Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Банско и неговото бъдеще

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Банско и неговото бъдеще

От две години си намерих друго "убежище" за зимата пак в района - Добринище. По конкретно хижа Гоце Делчев или хижа Безбог. Едната, до нея се стига с кола, е в началото на лифта, другата (Безбог) в края. Пистата е супер, стига да има сняг. Тази година нямаше и се караше само в горната част (затова последния ден карахме на Банско), но пък миналата имаше в изобилие. Спокойствие, красота, без турбогъзари скиори и ски училища с дебели гъркини. За съжаление се носят слухове, че скоро и там ще посегнат "хотелиерите" и "инвеститорите". Та може и да се наложи да търся зимно "убежище" в Узана (не съм бил още там ни зима ни лете), нищо че пистата е само 300м.
    О899 2б2 1З2

Коментар

Йопо, няма да ти хареса за жалост. Просто няма потенциал и като надморска височина и като водни запаси за пускане на "катерички".
      Иначе за почивка и бягане от града си е Супер. Чумерна и изобщо хижите от централен балкан също. Но за ски за жалост почти не става.
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
        От две години си намерих друго "убежище" за зимата пак в района - Добринище. По конкретно хижа Гоце Делчев или хижа Безбог. Едната, до нея се стига с кола, е в началото на лифта, другата (Безбог) в края. Пистата е супер, стига да има сняг. Тази година нямаше и се караше само в горната част (затова последния ден карахме на Банско), но пък миналата имаше в изобилие. Спокойствие, красота, без турбогъзари скиори и ски училища с дебели гъркини. За съжаление се носят слухове, че скоро и там ще посегнат "хотелиерите" и "инвеститорите". Та може и да се наложи да търся зимно "убежище" в Узана (не съм бил още там ни зима ни лете), нищо че пистата е само 300м.
        Никога не късно да откриеш Америка(България),
        дори ако са останали само едни 300м. от нея...!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
          Koлега,
          ....а аз съм измислил термина "масов скиор",
          т.е. скиор, който основно кибичи по масите
          на барчетата и я се пусне 3-4 пъти на ден, я не...!!!???
          Евала Гад. Тоя термин е точно на място. То товаму е хубавото на ските. Краш, разпускаш, пак каааараш, пак раааазпускаш, ама на 300м и малък наклон карането не върви след толкова разпускане(не че съм корифей на ските, аз съм от типа самоук, без никакъв "стил"). Е и аз съм "масов скиор".

ПП. На Банско преди години имаше едно нещо като кръчме до лифта - на Сашо (от него звучеше Rainbow и подобни), тогава едночасовите опашки за лифта изобщо не ми печеха.
          О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
            Йопо, няма да ти хареса за жалост. Просто няма потенциал и като надморска височина и като водни запаси за пускане на "катерички".
            Иначе за почивка и бягане от града си е Супер. Чумерна и изобщо хижите от централен балкан също. Но за ски за жалост почти не става.
            Всъщност аз не съм любител само на скитуризма, това място съм си го набелязал попринцип. Така че липсата на хубава писта няма да ме спре да отида там.
            О899 2б2 1З2

Коментар

М/у другото опитайте се да ми прочетете юзера все едно че е на кирилица, но първата буква е "изрисувана" (iii) т.е. Ж.
              О899 2б2 1З2

Коментар

Жоро!
                Съжалявам, не ми и мина през ума. а доста се чудих на тези три и-та.
                "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

М/у другото опитайте се да ми прочетете юзера все едно че е на кирилица, но първата буква е "изрисувана" (iii) т.е. Ж.
                  А бе и аз много пъти съм се чудил как да ти произнасям ника , ама никога не съм мислил , че ще е Жоро.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                    Жоро!
                    Съжалявам, не ми и мина през ума. а доста се чудих на тези три и-та.
                    Ееее ти пък чак да съжеляваш.... Не се чувствам обиден, просто ми е весело като го изпишат на кирилица - Йопо. Кво пък не звучи лошо
                    О899 2б2 1З2

Коментар

иииии, Жоро!!!!!! жив да не бях много странно рисуваш Ж-то, почти пикасовско е

ако беше пуснал анкета, никой нямаше да се сети - сигурен съм!

Коментар

Съвсем си е ясно, че е Жоро /за жените предполагам/.Просто го гледаш като картина, а не като букви.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                          Съвсем си е ясно, че е Жоро /за жените предполагам/.Просто го гледаш като картина, а не като букви.
                          Да бе , всички знаем .... за жените , че не са като...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                            Да бе , всички знаем .... за жените , че не са като...
                            Абе нямах в предвид да спретваме тема "мъжете" и "жените".Просто исках да кажа, че "женската" логика и поглед понякога са по-шантави и забелязват такива неща.
                            P.S. Ако жените бяхме като... нямаше да ти хареса и изобщо - щеше да е адски скучно.

Коментар

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
                              P.S. Ако жените бяхме като... нямаше да ти хареса и изобщо - щеше да е адски скучно.
                              Факт , а когато фактите говорят и боговете мълчат. Аз също млъквам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X