Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бездомните кучета и евтаназията на осакатени

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За бездомните кучета и евтаназията на осакатени

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
    Зарежете вие змиите. Ако знаете жените какви болести разнасят - от хепатит и сифилис, та до СПИН. Дет се вика, никой не е умрял от ХИВчетата, ами от съпътстващите болести. Мога да кача снимки от екзотичните лимфоми и саркоми, ама се разбрахме да не показваме гадости. Обаче, освен болестите, какви финансови, емоционални и прочее проблеми създават жените - мани, мани.

Хубава инициатива е подел навремето Джак Изкормвача, ама нещо не са се намерили достатъчно приемници, иначе досега силно да сме ограничили непитопмните и недресирани жени. Иначе човекът не е бил просто деен садист, ами радетел за едно по-добро и по-чисто общество. Ако не се беше кротнал, можел е да подхване и мързеливците, необразованите, и прочее само че си е сбъркал епохата. Тогава е нямало такива готови ликвидатори, които да заявяват по форумите кой за какво е достоен. Само да напомня, че вече едни хора се пробваха да се правят на фашисти и свършиха зле. А, покрай тях изоря и много "сурово".

Така че - който иска да си дава воля на садистичните наклонности с резумпцията, че "решава наболял проблем". То и в Бразилия така редовно издевателстват и убиват безпризорни деца. Ама не щото са извратеняци, ами правят услуга на обществото. Опа, то и тук имало безпризорни деца. Още повече, че са предимно циганета. Ох, благодат... Отивам да наточа кухненския нож, че няма само в Украйна и Русия разни психари да убиват алкохолици, умствено изостанали и прочее...
    Обер, хората се делят на такива, които могат да взимат решения и такива, които искат вечно да има възможност за поправка...Пример, всеки втори в магазин за оръжие търси стоп-патрон, а хората дето правят боеприпаси се чудят как да му откъсне крака или ръката...
    Ние ловците, когато дърпаме спусъка, знаем че това остава като някаква "травма" в мозъка ни завинаги, пейнтболистта знае че това е майтап..
    Когато стреляме по живо същество,ние искаме да поддържаме инстинктите си, да знаем че можем да защитим и нахраним семействата си, за теб това е смешно, защото в магазина има храна, а пари се изкарват с щракане по клавиатури, ама за нас нещата са по-различни...това не е садизъм, а нещо което всеки мъж трябва да преодолее, защото е най-лесно да си състрадателен и добър.
    По твоята лесна схема на толерантност , ще се окаже че и наркопласьорчетата трябва нещо да ядат, затова очаквам да пуснеш детето си на среща с него, а защо не и с педофила, все пак и той е човек?!

Влез в час, живота бие яки шамари, игрите са си игри...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Когато стреляме по живо същество,ние искаме да поддържаме инстинктите си, да знаем че можем да защитим и нахраним семействата си, за теб това е смешно, защото в магазина има храна, а пари се изкарват с щракане по клавиатури, ама за нас нещата са по-различни
      Отдавна никой не се изхранва у нас чрез ловуванеТака че подържането на тези инстинкти нямат реално приложение по казаното че на някой се налага изхранване с стрелба.И не виждам къде за Вас са по различни нещата
      А се търсят стоп патрони за самозащита защото така е правилно, а не такива които да откъснат на някой крака или ръката защото не сме на война а засега е мирно време

Коментар

Ловя бас, че "трапера" е тинейджър!
        Залагам 3 бутилки "Джони пешеходеца"...
        То и аз по акъл съм тинейджър, така че визирам в баса физическата възраст!

Коментар

Ще изгубиш басаНа 31 години съм вече и ти Благодаря за подмладяването

Коментар

Значи си просто твърде добър човек за твоята възраст..

Всеки над 10 /айде 16/ години заслужава да бъде обесен за нещо, а ти се измъкваш..

Коментар

Давам пример:
              Хъскито на съседката преди време убило любимото коте на дъщеря ми..
              Не за да го изяде, а просто така, защото такива са му инстинктите?!

Аз пък решавам /заради инстинктите си/, да отрежа главата на хъскито, защото природа, какво да правиш, но не го правя защото съседката е дрипа, изоставена и забравена от живота и това ще я ликвидира...

Къде е изхода от ситуацията?

Коментар

Темата за лова и за яденето е дъвкана много пъти и все безрезултатно. Кой какви инстинкти иска да си поддържа е негов проблем. Обаче има две социални категории - закон и морал. Издевателството над бездомни животни не е морално за нормалните хора и е незаконно в нормалните страни.

Иначе, и аз искам да си поддържам инстинкта да стрелям по хора (щото именно те са ми интересни, а не животните), ама...

Пък, щом някой има нужда да си препотвърждава мъжествеността, като стреля по сърни и прасета - няма лошо. Други пък бият жени и т.н. Изобщо - всеки с хобито си.

А, това, че било най-лесно да си състрадателен и добър не знам къде откъде го реши. Изобщо не е лесно, а на това чувство му се вика емпатия и се развива с правилно възпитание. Иначе думата значи точно това - съчувствие, т.е. да си даваш сметка за чувствата на другите. Най-лесно е да си тъп мъчител, който даже започва да се отегчава чак. Именно защото това е най-лесно, много е страшна детската жестокост - безразлична и животинска. Всеки знае какво правят повечето деца и ако не се хванат навреме, че хвърлят котета от блоковете, бесят кучета и стрелят по гълъбите, това им чувство не се развива и стават едни безкомпромисни социопати в живота. Не знам кой тук се съмнява, че в момента страната ни е пълна с такива. Неслучайно скоро пак хванаха двама 20годишни руснаци, които са убили над 50 човека. Ей така - от скука. Или може би и те си поддържат инстинктите.

