Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бездомните кучета и евтаназията на осакатени

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За бездомните кучета и евтаназията на осакатени

Основния проблем е че не разбирате хищника!
    Кучето е деградирал чакал, който покрай дояждането на остатъците пред пещерата е започнал да предупреждава пещерняка за опасност, тази симбиоза е в основата на неговия успех..

Когато вече няма необходимост от охрана, ТО Е ОВЛАДЯЛО ИЗМАМАТА, просто е запомнило, че като изскимти и завърти глава настрани, ще получи нещо за ядене, а ако погледне тъжно, ще бъде почесано и защитено...

Ей това винаги ми е било интересно, явно в това отношение е надскочило в интелект човека...
    За разлика от котката, която завинаги си е останала истински хищник, затова не се привързва към хора, а към места с топлина и храна и хората покрай тях!

Днешно време, истинските кучета /според мен/са работещите, от сибирската лайка или хъски, през ловното гонче и кучето за охрана...

Бездомните песове, в момента в който се изчерпи номера с лигавенето, се събират и влизат в гората, после дебнат сърната кога ражда и в момента в който приклекне за да изпадне сърнето, нападат и изяждат и майката и сърнето...
    Това е !

А за тенията по деца и чупенето на ребрата на хлапетии при операцията, може да пусна снимки, ама айде да не разстроим някоя нежна душа...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Основния проблем е че не разбирате хищника!
      Кучето е деградирал чакал, който покрай дояждането на остатъците пред пещерата е започнал да предупреждава пещерняка за опасност, тази симбиоза е в основата на неговия успех..

Когато вече няма необходимост от охрана, ТО Е ОВЛАДЯЛО ИЗМАМАТА, просто е запомнило, че като изскимти и завърти глава настрани, ще получи нещо за ядене, а ако погледне тъжно, ще бъде почесано и защитено...

Ей това винаги ми е било интересно, явно в това отношение е надскочило в интелект човека...
      За разлика от котката, която завинаги си е останала истински хищник, затова не се привързва към хора, а към места с топлина и храна и хората покрай тях!

Днешно време, истинските кучета /според мен/са работещите, от сибирската лайка или хъски, през ловното гонче и кучето за охрана...

Бездомните песове, в момента в който се изчерпи номера с лигавенето, се събират и влизат в гората, после дебнат сърната кога ражда и в момента в който приклекне за да изпадне сърнето, нападат и изяждат и майката и сърнето...
      Това е !

А за тенията по деца и чупенето на ребрата на хлапетии при операцията, може да пусна снимки, ама айде да не разстроим някоя нежна душа...
      Интересни теорий имаш

Коментар

Да...
        Теории, само че кучката ще ти откъсне пръст ако погалиш кутрето й, а жените вкарват пуделите в детското легло!

Имам кръвожадни кучета /ротвайлери/, имам и кавказка овчарка, която децата я яздят, а се храни само със сурово месо...

Единия ротвайлер ще разкъса човек, за една филия хляб, просто в момента охранява и за това е възпитаван така.
        От 4 години охранява склад /без човек/ и все още нищо не е пипнато..Изяжда на поразия всички плъхове, гълъби, дъвче таралежите с бодлите...
        Проблема е че вече и аз трудно влизам там! / с помоща на маркуч с вода/ !

Знам, че някой ще каже че има кучка, която при раждането на кутретата му ги е донесла, ама това са взаимни извращения!
        Кучето, което не работи е като човек, който не работи, демек и двамата са достойни за ликвидиране!

В този смисъл и като стана въпрос за теории, между помияра и наркопласьора има много общо....
        Последно редактирано от Volk; 27-10-07, 02:02.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
          Да...
          Теории, само че кучката ще ти откъсне пръст ако погалиш кутрето й, а жените вкарват пуделите в детското легло!
          Нещо не вдянахЗа Кучката че ще ти отхапе пръста ако пипаш малкото е така,ама за това че някоя жема вкарва пудела в леглото какво лошо има?Много хора правят така,все пак е домашен любимец.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
            Нещо не вдянахЗа Кучката че ще ти отхапе пръста ако пипаш малкото е така,ама за това че някоя жема вкарва пудела в леглото какво лошо има?Много хора правят така,все пак е домашен любимец.
            "Домашния любимец" е нещо като място за почивка на тенията, преди да се загнезди в детето на тъпата майка, а пудела /тъй като се извежда все пак/ се стреми с всички средства да събере яйцата й на езика си и после да ги размаже със слюнка по козината, за да се предадат по лесно в гръдния кош на пеленачето...
            Всъщност представи си чепка грозде в гръден кош на дете... само че от яйца на червей!

Коментар

Гледам все хищниците са ти на устата , ама не мислиш ли че и от тях има хужда?То ако нямаше , на земята само тревопасни щяха да са останали.Природата си знае работата.Хищниците прочистват и заздравяват популацията на тревопасните , по-тъпото или болнаво животно става жертва-естествен подбор.Не ги ли знаеш тия работи??
              А кучето кво е виновно че пренася тения , да не би да го осъзнава че с такава злоба се говори?
              Виж човека кво прави с цялата планета , при това е наясно и какво?
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Много съм съгласен с човека които сравни бездомните кучета с лентяи ,защото смятам че това е твърде логично ,но никои не мисли в тази насока !
                Иначе Аз смятах да решавам проблема с бездомните кучета ...и котки .Мда щях да работя за благото на народа....обаче никои не прави услуга ,ако не очаква тя да му се върне...а тя се връщаше в български лева.Всичко се състоеше в това да ловиш бездомни живинки и да ги даваш да правят експерименти и да се учат на тях...ама се отказах ,след историята на един колега...нея ще взема да я пропусна ,но ако реша да ви я кажа ще се сгърчите от смях...жанра и е "черна комедия"...не споменах ,че всичко това заради котка.
                Истина е ,че бездомните са напаст ,но нетрябва да се деиства по този начин -това е жестоко -да му се връща на гада направил това с кучето!
                много преди старта...

