Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво куче има?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой какво куче има?

Ето и мойта лигла
    Все на комшийката котката дебне......
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Аз имам каракачанка , а официално - българско овчарско куче . Казва се Кира и на година и половина .
      Търсиш ли красив съпруг на тази принцеса?

Коментар

Хаха апък на мен ми го дадоха за пинчер преди 3,5г.а той порасна малко повече-73кг.
        Прикачени файлове
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Това е пинчерно малко по-големичък.

Коментар

Ммммда.. взехме го на 39дена, на 45ден беше 6кг.До 8м.растеше като гъба.В Жигулата като се возехме свалях задната седалка, където и да тръгнем всички е баси ЦИРКА.
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".

Коментар

5-ракиев кучето ти е страхотно! Много ме радва
              А пък на nedialko dimitrov кученцето ми прилича на Стич...сладко е!

А ето я и нашата Саричка вече по-голяма:
              Прикачени файлове
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Кучката Шарън и две от нейните кучета.
                Прикачени файлове

Коментар

Петракиев, човече! Ивинявам ти се предварително, не го взимай навътре, ама по-грозно нещо не съм виждал! Какво е това?

Коментар

Това е нашият домашен любимец.
                    Прикачени файлове

Коментар

• До: Кой какво куче има?

А нащо семейство си имаме цял кучкарник при нас в къщата си гледаме 5 немски овчарки две мъжки и три женски, те са пазачите, това лято спасихме от гибел две селски подобрени,щтяхме да ги сгазим в едни гюрлюци,уж ги взехме да ги подарим на някого а останаха в нас. Те са ни алармената система,като залаят ти се ще да им ампутираш гласните струни - за жалост в момента нямам възможност да пусна снимки. Но сега ще ви покажа гордоста на малката ми дъщеря гледа ги от бебета по добре 2бр. Чихуа хуа.
                      Прикачени файлове
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                        Търсиш ли красив съпруг на тази принцеса?
                        Ще търся февруари месяц
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                          Петракиев, човече! Ивинявам ти се предварително, не го взимай навътре, ама по-грозно нещо не съм виждал! Какво е това?
                          Би трябвало да е мастиф, ако не се лъжа неаполитанския....Големи красавци, на мен много ми харесват като визия и излъчване...
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ето го и моето гонче Мечо,професор е по сърните ма одъртя вече горкия
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PIC00018.jpg
Прегледи:1
Размер:132.4 КБ
ID:5040274
                            TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                            Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                            Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                            Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Петракиев, не ме стряскай бе човек,че едната ни чихуашка е на 6мес.и тя доста расте ама няма толкова кила.
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                                Би трябвало да е мастиф, ако не се лъжа неаполитанския....Големи красавци, на мен много ми харесват като визия и излъчване...
                                Дааа.. Неаполитански Мастиф е наистина е много грозен не се обиждам тои си е такъв ,ама и той като детето е дошъл в семеиството ми с голямо желание.За първи път го видях преди 10г. на Черноморец на морето.Тука мога да кажа,че имаше любов от пръв поглед/дано жената не чете тая тема/такава осанка и поглед/ приятелчетата на детето ме питаха в началото защо е толкова тъжен/ имаше оня,че просто неможе да се опише.Цвети мисля,че Стич беше порода Дог от Бордо.
                                Прикачени файлове
                                Land Rover Discovery:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X