Днес попаднах на една интересна статия за " Царичина дупка". Винаги ми е била интересна темата свъзана относно това място. Чак Надежда Нейски ходи там, по Костово време на оглед. Военните загубиха бая време в копаене. Историята бе много интересна, едва ли не психотрилър. Водеше ги ясновидка, която имаше видения. В последствие военните бетонираха всичко и няма дупка. Но тази статия ме озадачи. Сега нещата се повтарят с виденията. Вижте я и преценете сами.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още интересни неща за "Царичина дупка"
Свий
X
-
От: Още интересни неща за "Царичина дупка"
Хубави времена бяха...Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение...Водеше ги ясновидка, която имаше видения...
Кашпировски ни отпушваше носовете от телевизора, полтъргайстчето Кики живееше в жк Тракия, беше от висша цивилизация хиляди години пред нашата, но по непонятни причини не можеше да реши математическа задача която да е над нивото на 14 годишната сладурана която му беше "проводник", нито като цяло да пусне мисъл над нивото на умно и будно 14 годишно дете. Всякакви опити за получаване на отговор на такива въпроси завършваха с нацупването му (на Кики). Беше много, много чувствително полтъргайстче.
В Разград пък две ученички си имаха не по един, а по два полтъргайста, които обясняваха че единствения шанс света да не свърши с гръм и трясък (в круто кратки срокове) е ако в същите круто кратки срокове двечките се срещнат лично с Майкъл Джаксън.
Хубави, хубави времена... Що тайни измряха тогава
PS: Аз на извънземно дето се крие в дупка 150000 години вяра нямам. Що се крие ? Значи е виновно !!! Аааа ???Последно редактирано от Goblin; 18-04-13, 17:22.Издъних се на Тюринг теста
-
+1!Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеХубави времена бяха...
Кашпировски ни отпушваше носовете от телевизора, полтъргайстчето Кики живееше в жк Тракия, беше от висша цивилизация хиляди години пред нашата, но по непонятни причини не можеше да реши математическа задача която да е над нивото на 14 годишната сладурана която му беше "проводник", нито като цяло да пусне мисъл над нивото на умно и будно 14 годишно дете. Всякакви опити за получаване на отговор на такива въпроси завършваха с нацупването му (на Кики). Беше много, много чувствително полтъргайстче.
В Разград пък две ученички си имаха не по един, а по два полтъргайста, които обясняваха че единствения шанс света да не свърши с гръм и трясък (в круто кратки срокове) е ако в същите круто кратки срокове двечките се срещнат лично с Майкъл Джаксън.
Хубави, хубави времена... Що тайни измряха тогава
PS: Аз на извънземно дето се крие в дупка 150000 години вяра нямам. Що се крие ? Значи е виновно !!! Аааа ???
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Той,контактЕра добре,ама военните кой да диагностицира...Че и бая пара потрошиха в тая секретна мисия,а жута маймуна йок...Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеНе съм психиатър, но мисля, че въпросният контактЕр е с параноидна шизофрения...
Коментар
-
Нормално е..тя държавата и се е върнала в състояние като от 90-те и резонна е появата на велики контактьори и месии..Може би разчитат да бъдат издигнати в култ от простолюдието и провъзгласени за спасители на човешката раса...а в действителност им трябва усмирителна риза и по-силни медикаменти!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Tо не случайно статията е в раздел "развлечения".На мен също ми е интересна какво точно е "Царичина" и защо са копали там,изчел съм не малко литература, която в по голямата си част е жалко и евтино търсене на сензация.А тези двамата псевдоконтактьори по добре да ги освиретелстват.Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
Аз пък си мисля че им трябва една тънка дреновица и яко нашибване, докато им излязат извънземните от главитеПървоначално публикуван от sonda Преглед на мнение.а в действителност им трябва усмирителна риза и по-силни медикаменти!
Коментар
-
Абе нещата никога не са еднозначни... Тази история с контактьорите не е интересна, но онази с участието на МО - доста. Запознавал съм се с един от участниците в нея - много сериозен човек и най-важното изключително честен! Не обича да говори за Царичина, но се кълне, че не са крали пари, както ги обвиняват. Краткия му коментар по темата винаги е бил "Трябваше да продължим да копаем...". Друг интересен факт от тогава е, че в самата дупка войници не са влизали. Копаели са само офицери и то не от трудови войски...
Коментар
-
Добре де, за толкова години един ли не каза какво толкова има в тая дупка? И това, че са я бетонирали не е пречка. Копаеш до нея, и дори си имаш здрава бетонна колона до теб.
Цялата работа смърди, та се не трае.
Коментар
-
Според мен са я бетонирали по две пречини - безопастност, да не влизат разни мераклии и да стане беля и втората и по важна може би е да не им гледат резила на безсмисленото копане на тая дупка. Що се отнася до парите, тия дето са копали не са ги взели . Но все пак се намираме в БГ и не може след като са заделени от бюджета сума ти пари за някаква тъпа дупка, някой да не се е възползвал да прибере част от тях за себе си.Просто няма начин да има пропуск, като знаем какво става с всички възможни парични потоци.
Коментар
-
Не,не е опасна дупката.Опасно е това,което ще излезе от нея.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеНе,не е опасна дупката.Опасно е това,което ще излезе от нея.
Я ни просветли ? Ще излезе Юнак Балкански, спал досега "сън дълбок", ще изгони и Боко и Станишко, че и дори Доганя-ефенди и ще настане такъв живот... е-е-е-ехх
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар