Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Часът на земята" на 28 март; 20:30-21:30 часа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Часът на земята

Абе няма да си гая лапите. И без това в тоя момент се къпех, та щеше да е кофти.
    Аз имам по добра идея. Правитествените лимозини, да ги направят на ГАЗ. Много по полезно ше е, от гасенето на комапа, и 20W енергоспестяваща крушка...
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
      Абе няма да си гая лапите. И без това в тоя момент се къпех, та щеше да е кофти.
      Аз имам по добра идея. Правитествените лимозини, да ги направят на ГАЗ. Много по полезно ше е, от гасенето на комапа, и 20W енергоспестяваща крушка...
      То, ако ще премахваме всичко вредно, трябва тия лимузини изобщо да ги махнеме, заедно с тия, дето се возят в тях.
      Последно редактирано от trajal; 28-03-09, 21:54. Причина: х
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        То, ако ще премахваме всичко вредно, трябва тия лимузини изобщо да ги махнеме, заедно с тия, дето се возят в тях.
        Абе нали се некой трябва да застане на тяхно място....

Коментар

то хубаво да се присъединим ама какво е 1 час на 365 дни !?
          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
            Еми ти го прави по един месец! Щом ти малее един час...

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
              Е, капка по капка ви прави, нали знаеш...
              Аз се присъединих, ама идеята със свещите не ми допадна - първо това е топлина и второ - това са вредни емисии откъдето и да го погледнем...

Коментар

Подобни мероприятия, изпълнени с комсомолски плам и телешки възторг никак не са ми по вкуса.
                Прилича на прехвърляне на проблема от болната на здравата глава.
                Реалните замърсители са други. Подобна акция би имала принос повече за увеличаване на прираста .
                Последно редактирано от Scrapheap; 30-03-09, 16:09.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

До: "Часът на земята" на 28 март; 20:30-21:30 часа

Тази година пак започнаха да рекламират да угасим осветлението за 1 час. Това според мен е глупава идея, защото трябва рязко да се изведе от мрежата някоя енергопроизводствена мощност, което не е толкова лесно, освен ако не е ВЕЦ. Като се има предвид цените на рекламното време по националните телевизии не могат ли да похарчат тези пари за наистина нещо хуманно?
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

От: "Часът на земята" на 28 март; 20:30-21:30 часа

Аз пък не се включих. Моето мнение по въпроса: http://damon.rally-club.net/blog/?p=210

Някой енергетик със сигурност би могъл да го обясни по-точно и правилно...
                    Последно редактирано от damon; 28-03-11, 17:57.
                    LZ2NKM

Коментар

Първоначално публикуван от damon Преглед на мнение
                      Аз пък не се включих. Моето мнение по въпроса: http://damon.rally-club.net/blog/?p=210

Някой енергетик със сигурност би могъл да го обясни по-точно и правилно...
                      Много си прав. Споделям напълно казаното от теб.
                      Не съм енергетик, но шапка свалям на умните хора построили ПАВЕЦ-ове в България.

Коментар

Посочената статия много ми хареса. Има само една неточност (според мен) и тя е, че именно посочените ПАВЕЦ-ове могат да акумулират спестената енергия и да я отдадат тогава, когато трябва. Т.е. да, тоновете въглища пак са си изгорени, но вместо да осветяват градовете ни са били използвани да запасят енергия под формата на вода с голяма потенциялна енергия - и освен, ако не приемем, че тази вечер всички са си легнали да спят с час по-късно, то тази енергия не е загубена... Това разбира се е на теория, на практика да споменеш едни големи мегават/часа по телевизията е едно, но ако ги сравниш с общата прахосвана от човечеството енергия резултата ще е жалък... В крайна сметка обаче, аз не мисля, че някой се заблуждава, че помага на природата с конкретния един час, по скоро то е една провокация към консуматорите да се замислят. Колко сме го направили е друга работа, за съжаление едва ли много.
                        Technical Rescue Direct - life lies in courage
                        http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

От: До: Часът на земята

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                          Еми ти го прави по един месец! Щом ти малее един час...
                          Извън темата, но съм възхитен от непознатия ми глагол малея! По-добре не може да бъде казано!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X