Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виждали ли сте какво дишаме в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Виждали ли сте какво дишаме в София?

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
    След третата отсечка вече се задушавам. ...
    Няма кислород. Въздухът е толкова гъст, че спирам, вадя ножче и режа парче от него.
    Опитвам се да не дишам. Но когато все пак поемам дъх, това което влиза в мен, е пресовано съдържание на прахосмукачка.
    Вървя, напредвам из концентрата. Той ме пропуска трудно, остъргва, пили кожата, вътрешностите ми...
    Споко човече, устискай още малко, после Урал здравей Там ще дишаш с пълни гърди и няма да ти се връща в София
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
      Споко човече, устискай още малко, после Урал здравей Там ще дишаш с пълни гърди и няма да ти се връща в София
      Не е ли по добре Таити здравей
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Скоро наистина ще започнем да ВИЖДАМЕ това, дето го дишаме.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

За един час в Лозенец, измита кола посивява от прах...

Коментар

От както се помня, почти всяка събота и неделя се качваме на Витоша. От тогава със сигурност, а може би от доста по-рано, въздухът над София винаги е бил такъв. Едно време чернилкта идваше от Кремиковци и Верила, сега те не работят и слава богу, но пък има други замърсители. Спансението, както знаете, е "по единично" - виден филтър на въздуха в къщи, планина винаги когато може и движение му е майката! Приятно дишане.
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              Приятно дишане.
              Май скоро ще е " Приятно кусане"

Коментар

на строежите действително има водоструйки и се мият гумите, но има малки блокчета на частни имоти, от които камионите си излизат както си искат, а други ходят по кални полянки да изхвърлят товара и след това пак на улицата...

Коментар

Ами на околовръстното срещу Люлин има депо кадето изсипват земя от строителните обекти.Ами там никога не съм видяла някои да си мие гумите,щом стъпи камиона на пътя става страхота гледка

Коментар

Съществува някакво уравнение: лош въздух, който ми убива здравето, разболява децата ми - от една страна. Ходя по жълти павета, мога всеки момент да срещна Азис или Мара Отварачката, или да ида на опера - от друга.
                    А сега всеки (особенно неродените в София) да фаща елката и да решава уравнението.
                    Може да се окаже, че е по-добре да си смени местоживеенето. Вместо да вие към звездите, които не се и виждат.

Днес ми беше досадно, когато с бинокъл от Каблешково не можах да прочета номера на една лодка на рибарския пристан в Созопол. Поради...кръглостта на земята...

( Сим.Тодоров, Бургас)

Коментар

Не набеждавайте калта. Мърсотията в София е комплект от всички възможни гадни неща. Преди години работех на пречиствателната станция на Белите брези. Това е малко над Бай Кръстьо. Имаше сутрини които не могат да се опишат. Черна пелена стигаше до средата на Драгалевци. Не облачета или мъгла, лятото при безветрие е ужас. Който иска да изчака един ден безветрие и да се качи на Витоша. След дъж правехме сравнение.

Не знам кой к'во прави в София нито кой от къде е. Всеки ползва неговата си глава. Бизнеса не струва колкото здравето на децата ми. И... Аз се изнесох. Сега ще се изнасам и от Пловдив.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Явно си го виждал (Пловдив) от хижа Здравец. Не-е-е-е, не ми се прибира... На един завой след с. Гълъбово спрях и им разправях на децата как тримата глупаци са се хвърлили от скалата в "памука за търкаляне".

Коментар

Нема нииииищо общо. София си е столица. Там е истината. Оня смог може да се реже, и да се прави на порции. Има си цвят като столичен, наситен, а ароматааааа....истинска шлака. Такава гмеш няма другаде. Като го видиш веднъж и два дни ти е пред очите. Вярвайте ми. Това съм го преживял лично.

Или питайте Хънтъра, той го гледа непрекъснато.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Ми аз си гледам компютъра на колата. Колкото нафта хвърлям на магистралата, толкова оставям и в София по светофарите. ГОСПОЖИ И ГОСПОДА, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ХОДИТЕ В СОФИЯ, стига сте душили хората, стойте си по родните места... (то, кой ли ще остане в София тогава?).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X