Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво става с природата!?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Те ТомаБелевците ако развъдят още малко мечки на Витоша. като нищо може да започнат да слизат...Владая, Княжево, Горна Баня....От там Славия и Хиподрума ей ги къде са. За няколко години те ти го първото мечешко семейство по кофите в идеалния център.
    Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Э-э-эххх, едно време на поляната срещу "Феята" какви заешки сватби съм гледал А то си е ритуал това, със сигурност много филми стил "National Geografic" са правени за тях.
      А малки диви зайчета като деца гонехме по дупките около тенис кортовете в ..ъ-ъ-ъ... "Парка на Свободата" и разни бабички ни се караха да оставим животинките на мира.
      Но таралежи нямаше.
      Реалността няма задължението да потвърждава нечии убеждения.

Коментар

• Пенчо
        Пенчо коментира
        Редактиране на коментар
        Водка имаше, ама не беше Царевец. Основно Столичная и Житна.

• ivo-police
        ivo-police коментира
        Редактиране на коментар
        Водка имаше, ама не беше Царевец. Основно Столичная и Житна.
        Краткия отговор --абе я си гледай работата я кога съм пил водка знаеш ли.Имаше Пенчо в едни ръбести шишета ....

• s_s1
        s_s1 коментира
        Редактиране на коментар
        И аз да се похваля, че някога работих във Феята. На първия етаж беше бар с електронни хазартни игри-покер и едноръки бандити, на втория ресторант с дисководещ-моя милост, а третия с терасата е бил сладоледен салон, но по мое време вече не функционираше.
        Дори първия етаж о затвориха за 2-3 дни-снимаха филм.

Te ти малко идилия от Лозенец. Даже долу в дясно си имаме и рекичка, но по бреговете се въдят само 50-сантиметрови плъхове. Таралежи йок

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC_1880-1А.jpg Прегледи:0 Размер:499.0 КБ ID:6609549

П.П. Иначе още в 5 часа сутринта се появяват концертиращи пилци и спането става под въпрос
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Ако не смалиш малко от сантиметрите на плъховете-ще избия децата...

• ivo-police
        ivo-police коментира
        Редактиране на коментар
        Ако не смалиш малко от сантиметрите на плъховете-ще избия децата...

Коле ,недей бре !Това с опашките е ...ще ги опнем малко ако требе...

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
      Te ти малко идилия от Лозенец....
      На това някога му викаха "Хладилника"...

CarTest™ коментира
      Днес, 18:10
      Гагич, я кажи защо си одил на Феята, заради Борото или Зрънчото .... е имаше и водка Царевец.
      Е, па това си беше култово заведение... Някой знае ли какво стана с него?
      А заешките сватби, естествено, не съм ги гледал от "Феята"

Коментар

Кольо коментира
        Днес, 20:01
        Разхождат се не заради зеленината а заради храната.
        Таралежите, и изобщо дивия свят не знае какво е екология, та да се впечатлява от зелени зони.
        Че това не е вярно - не е. Иначе сърни щяха да пасат тревните площи при НДК например, фазани и диви патици да шетат из центъра на ПерниСофия, а глиганите щяха да са най-големия враг на Фандъкова
        Иначе по много градове... ама "Там", има и сърни, и фазани, и патици... Но "тука е така". Дивата фауна се свежда до плъхове и гъБъли. Е, да не забравяме и бездомните кучета и котки.

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Абе не е така, ама не ми се спори.
          Да приемем, че твоето магаре е мъжкото.

Хладилника е зад крановете. Ние сме около Зоопарка-квартал Витоша-ВЕЦ Юзината

П.П. Иначе още си е промишлена зона Хладилника, само дето бразилците отнесоха релсите от влаковата линия
        Последно редактирано от коко келеша; 03-06-20, 19:29.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
          Хладилника е зад крановете. Ние сме около Зоопарка-квартал Витоша-ВЕЦ Юзината
          Там направиха ли централна канализация вече? Че като оглеждах района преди 25 години и брокерите викаха, че били я почнали.
          Подпочвените води правят ли проблеми още?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Там направиха ли централна канализация вече? Че като оглеждах района преди 25 години и брокерите викаха, че били я почнали.
            Подпочвените води правят ли проблеми още?
            ПриЙб@л си се, Пенчо, че не си купѝл га е требвАло. Направиха - покрай метрото.

Коментар

Всичко има ве, Пенчо! Къщите изчезнаха, но пък се появи канализация. Влиянието на подпочвените води зависи изцяло от добрата воля на строителните фирми и откъде са раснали ръчичките на турските им арбайтери. Ако хидроизолацията е изпълнена като хората, нЕма грижи.
              Из "Златния телец"

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

ПриЙб@л си се, Пенчо, че не си купѝл га е требвАло. Направиха - покрай метрото.
                Споко! У Нови хан имам и канал и газ и вода и ток. Отделно чист въздух.
                И в скоро време три магистрални връзки към Софето.

Коментар

• Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Споко! У Нови хан имам и канал и газ и вода и ток. Отделно чист въздух.
                  И в скоро време три магистрални връзки към Софето.
                  И национална гордост си имаш тамА: Близо до София, в Нови хан е едно от двете национални депа за радиоактивни отпадъци. Посетителите се посрещат от тройна ограда с бодлива тел, строг пропускателен режим и задължителен инструктаж.Не трябва да пипате нищо самоволно, задължително питате дали може, посочва специалистът по техника на безопасност Любен Андреев. Всяка седмица тук карат радио-активни отпадъци от цялата страна....

Коментар

• Зная. раЗбирасе
                    От остатъчната радиация освен краката на каките, порастват и патките на младежите. И не само на тях де!
                    Ама ти не си енгенер та да ги разбираш тези неща.

Коментар

• Тръгвайки си вчера от офиса, видях... таралеж да ришка покрай чували със строителни отпадъци от безкрайния комшийски ремонт. Офисът е в район "Средец", местност "центъра" по нАтУрален акт, т.е. според брокерЯта - "топ-хипер-супер-идеален център".

Коментар

• Екстра си е природата, ама далеко от Мордор: предната седмица ми излезоха две сърни на забутан 3++ класен път. И пак яд, че не пях с камерката, когато ми излезна Мечо на пътя за яз. Калин.

Скоро някой виждал ли е врабчета в София? Сигурно са се изселили, понеже ми кибичат сътрин на парапета на терасата.
                        А и чакам да се завършат две гнезда на лястовички на прозореца. Е, от време на време някоя лястовица не успява "да вземе завоя" и си дрънва главата в съклото... ама ще го преживеем...
                        Публикувайте отговор

Коментар

• Лястовички периодично нахлуват. Една година много се радвахме с децата, че са направили две гнвзда на кухненския прозорец. После плисна един порой... Отми гнездата и на перваза паднаха и се счупиха четири малки яйчица... Повече никога не направиха гнезда там. Тази година гъБъли се заселиха на балкона ми за смут на котарака тръгнаха и гнездо в едно кьоше да си "строят", ама аз им го разтурих - всичко нацвъкано от тях и голяма гюрултия вдигаха. Още идват "да се любят" на балкона ми, дано се разкарат като им мине любовният период.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                          X