Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво куче има?
Свий
X
-
До: Кой какво куче има?
Може ли още снимки под друг ъгъл на това...ъъ... нещо?Първоначално публикуван от svil40 Преглед на мнениеАз имам "Той Териер"
В Гугъл при търсене на "toy terrier" излизат съвсем други гаври с природата.
Извинявай, че ти обиждам кучето, но сигурно на снимката й има нещо... та не се сдържах
Коментар
-
Ето как изглежда куче от породата Той ТериерПървоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеМоже ли още снимки под друг ъгъл на това...ъъ... нещо?
В Гугъл при търсене на "toy terrier" излизат съвсем други гаври с природата.
Извинявай, че ти обиждам кучето, но сигурно на снимката й има нещо... та не се сдържах

п.п.Снимка от гугълВсе, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Възлагах много надежди и любов. Ходих да я купя от едно пазарджишко село ('щото там се въдели полицейските
) . Исках да имам "източно европейска" немска овчарка- трета поред при мен...
"На третия път стомната се чупи"-наивник съм голям и май непоправим. Вече няма надежда, но пък остана любовта!
Така и не изправи ушите. Иначе като ръст и окраска го докарваме. Добър пазач е и вади сериозен (респектиращ) лай. Научихме и най- нужните команди- докато се заблуждавахме взаимно...
Коментар
-
От: До: Кой какво куче има?
Живея в къща и от малък все съм имал кучета. Най дълго от тях живя една източноевропейска "въчица" и се спомина на 13г. Изклячително умно, лесно за възпитаване и привързано куче. В момента имам две около 3 годишни щури гончета, които нямат нищо общо с досегашните ми кучета. Едното е българско лудогорско , а другото е сръбски тробоец. За възпитаване на такива кучета, май изобщо неможе да се говори..., който е имал подобно куче знае за какво става въпрос. Ето ги немирниците - черното е Лъки, трицветния е Чарли.
I want out !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар