Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир ''Малко Шарково"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Язовир ''Малко Шарково"

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    Това е опит за акция да се организира или просто да си кажеш колко е мръсно....?
    Аз съм готов за акция..Имам един несполучлив опит във фейсбук групата на моето село което е до язовира. Събрахме се желаещи, но проблема се получи когато местната власт реши да "яхне" инициативата...Повечето хора автоматически се дръпнаха..Имаме много силна група във" фейса" и понеже сме повече от действителните жители на селото се използват инициативите на групата като реклама на властващите.. Стигна се до там журналисти да отразяват регулярна среща на групата /3 по ред/ като първа организирана от кметския наместник...Добре е , че създателя на групата и аз като админ ..браним личната инициатива ...Още един път ще се радвам да организираме нещо...Реалист съм обаче мястото е далече....
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
      Тъкмо и аз това се чудех.
      Близо до всеки голям град има язовир в подобно "болно" състояние.
      Можем да почистим.
      Уж имаше '' Да почистим България за един ден''. Демек чистим я и България е чиста един ден. После се започва безразборното хвърляне навсякъде..
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Мммммм, много е красиво, така трябва да стане навсякъде, барем някой ден се съпикясаме ! Къде и защо живеем !? Защо търпим ?
        Ама надали !
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

От много време не съм ходил на язовира но, смело мога да кажа че това не е оставено от истински рибари/такива които ходят за риба/.Много модерно стана на последаък да се правят луди чалга купони покрай водоемите.Нямам идея как да се спре това .Има случаи и сачми по тавана.......
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Миналата неделя направих обиколка на язовира и да ме извиняват рибарите но боклуците бяха основно около местата за риболов.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
              Миналата неделя направих обиколка на язовира и да ме извиняват рибарите но боклуците бяха основно около местата за риболов.
              ... От което следва - рибарите замърсяват околната среда...
              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Да и нарушават развитието на вътрешния брутен продукт. Аз писах това което видях. Не съм правил снимки за да ги кача .

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
                  Да и нарушават развитието на вътрешния брутен продукт...
                  ... и бият негрите ...

Коментар

рибари нерибари, навсякъде където стъпи човешки крак е подобно. ходил съм на язовири, на които ходят само рибари и си е същата мизерия.
                    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

А бе то остана ли чисто място в таз държавица?
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ми не, щото никой не го интересува какво остава след себе си...
                        На мен колата ми я заприлича на кочина, само и само да не хвърлям фасове, найлончета, станиолчета и други подобни само от цигарите дето димя, ама само колата ми е кочина.. Като видя някъде ос*ано и ми става отвратително.. Преди два дни ходих на частен язовир за риба.. Всичко, навсякъде беше отврат.. Дори и собственика не си прави труда да си почисти обекта..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                          На мен колата ми я заприлича на кочина, само и само да не хвърлям фасове, найлончета, станиолчета и други подобни само от цигарите дето димя, ама само колата ми е кочина.. Като видя някъде ос*ано и ми става отвратително.. Преди два дни ходих на частен язовир за риба.. Всичко, навсякъде беше отврат.. Дори и собственика не си прави труда да си почисти обекта..
                          Десо,така е!Пак да не говорим по плажовете какво е след сезона.Нагледал сам се на всевъзможни боклуци които изхвърля морето
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първо - не е "никой", а "повечето"
                            Второ - "частен язовир" няма. Има "арендован"
                            Трето - не е "собственик", а "арендатор"
                            Четвърто - в договора му би следвало да има клаузи за чистотата и един сигнал до собственика (общината или държавата) би свършил добра работа.

Коментар

Благодаря за корекцията.. Мисля, че всички са разбрали какво искам да кажа..

Коментар

Благодаря за корекцията.. Мисля, че всички са разбрали какво искам да кажа..
                                То е ясно. Аз, примерно, съм за това при установяване на подобни обстоятелства - арендаторът да бъде глобен солено плюс моментално прекратяване на договора без право да си излови рибата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X