Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво куче има?
Свий
X
-
До: Кой какво куче има?
Търсиш ли красив съпруг на тази принцеса?Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеАз имам каракачанка , а официално - българско овчарско куче . Казва се Кира и на година и половина .
Коментар
-
Ммммда.. взехме го на 39дена, на 45ден беше 6кг.До 8м.растеше като гъба.В Жигулата като се возехме свалях задната седалка, където и да тръгнем всички е баси ЦИРКА.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Коментар
-
А нащо семейство си имаме цял кучкарник при нас в къщата си гледаме 5 немски овчарки две мъжки и три женски, те са пазачите, това лято спасихме от гибел две селски подобрени,щтяхме да ги сгазим в едни гюрлюци,уж ги взехме да ги подарим на някого а останаха в нас.
Те са ни алармената система,като залаят ти се ще да им ампутираш гласните струни
- за жалост в момента нямам възможност да пусна снимки.
Но сега ще ви покажа гордоста на малката ми дъщеря гледа ги от бебета по добре 2бр. Чихуа хуа.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Ще търся февруари месяцПървоначално публикуван от GRAND Преглед на мнениеТърсиш ли красив съпруг на тази принцеса?
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Би трябвало да е мастиф, ако не се лъжа неаполитанския....Големи красавци, на мен много ми харесват като визия и излъчване...Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеПетракиев, човече! Ивинявам ти се предварително, не го взимай навътре, ама по-грозно нещо не съм виждал!
Какво е това?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Дааа.. Неаполитански Мастиф е наистина е много грозен не се обиждам тои си е такъв ,ама и той като детето е дошъл в семеиството ми с голямо желание.За първи път го видях преди 10г. на Черноморец на морето.Тука мога да кажа,че имаше любов от пръв поглед/дано жената не чете тая тема/такава осанка и поглед/ приятелчетата на детето ме питаха в началото защо е толкова тъжен/ имаше оня,че просто неможе да се опише.Цвети мисля,че Стич беше порода Дог от Бордо.Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеБи трябвало да е мастиф, ако не се лъжа неаполитанския....Големи красавци, на мен много ми харесват като визия и излъчване...Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Много ме радва
Коментар