Изобщо, не приемам постановката ти. Като искаш да се правиш на мъж, излез срещу глигана с дървено копие, както са го правили истинските ловци навремето. Ама имай предвид, че при тях това не е било въпрос на избор и на самодоказване, ами на оцеляване. Сигурен съм, че всеки от тях би предпочел да влезе в Метро, вместо да се изправи пред някой мастодонт, ама такива са били времената. Или още по-добре - зарежи глиганите и подхвани дистрибуторите на наркотици, за които спомена. Отрежи ръцета на пласьорите и главите на босовете (буквално). При това явно - да се знае кой го е направил.

Не бъркай толерантността със слабост. И най-добре не пробвай къде са й границите.

Трапера да представи доказателства, че има едни бутилки да взима.

За примера с хъскито - изходът е в главата ти. Виж и ти колко си емпатичен и не искаш да съсипеш изпадналата жена, въпреки, че спокойно и безнаказано можеш да го направиш.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                  Колега по-спокойно, не случайно казах, че съм бивш ветеринар, ако не знаеш там се учи и за ДВСК и за ХЕИ стават дори завършилите, имам си повече от идея как къде и кога с епоставя отрова, не съм лумпен от Чукурово дето трови плъхове в кухнята под хладилника ...

Поздрави,
                  Не, не! Нищо общо няма нито с теб, нито с някой от сайта. Нищо такова не съм вложил в думите си. Извинявай!!!

Коментар

Обер, ти си много умно и начетено момче...
                    Най-важното, владееш схоластиката, можеш да извъртиш нещата много красиво - поздравления...
                    Всъщност ти си един Наполеон в политиката, просто не си пробвал там!
                    Има два начина за разрешаване на проблема с бездомните кучета - дискусия /която е гаранция за запазване на популацията/ и един друг, дето просто решава проблема...

Е, докато ти хленчиш за Мурджо, аз съм опазил доста деца от тения по другия начин...

Коментар

Забележка от модератора: Клипчетата съдържат тежки материали и не са за всеки. Препоръчвам да слагате такава забележка, ако пускате подобни неща!

За любителите на подържане на иснстинкти,доказване на мъжественост и т.н.-малко видео:
                      http://htftp.offroad-bulgaria.com/TR...lipove/Clip__/
                      Не се плашете,не е монтаж-просто така се подържат инстинктите

П.П.Клиповете съдържат материали които не са за гледане от хора с слаби нерви
                      Благодаря на модератора за забележката
                      Последно редактирано от TRAPERA; 27-10-07, 19:35. Причина: Допълване

Коментар

Обида към друг участник!

Коментар

и е доста едър.
                          и има разни рисунки по ръцете си

Коментар

Айде, сега. Мерси за комплиментите, ама не съм ученичка на бара ;-)

За никого не хланча, по никакъв повод. Просто казвам, че това е садизъм, прикрит зад благородна кауза, с което само я дискредитира.

Сега вземи да опазваш децата от болестите, които споменах по-рано, от разврат, от наркотици и т.н. Ще си не спасителят в ръжта, ами не знам къде...

Иначе е наивно да си мислиш, че познаваш хората тук и, че едните им мнения дават точна представа за това, какво става в главите им. Аз съм против садизма и лесния изход. Ако трябва да се избият кучетата, за това си има хора, има си и начини. Можем да видим как е в нормалните страни, от чиито съюз уж сме част. Ако пък някой ще вземе нещата в свои ръце, за това си има изпитан начин - 22lr с упор вътре в буса, дистанция до 50m, прецизен изстрел в ЦНС и кучето пада като отсечено, без да издаде и звук и без да разбере кво му се е случило - чиста работа. Пукотът също остава доста приглушен за околните, когато си отворил малък процеп, пък ти си с тапи в ушите и нямаш грижи. Недостатък е, че ако случайно те хване полиция, ще решат, че пак тренираш за Киро Японеца.

Тезата ми е проста - да се прави това, което трябва и в момента, в който решиш, че няма нищо лошо "работата да носи удоволствие" да спреш. Щото веднъж услади ли ти се, язък...

Ето един поздрав с цитат от монолога на полк. Курц, който съм сигурен, че ще изтълкуваш правилно:

I remember when I was with Special Forces. Seems a thousand centuries ago. We went into a camp to inoculate the children. We left the camp after we had inoculated the children for Polio, and this old man came running after us and he was crying. He couldn't see. We went back there and they had come and hacked off every inoculated arm. There they were in a pile. A pile of little arms. And I remember... I... I... I cried. I wept like some grandmother. I wanted to tear my teeth out. I didn't know what I wanted to do. And I want to remember it. I never want to forget it. I never want to forget. And then I realized... like I was shot... like I was shot with a diamond... a diamond bullet right through my forehead. And I thought: My God... the genius of that. The genius. The will to do that. Perfect, genuine, complete, crystalline, pure. And then I realized they were stronger than we. Because they could stand that these were not monsters. These were men... trained cadres. These men who fought with their hearts, who had families, who had children, who were filled with love... but they had the strength... the strength... to do that. If I had ten divisions of those men our troubles here would be over very quickly. You have to have men who are moral... and at the same time who are able to utilize their primordial instincts to kill without feeling... without passion... without judgment... without judgment. Because it's judgment that defeats us.

Коментар

Въобще не ви трябва да гледате!

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                                За любителите на подържане на иснстинкти,доказване на мъжественост и т.н.-малко видео:
                                http://htftp.offroad-bulgaria.com/TR...lipove/Clip__/
                                Не се плашете,не е монтаж-просто така се подържат инстинктите
                                това се казва
                                свинка използвано е в чечня.режат се крайниците и се връзват с връв.така човека не умира от кръвозагуба

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X