www.earthhour.org
Ще гасим ли лампите? Честно казано ме е страх от тъмното...

Само за да покажа на някой отвън, че съм причастен към идеята. Не обичам показните акции още от времето на ленинските съботници...
Нас, с джиповете, ни обвиняват, че заради единия кеф замърсяваме най-много атмосферата. Не знам дали е така (има и по-мръсни удоволствия според мен), но аз вместо да гася лампите и да се пребия в тъмното,
обещавам през този един час да не карам джипа! Така ще допринеса повече отколкото няколкото (и то енергоспестяващи) крушки.
Вие как мислите?!? И без това е по ракиено време!
Вече сме сериозна сила, бройка и съответно консуматори и замърсители. Можем да спестим няколкостотин кила въгледвуокис и сажди?!
Earth Hour 2009 - Можеш ли да направиш нещо?
Ще гасим ли лампите? Честно казано ме е страх от тъмното...

Само за да покажа на някой отвън, че съм причастен към идеята. Не обичам показните акции още от времето на ленинските съботници...
Нас, с джиповете, ни обвиняват, че заради единия кеф замърсяваме най-много атмосферата. Не знам дали е така (има и по-мръсни удоволствия според мен), но аз вместо да гася лампите и да се пребия в тъмното,

Вие как мислите?!? И без това е по ракиено време!
Вече сме сериозна сила, бройка и съответно консуматори и замърсители. Можем да спестим няколкостотин кила въгледвуокис и сажди?!
Earth Hour 2009 - Можеш ли да направиш нещо?
Коментар