Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Референдума в Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Референдума в Бургас

Бургас показа пълно безхаберие . Много сме силни по форумите, много ни бива да плюем и да обиждаме и най вече да се жалваме а когато трябва да направим едно елементарно нещо, да отидем до урните и да си пуснем гласа никакви ни няма, нас тази работа не ни вълнува ... нищо че утре като отидем на плаж ще трябва после да се къпем с корсилин . Нищо че Бургас ще получава смешни стотинки от транзитните такси .

Ето малко информация за тези, които се интересуват :
    http://www.bgbui.com/
    http://zazz.bg/play:b5c221c9
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

До: Референдума в Бургас

Защо се учудваш колега?То безхаберието към прекрасното ни крайбрежие не е от вчера...А дали ще се къпем в лайна от безбройните хотели или мазут...Аз лично предпочитам въглеводородите,поне се забелязават от далеч...Жалко за природните ни дадености...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Защо се учудваш колега?То безхаберието към прекрасното ни крайбрежие не е от вчера...А дали ще се къпем в лайна от безбройните хотели или мазут...Аз лично предпочитам въглеводородите,поне се забелязават от далеч...Жалко за природните ни дадености...
      Колега, лайната се чистят, мазута НЕ !

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Колега, лайната се чистят, мазута НЕ !
        Принципно съм с теб ,човече...Исках просто да подчертая,че отдавна на никой не му пука за съжаление...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Принципно съм с теб ,човече...Исках просто да подчертая,че отдавна на никой не му пука за съжаление...
          Защо бе човече ? Защо ? Не сме ли жители на тоя свят или само съществуваме тук ? Кви дебили трябва да сме за да гледаме как унищожават природата под носа ни и да не искаме да си мръднем гъзовете до урните . Или можеби това доказва колко лесно се манипулираме, политиците казаха че всичко било решено така или иначе и днес който и да питаш що не гласува казваше "Ми то всичко е решено така или иначе" ... даже чух и "Прекалено малки сме за да променим нещо" ... ми с тва разсъждение на мижитурки кво ще променим бе братче .. като залеят морето ще има "Убийци", "Мошеници" ... ама сега на кой му пука ...

Коментар

Чувам че и лайната не се чистят. Плуват си на воля.
            За мене е по-интересно, че когато омръзнали на всички комедианти трета ръка раздухат лошо режисирана истерия тук таме, народът вече и не пуска вестника, ами само се обръща на другия хълбок със сумтене. И пуска по-силно музиката, че да не се чуват мухите.
            Бизнесът на едните срещу бизнесът на другите? Бе, я всички си ...
            Народът рядко бърка като псува.
            Мда.

Коментар

Моето мнение е, че този референдум е много измислен и силно режисиран. Та, затова, колега Void, не мога да разбера за какво точно жалиш. Като строяха хотел до хотел, като заграждаха плажовете, като унищожиха дюните, като направиха американските бази, като не направиха нищо срещу замърсяванията от Лукойл и неговото нефтено пристанище, както и срещу разливите в пристанището от всякакви кораби /те понамаляха и вече ги посрещат с цветя/, кой от бургазлии се обади? Хотелите дават хляб на местните, заградените плажове са пълни с капанчета - едно кебапче - един лев, един милион кебапчета - и ето ме милионер!, дюните пък кого ли интересуват, треволяци не'кви, американските бази са си много хубави, носят ни демокрация и повишават консумацията в региона, за Лукойл - или добро, или - нищо....и т.н. и т.н. да продължавам ли?

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                Моето мнение е, че този референдум е много измислен и силно режисиран. Та, затова, колега Void, не мога да разбера за какво точно жалиш. Като строяха хотел до хотел, като заграждаха плажовете, като унищожиха дюните, като направиха американските бази, като не направиха нищо срещу замърсяванията от Лукойл и неговото нефтено пристанище, както и срещу разливите в пристанището от всякакви кораби /те понамаляха и вече ги посрещат с цветя/, кой от бургазлии се обади? Хотелите дават хляб на местните, заградените плажове са пълни с капанчета - едно кебапче - един лев, един милион кебапчета - и ето ме милионер!, дюните пък кого ли интересуват, треволяци не'кви, американските бази са си много хубави, носят ни демокрация и повишават консумацията в региона, за Лукойл - или добро, или - нищо....и т.н. и т.н. да продължавам ли?
                Демек : "До сега сме търпяли още ще търпим ?"

