Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виждали ли сте какво дишаме в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Виждали ли сте какво дишаме в София?

Снимките са направени в събота - 28 март.

Ако се вгледате добре през сивата пелена, оттатък се виждат заснежените върхове на Стара планина.

То е ясно, че в София отдавна сме забравили за чист въздух, но вече се чудя дали на Витоша или в тази част на Стара планина е останал такъв.

Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

До: Виждали ли сте какво дишаме в София?

А ако се качиш на някой от виждащите се върхове на Стара планина, ще видиш Витоша по същия начин.

Това им е хубаво на бурите - издухват всичко. Виждал съм София от високо след буря, при ясно време. Все едно няма въздух.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Това им е хубаво на бурите - издухват всичко. Виждал съм София от високо след буря, при ясно време. Все едно няма въздух.
      Следващия път след буря ще взема и аз да се кача на Витоша за да видя това чудо.

Коментар

Не знам как е при вас, но в кв. Лозенец (София) е такъв прахоляк, че цялата редакция сме като охтави...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
          Не знам как е при вас, но в кв. Лозенец (София) е такъв прахоляк, че цялата редакция сме като охтави...
          То не само в Лозенец е така в цяла София е супер прашно.Едно време миеха улиците,имаше пролетно почистване а сега какво само боклук и прахоляк навсякаде.Почети всеки си изхвърля боклука кадето му падне.Нямаме елементарна култура.

Коментар

Едва ли боклукът е причина за мръсния въздух в София. Виж прахолякът по може да има принос в това.

Коментар

Ох, като ходим на яз.Въча ми се иска да си взема чист въздух, да си го напъхам по джобовете и да си го взема за София. Да де ама не ставаааа Мисля, че не е само прахолякът, а и "множеството" превозни средства в София допринасят за тази гняс, която дишаме.

Коментар

Всъщност проблемът е, че е котловина. Каквото се вдигне във въздуха, си остава там, докато не мине някоя по-сериозна буря, за да го отнесе.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

А пък най големия проблем е хвърлянето на пясък и кал + сол, в стремежа да се преборим с нормалните неща в природата. После като изсъхне естествено че трябва да го дишате, след като колите като се движат го вдигат във въздуха.
                  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Основна причина за прахоляците е калта от строежите. Дали си спомняте какво обеща Борисов, щял да задължи на всеки строеж да мият гумите на камионите...обещания на които и той не си е вЕрвал!
                    Само не знам, до кога ще сме балами да им плащаме данъци и да не изискваме нищо.
                    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Днес сутринта на път за работа щракнати с телефон. Поглед от Бояна
                      Прикачени файлове
                      Георги Гатев

Коментар

Миналата седмица, снимано от Стара планина, зад Кремиковци.

Тодор е прав - Софийската котловина е орографски затворена и не може да се "проветрява"....
                        Per aspera ad astra.

Коментар

Дам тук влиза в сила изречението "София Вони"! ,без лоши чувства
                          Поздрави!

Коментар

След третата отсечка вече се задушавам. ...
                            Няма кислород. Въздухът е толкова гъст, че спирам, вадя ножче и режа парче от него.
                            Опитвам се да не дишам. Но когато все пак поемам дъх, това което влиза в мен, е пресовано съдържание на прахосмукачка.
                            Вървя, напредвам из концентрата. Той ме пропуска трудно, остъргва, пили кожата, вътрешностите ми...
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              След третата отсечка вече се задушавам. ...
                              Няма кислород. Въздухът е толкова гъст, че спирам, вадя ножче и режа парче от него.
                              Опитвам се да не дишам. Но когато все пак поемам дъх, това което влиза в мен, е пресовано съдържание на прахосмукачка.
                              Вървя, напредвам из концентрата. Той ме пропуска трудно, остъргва, пили кожата, вътрешностите ми...
                              Цвети, нема да се плашиш. Веднъж се мре
                              Преди време пуснах тема за замърсяването на въздуха, и всички почнаха да се еб**т с мене, че съм збъркал заглавието. Та утре на работата, ще запаля малко кабели и гуми за аромат
                              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X