Коментар

Ще се сетите за уличните, аз от колко години търся правилната отрова ама няма вече, а и аз вече не помня какво да забъркам та да ги излекувам покрай мен, в и около Бизнес парка има толкова песове които ако се направят на кайма за кюфтета ще хранят София поне за един Уикенд избори... много са, едри са, агресивни са, ама с арбалета ако ги почна не е хуманно и най-много да ме осъдят по бързата и да ме пратят да дишам кариран въздух ако преди това жената не ме очисти...

Евтаназия след 1 месечно пребиваване в дом за осиновяване на кучета, няма друго лечение на тази напаст + глоба на всяка гнусна празноглава изфирясала бабичка дето ги храни и завива пред и зад блоковете...

И за да уточня ви говоря като бивш ветеринарен който обожава животните!!!

Много поздрави,
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Преди около месец си говорихме с мои колеги в почивката за змии - отрова, скорост и случки. Един колега, славещ се всред всички нас с отчайваща липса на интелектуален потентциал съвсем сериозно и с голяма нотка на възмущение "пледира": "- Защо не избият всички змии? Не може да няма начин. Толкова са гнусни и неприятни! Само хапят хората."
                    Попитах го дали има предвид в световен план да бъдат избити. Да - в световен план имал предвид човека. "Мислещият човек".
                    И сега подправките на тази история - въпросният колега има 2 висши образования. Колеги сме по музикалното му образование. А за икономическото ще цитирам друга негова абсолютно сериозно зададена реплика " Абе, Митак, какво значи "главница"?"
                    Ето такъв човек с 2 висши образования да се заеме отговорно с някой проблем - сещайте се!!! Защото и ценз има, стриктно погледнато.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      Ще се сетите за уличните, аз от колко години търся правилната отрова ама няма вече, а и аз вече не помня какво да забъркам та да ги излекувам покрай мен, в и около Бизнес парка има толкова песове които ако се направят на кайма за кюфтета ще хранят София поне за един Уикенд избори... много са, едри са, агресивни са, ама с арбалета ако ги почна не е хуманно и най-много да ме осъдят по бързата и да ме пратят да дишам кариран въздух ако преди това жената не ме очисти...

Евтаназия след 1 месечно пребиваване в дом за осиновяване на кучета, няма друго лечение на тази напаст + глоба на всяка гнусна празноглава изфирясала бабичка дето ги храни и завива пред и зад блоковете...

И за да уточня ви говоря като бивш ветеринарен който обожава животните!!!

Много поздрави,
                      Ми нахвърляй отрова, ама най-много да нахвърляш из детските площадки щото по думите на накои, там най-много пумияри се въртят! Е, може да се даде и некоя странична жертва, ма то война без жертви не може, пък и надали ще те хванат!
                      "Do not correct a fool, for he will hate you;
                      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Колега по-спокойно, не случайно казах, че съм бивш ветеринар, ако не знаеш там се учи и за ДВСК и за ХЕИ стават дори завършилите, имам си повече от идея как къде и кога с епоставя отрова, не съм лумпен от Чукурово дето трови плъхове в кухнята под хладилника ...

Поздрави,
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Зарежете вие змиите. Ако знаете жените какви болести разнасят - от хепатит и сифилис, та до СПИН. Дет се вика, никой не е умрял от ХИВчетата, ами от съпътстващите болести. Мога да кача снимки от екзотичните лимфоми и саркоми, ама се разбрахме да не показваме гадости. Обаче, освен болестите, какви финансови, емоционални и прочее проблеми създават жените - мани, мани.

Хубава инициатива е подел навремето Джак Изкормвача, ама нещо не са се намерили достатъчно приемници, иначе досега силно да сме ограничили непитопмните и недресирани жени. Иначе човекът не е бил просто деен садист, ами радетел за едно по-добро и по-чисто общество. Ако не се беше кротнал, можел е да подхване и мързеливците, необразованите, и прочее само че си е сбъркал епохата. Тогава е нямало такива готови ликвидатори, които да заявяват по форумите кой за какво е достоен. Само да напомня, че вече едни хора се пробваха да се правят на фашисти и свършиха зле. А, покрай тях изоря и много "сурово".

Така че - който иска да си дава воля на садистичните наклонности с резумпцията, че "решава наболял проблем". То и в Бразилия така редовно издевателстват и убиват безпризорни деца. Ама не щото са извратеняци, ами правят услуга на обществото. Опа, то и тук имало безпризорни деца. Още повече, че са предимно циганета. Ох, благодат... Отивам да наточа кухненския нож, че няма само в Украйна и Русия разни психари да убиват алкохолици, умствено изостанали и прочее...

Коментар

Бездомните кучета са просто част от хранителна верига. В градовете храна дават само хората. Ако не им даваме храна - няма да ги има. Защо няма едно село със скитащи кучета....
                            “Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете”.
                            Б.Франклин

Коментар

Първоначално публикуван от haflinger Преглед на мнение
                              Защо няма едно село със скитащи кучета....
                              Защото хотрата в селата си гледат кучетата а не ги изхвърлят на улицата

Коментар

Всяко нещо си има и отрицателни и положителни страни. От 30 години се разминавам с котки из къщи и 99 процента имам поне няколко тении по тая логика. Обаче, тенията първо не ми позволява да напълнявам /отделно и спортувам де/ и второ никога не си самотен, можеш да споделяш с нея, да и крещиш, да и изневеряваш , но тя е там ! твоята тения! вярна и тиха

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X