Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е най-добрият град за живеене в България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой е най-добрият град за живеене в България?

Първоначално публикуван от vlageo Преглед на мнение
    ...разсмя ме...
    Това сигурно щото министър Плевнелиев е от района...
    Всъщност, избора се прави на база някакви критерии за оценка ... А дали подбора на самите критерии е правилен, т.е. дали те са общовалидни, това вече е отделна тема...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
      Всъщност, избора се прави на база някакви критерии за оценка ... А дали подбора на самите критерии е правилен, т.е. дали те са общовалидни, това вече е отделна тема...
      Те критериите не са лоши, но оценките от 1 до 10 по всеки критерий са така дадени, че не е истина просто.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от cvetizar Преглед на мнение
        Според национално изследване на Дарик радио, „24 часа" и DarikNews.bg,към днешна дата 12.10.2010г. най-добрият град за живеене е Благоевград.
        http://www.darikfinance.bg/view_arti...ticle_id=41539
        Проверих вече водим с 60-70т. http://dariknews.bg/city2010.php
        --------------------------------------------------
        [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
        [/FONT]

Коментар

Това нещо като Евровизия за градове ли е?
          1400 точки означава 200 човека гласували по веднъж седмично... или 100 човека гласували по веднъж в продъжение на 2 седмици...
          Или 5 човека гласували от 2 последователни интернет клуба с по 10 компютъра в продължение на 2 седмици, или един кмет гласувал от всичките 140 компютъра в общината в продължение на 2 работни седмици...
          Както и всеки от изброените варианти...

ПП: Току що хакнах два гласа за Габрово като се логнах последователно през две различни wi-fi мрежи...
          Последно редактирано от vlageo; 12-10-10, 15:53.

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
            Проверих вече водим с 60-70т. http://dariknews.bg/city2010.php
            Явно класацията за деня е много динамична и променлива.

Коментар

Незнам за Благоевград, предполагам че не е лош все пак има много студенти(млади хора), но ми е много интерсено за Калофер. Тъй като един колега ми го хвали, а аз не съм ходила там...... някой да ми потвъри има ли????
              Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                Незнам за Благоевград, предполагам че не е лош все пак има много студенти(млади хора), но ми е много интерсено за Калофер. Тъй като един колега ми го хвали, а аз не съм ходила там...... някой да ми потвъри има ли????
                Какво да има?
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                  Иначе, перфектния град си го представям така: население между 8 и 15 хиляди, чист (включително и зад хорските огради!), да има река и чист въздух, свестни магазини (не супермаркет, а хлебарница, месарница, млекарница и т.н.), училище, детска градина и лекари (нарочно не казвам болница)
                  Банкя?!!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Ако живота е киснене по кафета с млади хора - Благоевград е мястото...
                    Но град, в който най-изтъкнатите бизнесмени са разни Чори, Буби, Петли и т.н. от тоя род нещо не изглежда като да е в челните места на тази класация.
                    Не е лош - но не е за първите места просто...

Коментар

По принцип отговаря на описанието, но има два недостатъка: курорт е, което има плюсове, но и не малко минуси; прекалено е близо до София, което повече или по-малко изкривява мисленето и поведението на обитателите.
                      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                        По принцип отговаря на описанието, но има два недостатъка: курорт е, което има плюсове, но и не малко минуси; прекалено е близо до София, което повече или по-малко изкривява мисленето и поведението на обитателите.
                        Абе курорт, колко да е курорт? В сравнение със Слънчев бряг си е село!
                        А иначе си прав - има нещо от Бояна, Драгалевци, Симеоново ама още не е съвсем!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                          Ако колегата е от Калофер-нищо чудно да хвали градът където живее или е роден.СантиментиНякога,много отдавна ,като дете съм посещавала този край,почти нямам спомен как е като дух и атмосфера,но определено знам,че няма да мога да живея на такова място.Предпочитам все още динамиката на големия град,всички неуредици и предимства...та така.....P.S...Харесвам си Бургас поради много причини.Една от тях е,че през лятото ,когато те "стегне шапката",грабваш една хавлийка,плажно масло,вода и ....на плЯжТова определено си е голямо предимство...после шапката те отпуска и си готов за новите предизвикателства на утрешният ден
                          Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                            P.S...Харесвам си Бургас поради много причини.Една от тях е,че през лятото ,когато те "стегне шапката",грабваш една хавлийка,плажно масло,вода и ....на плЯжТова определено си е голямо предимство...после шапката те отпуска и си готов за новите предизвикателства на утрешният ден
                            Бургас винаги съм го харесвала и съм го предпочитала пред Варна........ и с удоволствие ходя там
                            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Относно мнението на колегата stargazer в пост #158
                              ...Иначе, перфектния град си го представям така: население между 8 и 15 хиляди, чист (включително и зад хорските огради!), да има река и чист въздух, свестни магазини (не супермаркет, а хлебарница, месарница, млекарница и т.н.), училище, детска градина и лекари (нарочно не казвам болница).

Допълвам:И много усмихнати и приветливи хора.
                              Описанието на колегата ми прилича на хубавите малки градчета в които се развиват действията в романтичните немски филми по телевизията в събота и неделя по обяд.Всеки път си пожелавам да живея поне в едно от тях.
                              Последно редактирано от cvetizar; 14-10-10, 15:14.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetizar Преглед на мнение
                                Допълвам:И много усмихнати и приветливи хора.
                                Описанието на колегата ми прилича на хубавите малки градчета в които се развиват действията в романтичните немски филми по телевизията в събота и неделя по обяд.Всеки път си пожелавам да живея поне в едно от тях.
                                С такива градчета е пълно оттатък бившата "Желязна завеса"...
                                А да допълня "особеностите" на градчето-мечта: да виждаш как възрастните дами (65+ год.) в Събота около 10 часа се срещат и хващат безгрижно удобния транспорт до съседното градче, където отиват просто да се почерпят... Еееххх, как съм си мечтал това да може да го прави моята майка и нейните връснички....
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X