Коментар

Не. Макар, че може и така да е прозвучало. Не става въпрос за търпене, а за сделка, която не виждам с какво точно накърнява интересите. От този вид пренос има много по-малка вероятност за изпускане и разлив, отколкото от шлеповете, които от години пренасят до тук нефт. Туризмът от това едва ли ще пострада. За другото на никого не му пука /доколкото схващам настроенията тук/. Така или иначе тук туристите са вече само от типа пенсионери или алкохолен туризъм - в това се превърна този регион и ако е неприятно за чуване, то аз не съм виновна, че го казвам.

Коментар

Относно измисления референдум...
                    Това си е чиста проба подкрепа на "вота на недоверие", при това поръчкова, защото се проведе прибързано, без необходимата подготовка, но нареждането беше да се проведе сега. Циганите, които избраха местното ръководство, не гласуваха този път, нямаше кой да им плати, а те се научиха, че за да гласуват, трябва да им се плати... За сметка на това, безмисленият референдум ни струва над 130 хиляди лева... Този път се демонстрира уж сблъсък на интереси, между Община Бургас и Лукойл, въпреки, че е обществена тайна, че и кмета и общинските съветници се избират с благословията и парите на Лукойл...
                    В другия край на страната, точно сега изкараха кравите по пътищата...
                    Режисьорът, или може би куклата на конци, живот и здраве, ще стане някой ден примиер, тогава целукупния български избирател, най-накрая ще разбере, че поредния актьор-мафиот е обикновен "Остап Бендер".
                    Сещам се, какво е процедил през зъби Стамболов, при посрещането на Фердинанд: "Мамка ти, Българийо, патила си и пак ще патиш!"...
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Скоро няма да има Българско черноморие...И всички сме виновни.Ганьо за шепа жълтици и майка си ще продаде...Та в голяма степен и местното население има огромна вина...Пълно безхаберие...На нямало инфраструктура:ВиК,ток,пътища и т.н.Кой го ебе...Аз да си бодна хотела...Свлачища?Мен не ме брига...Тръби некви...Затова стихотворението за балканжди Йово има друг прочит:

,,Турили му в скута
                      чанта с чужда валута
                      и пак го питат,разпитват...''
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                        Демек : "До сега сме търпяли още ще търпим ?"
                        Колега , няколко лястовици .. пролет не правят!
                        Малка корекция : "До сега са ни е*али и още ще ни .."
                        Ми на Народа му харесва!!!
                        СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Не. И проблемът и реакцията са други.
                          Вредата от тая тръба е спорна. Ползата от туризЪма - още по. А начинът на протеста срещу нея - максимално глупав. Ей го резултата - има ли проблем, няма ли, вече не интересува никого. Всичко е засенчено от досадата от сдружените лъжливи овчарчета и крадци викащи по крадците. В такъв смисъл резултатът от тоя референдум е недвусмислен и смазващ. Звучи примерно като "майната ви, кресливи самодейци". Страшното е, че утре същите тия дейци ще се държат сякаш нищо не е станало, и бургаският народ не ги е припикал.
                          Това е нещо като отмененото в Русия гласуване на изборите "против всички". А го отмениха по същата причина - много народ взе да използва тъкмо тая бюлетина.

Много бързо пишете бе ...) Отговарях на някого нагоре, вече и не помня на кого ...

Коментар

Коментарите за опасноста от петролопровода са преместени тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27576
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Бях тръгнал да гласувам и гледам десетина нови бели коли на т.в. СКАТ с развети знамена обикалят из града и ме агитират (в деня на референдума!) да гласувам както те ми кажат!
                              В такива случаи правя обратното.
                              Студът бил виновен. При топло време обяснението беше: Отидоха за гъби...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X