето като дойдат не изтрезняват, или да се стремим всичко да е префектно и качествено, със съответните цени, и да привличаме само платежоспособни туристи. Монако е добър пример за второто, макар че за там може да се отвори цяла тема.

Та... понеже сме неспособни да сътворим второто, поради куп причини - манталитет най вече, сме се спрели на първото. Тук останаха много малко курорти, на които може да се почива без да ти късат нервите. И проблема е повече в обслужването и циганските номера, отколкото в цените.

За сметка на това имаме съседи, където избор колкото щеш, а цените не са кой-знае колко по-различни. Гърция например ми е по-близо от Черно море - е познайте къде ще ходя на море. Кеф ти спокойствие, кеф ти калабалък. Природата им обаче не може да стъпи и на малкия пръст на нашата. Точно това е жалкото. В Банско например и пари да ми дават няма да отида, въпреки природата, която обаче всячески се стремим да унищожим. А преди ходех често, и съм свидетел на цялото безумство. Година след година.

Жалко, но факт.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

само не разбрах какъв е проблема със ски пистите?
          по-добре ли ще е ако построят някой оловно-цинков завод ?

По- екологичночист бизнес от туризма няма... Проблемът е, че както навсякъде в страната и тук държавният контрол го няма... Няма пътища, няма инфраструктура...

Ако на някой от вас дядо му имаше 20 или 50 декара гора в района, щяхте да сте на съвсем друго мнение за строителството!!!

Напредъка в Банско като условия за ски е огромен, лошото е, че не спряха навреме строителството на хотели... Преди 10 години лифта на Тодорка работеше най-много 3 дни - останалото време беше счупен или спрян за икономия на ток... Сега за момента лифтове, влекове и писти има достатъчно, но инфраструктурата на самото Банско не може да се справи... и това защото държавата стои безучастно и само гледа сеира... Достатъчно щеше да е да бяха забранили строителството на сгради над 4 етажа и да се изискват паркоместа...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Еми ако един оловно-цинков завод се направи както си трябва е много за предпочитане пред тази свинщина която се направи... А Банско е пример за алчност и тотално унищожение на природата... Всъщност въобще не съм съгласен че туризма е най-щадящият природата бизнес ... точно обратното ...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              само не разбрах какъв е проблема със ски пистите?
              по-добре ли ще е ако построят някой оловно-цинков завод ?

По- екологичночист бизнес от туризма няма... Проблемът е, че както навсякъде в страната и тук държавният контрол го няма... Няма пътища, няма инфраструктура...

Ако на някой от вас дядо му имаше 20 или 50 декара гора в района, щяхте да сте на съвсем друго мнение за строителството!!!

Напредъка в Банско като условия за ски е огромен, лошото е, че не спряха навреме строителството на хотели... Преди 10 години лифта на Тодорка работеше най-много 3 дни - останалото време беше счупен или спрян за икономия на ток... Сега за момента лифтове, влекове и писти има достатъчно, но инфраструктурата на самото Банско не може да се справи... и това защото държавата стои безучастно и само гледа сеира... Достатъчно щеше да е да бяха забранили строителството на сгради над 4 етажа и да се изискват паркоместа...

В Банско е съворена абсолютна свинщина, и е пълна лудница. За каква почивка говорим? Пред това там и София бледнее. Кал, мръсотия, мутри и лудница. Цени до небесата. Обслужването е под всякаква критика. Даже и в заведения, в които съм ходил преди години и съм останал супер доволен, сега положението е трагично.

В пистите принципно лошо няма, стига да се прави като хората. Там няма нищо като хората. Дори и новите пътища нагоре след година-две ще са в окаяно състояние.

Абсолютно безконтролна и хаотична история.

Проблема не е дали, а как?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X