Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Референдума в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Референдума в Бургас

Има и друга гледна точка, която никой не засегна. Всичко е решено предварително и след като вече многократно се заяви че "каквито и да бъдат резултатите от референдума, няма да имат влияние върху решението". С две думи все е тая колко и как ще гласуват бургазлии щом гласуването ще остане само в статистиката.

Коментар

Първоначално публикуван от kolega_bg2002 Преглед на мнение
      Има и друга гледна точка, която никой не засегна. Всичко е решено предварително и след като вече многократно се заяви че "каквито и да бъдат резултатите от референдума, няма да имат влияние върху решението". С две думи все е тая колко и как ще гласуват бургазлии щом гласуването ще остане само в статистиката.
      Точно това беше целта на политиците, да демотивират хората и успяха .
      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Точно това беше целта на политиците, да демотивират хората и успяха .
        Добри, на кои политици ? При вас доколкото знам управляват ГЕРБ, и май този референдум стана възможен благодарение на тях. Не те ли смущава малко фактът , че е трябвало да гласуваш не ПРОТИВ петролопровода, а ЗА да покажеш каква е силата на ГЕРБ ?
        Защо сега искат националем референдум ? Отговори си на този въпрос .
        Колко пъти съм бил манипулиран, когато най съм вярвал - безчет, после ми идеше да си отрежа ръката, дето е пуснала бюлетината.
        Просто приеми, че Бургазлии трудно се лъжат, а не са апатични, просто много им е минало през главата, не се хващат лесно на въдици. Пък и са рибари де !)))
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

А, ако тези който не са гласували не са отишли да гласуват защото искат тази тръба, или най-малкото не я смятат за опасна?
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

За къв референдум става въпрос?
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X