Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво куче има?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Кой какво куче има?

Аз си мислех, че само у нас има два добермана, а като гледам тука полвината иамте и по повече Брат и сестра са (Мишо -син доберман и Дара), на 5 и полвина години. По характер се доближават по-скоро до морско свинче отколкото до вълк, но цивилизацията не прощава...
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Добре де ! Етоя и нашата красавица :
      Прикачени файлове

Коментар

17.03.2007 – Специализирана изложба за немски овчарки в Димитровград.

Ще постна снимки след това!
        Да видим моя звяр как ще се представи!

Коментар

Его и моя дзвер. Приемам предложения за борба, ама само сериозни - питбули, дого аржентино, стафордшири и тем подобни.... не се заблуждавайте от външния вид - тва е Гребенест крокодол с пластична операция...
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от Borizanov; 16-03-07, 10:11. Причина: Нещо немога да кача снимката
          Don't hunt IF you can't kill
          първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Ето я и моята Бети:
            Прикачени файлове
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
              17.03.2007 – Специализирана изложба за немски овчарки в Димитровград.
              Моя стана на 2 място от група 9-12 месеца (брата го води - а мен ме търси и затова съм извън кадър )
              Прикачени файлове

Коментар

http://djipa.hit.bg/kutre.jpg
                Тва е моя любимец - кокер бринкс. Несъм си го виждал от две седмици
                На 8 месеца е трябва да му търса женска като поодрасне още малко ако някой има или знае някъде същата порода да свирка.
                Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Едното куче е на 5 месеца куцхар (бялото), 18 месечен риджбек.
                  Прикачени файлове

Коментар

Ето и аз мога да включа тук джип всеоще нямам /ноще си купя до края на маи/Нопък имам един ЛИГЛЬО в пълния смисъл на дума-3г.НЕАПОЛИТАНСКИ МАСТИФ.Само да има някои да го гали и гушка и няма отърване от него.Затова съм си харесал LR DISKO да можем да съберем целия ЦИРК.Ако някои търси мъжки;моя ечерен.
                    Land Rover Discovery:
                    - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                    Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Нищо и никакъв кокер шпаньол, но Април 2007-а става на 17 години
                      Прикачени файлове
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ето я и моята Джесика
                        Много готино кутре и е много игрива и умна малко е инат, но всяко хъски е известно със своята своенравност, а всяко ловно куче с големи работни умения ! Та тя е кръстоска между Хъски и Гонче... познайте от 2 работни породи какво идиотче се получава
                        ----
                        ПП. 4,5 и 6-та снимка са правени когато беше по-малка, а първите 3 са от 2-3 седмици. Сега е на 9 месеца
                        Прикачени файлове
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Аз нямам и няма да имам! Нищо против кучетата, ама не са за апартамент! Харесвам всякакви "модели" кучета, но стига, самото то да е УМНО!!! Ненавиждам глупавите пумяри и всякаквите, безцелно джавкащи!
                          Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Нашто Лоти-мопс на 4 месеца, игрива дребосъца.

Коментар

Ей всички имате готини кучета Аз нямам никакъв домашен любимец,но при мене комбинацията е много странна колко искам да имам куче толкова и ме е страх от кучета.
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

имам два женски женски ягдтериера едното на 16 год. другото на 2 год. много енергични кучета не си знаят конските сили,гледат се или вързани или в клетка иначе правят бели

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X